|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Nudo plaže
23.7.2009 11:47:31   
Florijan Jakov
Što mislite o njima? Posjećujete li ih? Kako se osjećate na nudističkoj plaži?

Osobno se ne kupam, jer se na osjećam ugodno gola špancirati da me neko škica.

FJ JE FRAJER
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Nudo plaže
23.7.2009 11:48:11   
m600
nisam nikada i ne bih...ali ne osuđujem one koji to voleuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 2
23.7.2009 11:49:09   
FIONA
ja prakticiram takvo kupanje več godinama...uživam i ne sramim se ničeg..nemam niš kaj nemaju drugi...muž je postao nudista uz mene i sad mu je nezamisljivo da ode na dugu plažu isto uživa...moja mam je također ali tata do dan danas se nije skunio...kako ko može ali meni je to zakon!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 3
23.7.2009 12:15:11   
koka
ja ne bi mogla. al smeta mi kad mi dođu na plažu di nije za nudiste, neznam...nije mi lijepo...normalno ako je zgodan tip onda može user posted image user posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 4
23.7.2009 12:18:40   
Vjeverica ST
ne volim ni ja te što dođu na normalnu plažu...niti bi mi palo na pamet pred nekim hodat gola! ali, imali smo trenutke ja i suprug, na "pustom otoku" user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 5
23.7.2009 12:19:55   
natalijax
nisam i nebi a ko voli nek izvoli

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 6
23.7.2009 12:21:27   
ZVRK
nisam bila nikada na nudističkoj plaži,ali u toplesu sam bila na ''normalnoj''

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 7
23.7.2009 12:25:25   
FIONA
a sad zamisli kad ti dođe cijela obitelj sa dvoje male djece i potpuno obućeni na nudističkoj...mi ove godine sa takvima imali frku...poštujem i jedno i drugo i smeta mi kad se tak neko nasere!!!

jako je malo ljudi, uvijek isti svake godine...ove smo došli i samo redom pozdravljali...ne bi kao nudista išla u one njihove kampove gdje i jest mmoraš gol ali ovako u maloj uvali diskretno i kulturno mi je baš super

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 8
23.7.2009 12:27:34   
ZVRK
trebaju biti ili svi oučeni ili svi goli jer onda se taj jedan jaaaaaaako istiće neovisno na kakvoj plaži

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 9
23.7.2009 12:31:31   
FIONA
ma normalno samo kaj kod nas nema te kulture...jedne godine jedan naš fren je skoro dobil kamenom u glavu od jednog primitivca...velkim slovima piše FFK a on sa vrha stjene na njega u moru bacio kamenčinu!!!...i naravno popratio psovkama...ak ti ja ne dolazim tam i prešetavam svoje cice i guzicu onda kaj si se ti nasral tak da me gledaš a smeta ti...ma užas!...

ali ja ne odustajem...skoro sam se zakačila ove godine ali me muž smirival...ja bi bez pardona pitala za zdravlje...volim se kupat gola...-ne sjedim u mokrom, nem TRAGOVA BADIĆA..BJELE CUCE I GUZICA...VOLIM SUNCE I OSJEĆAJ KAD SE KUPAŠ JE NEŠTO SUPER...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 10
23.7.2009 12:35:22   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: FIONA

...VOLIM SUNCE I OSJEĆAJ KAD SE KUPAŠ JE NEŠTO SUPER...

isprobala sam kupanje kao golačuser posted image ali sam imala mm za društvo i nitko nije primjetio......user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 11
23.7.2009 12:40:51   
dominik
ja se nebi mogla kupat gola i tocka...presramezljiva sam za to jer nemam the body...ali ko voli dajem mu punu podrsku...to o higijeni su nebuloze...pa kaj moze komadic tkanine zaustavit bakteriju ma daj molim te...i koje su to fore da sunce smeta cicama...smeta bradavicama isto ko i kozi na bilo kojem djelu naseg tjela...ali protiv toga sam da se pored mene kupa zena u tangi i bez gornjeg djela ili tip u tangama (o da kod nas ima i toga) i jos mi se drpaju u plicaku...sorry ali nadjite si sobu za to ili plazu di to mozes raditi...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 12
23.7.2009 12:48:56   
Puli
nemam ništa protiv
ja ne prakticiram
a tko voli nek izvoli

