Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 17.7.2009 14:32:15
|
|
|
|
jelena j.
|
ima i u pevecu igraonica ali tamo nije bas nesto
|
|
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 17.7.2009 14:59:40
|
|
|
|
jelena j.
|
sad sam pricala sa lemom ona ce na verudelu odmah a i mila ce jer im je blize,meni je merkator blizu ali i mene ce muz odmah odvesti na verudelu dase ne moram vracati iz merkatora na autobus jer me nema ko odvesti pjeske a ako neko ide sa autom neka onda priceka ostale cure kod merkatora pa ih dovede.Eto mi smo tako odlucili pa vi javite da znamo ako necemo na verudelu da onda svi dodjemo u merkator
|
|
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 17.7.2009 15:04:04
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: jelena j. sad sam pricala sa lemom ona ce na verudelu odmah a i mila ce jer im je blize,meni je merkator blizu ali i mene ce muz odmah odvesti na verudelu dase ne moram vracati iz merkatora na autobus jer me nema ko odvesti pjeske a ako neko ide sa autom neka onda priceka ostale cure kod merkatora pa ih dovede.Eto mi smo tako odlucili pa vi javite da znamo ako necemo na verudelu da onda svi dodjemo u merkator Dali su mogućnost kiše, nema smisla se dogovarat za verudelu
|
|
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 17.7.2009 15:14:54
|
|
|
|
jelena j.
|
onda cemo vidjet sta kazu ostale cure ako nece na verudelu onda cemo i mi u merkator
|
|
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 17.7.2009 15:18:33
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: koka FJ ne škicaj i ne smij se našoj organizaciji ...nači čemo se mi jesi me pročitala za sad ću se još suzdržati od komentara .. tek kad se (i ako) sastanete ću komentirati
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 17.7.2009 15:21:14
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: koka FJ ne škicaj i ne smij se našoj organizaciji ...nači čemo se mi jesi me pročitala za sad ću se još suzdržati od komentara .. tek kad se (i ako) sastanete ću komentirati neču ništa reči....
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 17.7.2009 18:03:33
|
|
|
|
ZVRK
|
meni je sve jedno di dođem tako da onda budem ja ''pokupila'' koku i tikicu u merkatoru pa dođemo na verudelu. lee je isto blizu verudele u slučaju da bude loše vrijeme/kiša javimo se smsom tako molim da mi pišaljete brojeve moba na pp ako se slažete kod mene u auto stanu 2 odrasla +jedno dijete ako treba koga vozikati obečala sam kiki da ću je ja voziti ako joj treba tako da ako nju vozim imam 2 mjesta javite mi se!!!!!!!
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 17.7.2009 21:54:49
|
|
|
|
lema
|
Pa ja mislim da od kiše neće biti ništa a ako i bude par kapi ko i uvijek u Puli jer nas uvijek sve zaobiđe . Meni više paše da odem na verudelu odma jer nemam prijevoz muž radi a da idem u merkator pa opet u šijanu na bus za verudelu i to sve piješke sa 4 klinca baš i nisam od volje pa bi ja , mila i jelena odma na verudelu ja bi pokupila milu a jelenu bi dovezo muž i nađemo se tamo a u slućaju kiše onada svi u merkator i to je to!!!!! U 10 h
|
|
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 17.7.2009 22:00:13
|
|
|
|
anne
|
Umalo smo vam i mi sutra banuli, Maki mora službeno u Rijeku. No kreće već u 5, a to nam je prerano. Baš sam vas htjela iznenaditi i sve upoznati. Drugi put.
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 17.7.2009 22:04:42
|
|
|
|
jelena j.
|
onda znaci ako bude kise onda u merkator a ako ne na verudelu,ili
|
|
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 17.7.2009 22:05:35
|
|
|
|
lema
|
A pa valjda ALO IMA KOGA???????????????????????????????
|
|
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 17.7.2009 22:09:18
|
|
|
|
ZVRK
|
evo mene cure. kao što sam negdje gore u poruci napisala.ja idem u merkator,a tamo će biti tikica i koka pa ih ''šlepam''na verudelu a ako bude kiše vi dođete u merkator ja ću pokupiti kiku
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 17.7.2009 22:11:00
|
|
|
|
lema
|
Hvala bogu sunćano verudela direkt - kiša merkator!!!!!!!!!!!!! u 10h možda malo kasnim
|
|
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 17.7.2009 22:14:31
|
|
|
|
Kika83
|
Dolazim i ja Vidimo se cure
|
|
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 17.7.2009 22:15:23
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: lema Hvala bogu sunćano verudela direkt - kiša merkator!!!!!!!!!!!!! u 10h možda malo kasnim dogovor pao
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 17.7.2009 22:15:33
|
|
|
|
lema
|
|
|
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 18.7.2009 8:49:19
|
|
|
|
jelena j.
|
ovdje sad ne pada
|
|
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 18.7.2009 8:53:44
|
|
|
|
jelena j.
|
da sad sam pricala sa lamom ona ce zvati milu da vidi sa njom kako ce doci
|
|
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 18.7.2009 8:59:16
|
|
|
|
koka
|
Zvrk je več krenula, i rekla da na ipsilonu ima manje kiše.. ako se ne smiri za jedno pola sata niti neću krenut..sat i pol mi treba do Pule a joooj, mislila sam da neće biti toliko kiše
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 18.7.2009 9:01:28
|
|
|
|
jelena j.
|
pa sta tu kod tebe toliko pada.Oni su javili da ce padati nocas i ujutru idace se razvedriti
|
|
|
|
RE: RR druženje u Istri u 7mj 18.7.2009 9:04:16
|
|
|
|
lee
|
ja bi došla ali sve zavisi o malenome.malo mu se spava pa ču vidjeti ako bude zaspao neču moči doči ali ako ne zaspi dolazimo. jučer je bilo tako lijepo vrijeme a sad je tako tmurno ali ne pada u puli kiša.padala je po noči.
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!