Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 16:51:07
|
|
|
|
Zvonki
|
Cvrčak, ovo izgleda prefino. Mljac. Pojest ću sada jer poslije 6 ne jedem. Već 4 puna dana. I imam kilu manje.
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 16:51:43
|
|
|
|
Puli
|
taman tražim pivce za živce vidim da je posluženo cvijeta pred sat vremena opet zakurila,a noć i cijeli dan bila ok zovem cijelo popodne pedijatra i nitko mi se ne javlja sad sam poslala moje jer žive blizu da vide jel uopće rade ili su na godišnjem da ne hodamo bezveze
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 16:52:19
|
|
|
|
natalijax
|
strasno spas mi je u tusiranju i to par put dnevno nagodinu mi je muz obeco bazen i to kopani e sad piz,,,,,ko izda
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 16:53:22
|
|
|
|
Zvonki
|
O Puli, baš mi je žao. Mora da su na go kad se ne javljaju Nadam se da će mali cvijetić brzo ozdraviti. Ima još kakvih simptoma osim temperature?
|
|
[Obrisani korisnik] 17.7.2009 16:55:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 16:55:16
|
|
|
|
twitty
|
cvrcak jel to to
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 16:55:57
|
|
|
|
natalijax
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 16:56:46
|
|
|
|
natalijax
|
aaaa eno moj bi se bacio u dravu psuje vise sto nemoze na pecanje a ne na kupanje
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 16:58:48
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Bravo zvonki-to se zove karakter,iako koliko sam te ja vidjela na slikama-ne izgledaš mi debelo nego zgodno. Hvala cvrčak. Ma odlučila sam to jer mi je večera postala najvažniji obrok. I to ona kasna - iza 10h. Pa mi se događalo da jednostavno ne mogu zaspati ako se ne najedem prije spavanja. A mislim da to već ide iz glave a ne iz stvarne potrebe. Pa sam pokušala samu sebe uvjeriti da ja to mogu. I mogu. Zasad.
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 16:59:05
|
|
|
|
twitty
|
da je ovo imati ispred kuce
|
|
[Obrisani korisnik] 17.7.2009 16:59:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 16:59:44
|
|
|
|
twitty
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: cvrčak Bravo zvonki-to se zove karakter,iako koliko sam te ja vidjela na slikama-ne izgledaš mi debelo nego zgodno. Hvala cvrčak. Ma odlučila sam to jer mi je večera postala najvažniji obrok. I to ona kasna - iza 10h. Pa mi se događalo da jednostavno ne mogu zaspati ako se ne najedem prije spavanja. A mislim da to već ide iz glave a ne iz stvarne potrebe. Pa sam pokušala samu sebe uvjeriti da ja to mogu. I mogu. Zasad. zvonki,svaka cast
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 17:00:20
|
|
|
|
curice
|
evo me napokon nakon dugo vremena nadam se da ste svi živi,zdravi ,veseli za sve vas donosim kavicu i kolač a vi pričajte šta je nova-je li tko rodio,ima li novih trudnica,kako su dječica,muževi-kako ste mi vi sve???
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 17:00:57
|
|
|
|
twitty
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Nije twitty. To ti je "kod želje"-tamo nikako ne volim ići. A gdje si uspjela iskopati tu sliku. ja tražim Copicu da ti pokažem,ali ne mogu naći u trazilicu upisi kupalista u osijeku photos i naci ces,prva je
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 17:01:49
|
|
|
|
twitty
|
bok curice,nismo se odavno srele
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 17:02:23
|
|
|
|
Zvonki
|
Oooo, curice, tebe nisam srela jako dugo. Ja i moje curice smo super. Guramo kroz ovo vruće ljeto. Kako su tvoje? Dosađuju li se ili ipak imaju "posla" doma?
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 17:03:23
|
|
|
|
natalijax
|
kod mene u selu to jest od susjede kcerka kopa bazen kazu nece na more ove godine pa ce za te pare kopat bazen ma milina je to i ja bi jedan sad da dobim na lottu zovem nekog s bagerom nek kopa
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 17:04:03
|
|
|
|
curice
|
ah strašna nam je gužva na poslu,imala sam 10 dana rođaka sa ženom i 3 djece,sve se nešto sastalo jednostavno nisam stizala, ali zato me se sad nećete tako lako riješiti
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 17:04:28
|
|
|
|
natalijax
|
evo curice i za tebe jedno navali
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 17:07:34
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Oooo, curice, tebe nisam srela jako dugo. Ja i moje curice smo super. Guramo kroz ovo vruće ljeto. Kako su tvoje? Dosađuju li se ili ipak imaju "posla" doma? cure su dobro nauživale su se mora i društva zadnjih deset dana danas je nešto posebno vruće pa su izrazile želju da bi ostale doma za promjenu i propustile kupanje,a vjerujte mi da sam ja najsretnija takvim izborom-već mi je prekipilo svaki dan ih kupati,prati im i sušiti kose
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 17:07:48
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: curice za sve vas donosim kavicu i kolač a vi pričajte šta je nova-je li tko rodio,ima li novih trudnica,kako su dječica,muževi-kako ste mi vi sve??? Eh, nisam ni ja baš jako aktivna u zadnje vrijeme. Nekako se obaveze nakupljaju brže no inače. (ili je vjerojatnije da sam ja usporenija no inače ) Koliko znam, ejmama nam je bila opet u bolnici ali su je pustili doma da čeka termin. Anne je otvorila temu trudnice u 2010 pa imaš pregled svih koje su se upisale. Čak smo se malo krivo sporazumjele s Anne pa smo i njoj čestitale na čekanju treće bebice.
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 17:09:35
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: curice već mi je prekipilo svaki dan ih kupati,prati im i sušiti kose Oh, znam. I moje su čupavice. Sad ih već neko vrijeme puštam da same peru kosu. Ne mogu više. Dok ih sve pokupam i prebrišem...Ajoj...
|
|
[Obrisani korisnik] 17.7.2009 17:09:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 17:12:20
|
|
|
|
twitty
|
i ja bi radije na bazen al kod nas su bazeni katastrofalni
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 17.7.2009 17:13:35
|
|
|
|
twitty
|
ovaj?
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!