u dubrovniku na lokrumu imaju odvojenu plažuuser posted image

a da je u moru fino biti gol
jeuser posted image

najljepše je u moru biti gol
poslije je s tebe fino papat sol
user posted image user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 13
23.7.2009 12:49:14   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: dominik

i jos mi se drpaju u plicaku...sorry ali nadjite si sobu za to ili plazu di to mozes raditi...

slažem se sa tom izjavom dominik,ali mi nismo bili takvi

bili smo u dubokom i sami

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 14
23.7.2009 12:59:24   
FIONA
pa to je ono najgore kaj se na normalnoj plaži ponašaju kao doma u spavaćoj sobi...kod nas na nudističkoj toga nema...tamo su ili stariji parovi ili obitelji...rijetko kada naleti netko solo ili ga znamo godinama jer mu se partner ili partnerica ne skidaju! (tako je na našoj plaži za druge ne znam)...a kaj se snimanja pedofila tiće ljudi su u zabludi jer na nudističkoj je zabranje uokolo fotkati...možeš sebe ali ne da se sad svi okolo vide i svi to poštuju tako da na normalnoj plaži u gužvi mame skinu djecu kao da ne budu u kupaćim a pod vodom samo bolesnici vrebaju...pa svake godine čope par idiota!!!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 15
23.7.2009 13:02:40   
dominik
vjerujem da je puno veca kultura na nudistickim plazama

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 16
23.7.2009 13:14:00   
FIONA

vjerujem da je puno veca kultura na nudistickim plazama

od kulture pa do čistoće...to je prvo moj muž zamjetio!!!

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 17
23.7.2009 13:26:35   
mamica29
Mi smo bili na Pagu i par teta si je skinulo grudnjake. jedna je bila mlada mama.  ja se bi skinula al mi cice viseuser posted image  i debela sam

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 18
23.7.2009 13:28:11   
FIONA
joj mamica ja imam dva čvarkića kaj vise a rit ko velebit...trbuh još od poroda pa sam bila gola...živo mi se fučka ko kaj misli..bitno da sam ja gola...user posted image

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 19
23.7.2009 13:33:41   
uspavana
slažem se s vama...ko voli nek izvoli..
ja sam nešto presramežljiva za takve stvari...

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 20
23.7.2009 13:58:11   
mamica29
hi hi hiuser posted image

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 21
23.7.2009 13:59:26   
elle1
neces vjerovati sta se meni dogodilo prije par godina...
odem na osamu(bar sam mislila da je osama) sa svojim husbandom i skinem se...naravno skroz...
zaspem na koji minut i kad sam se probudila imam sta vidjeti-pun brod turista se iskrcao kraj nas
SRAMOTAAAAAAA,,,nikad vise.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22
23.7.2009 14:06:52   
dominik
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 23
23.7.2009 14:20:29   
FIONA
aaaahhahahhahhahahahhahahahhaha.......aahhahahhahahhahahhahha ....AHAHHAHAHHAHHAA.... a jesi me sad nasmijala do suza...i mene kao nudista bi bilo sram..aahhahahahhahhahahuser posted image

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 24
23.7.2009 14:37:02   
Zvonki

ja se nebi mogla kupat gola i tocka...presramezljiva sam za to jer nemam the body...ali ko voli dajem mu punu podrsku...to o higijeni su nebuloze...pa kaj moze komadic tkanine zaustavit bakteriju ma daj molim te...i koje su to fore da sunce smeta cicama...smeta bradavicama isto ko i kozi na bilo kojem djelu naseg tjela...ali protiv toga sam da se pored mene kupa zena u tangi i bez gornjeg djela ili tip u tangama (o da kod nas ima i toga) i jos mi se drpaju u plicaku...sorry ali nadjite si sobu za to ili plazu di to mozes raditi...

Potpisujem sve.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!