Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 11:34:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mariola Ajoj, šta je njoj, pa već je velika. Valjda joj je vruće.... Da, imamo apartmane, i između ostalih 4 "vesela" Njemca... Cijelo ljeto mi se sastoji od "jedva čekam subotu". Tad je smjena pa se svaki put nadam da će doć neko pametniji ali uzalud Nada umire poslednja A ne znam sta joj je, jos mi samo fali da sa 7 meseci pocne da se budi nocu, a do sad je spavala odlicno, od 2 meseca nema nocne obroke, sad ih je opet uvela nadam se da je zbog bolesti, mada je juce bila skroz dobro. videcu kako ce veceras biti natalija, sta bi ti komentirala, reci slobodno, ne ustrucavaj se Ruzo, kako Djuro becar?
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 11:34:25
|
|
|
|
natalijax
|
joj zene nisam zlonamjerna al nekako bas i nije ta zena bas to trebala napravit ja pred krizem isusa sjedim dode zena izvadi sisu i puf djetetu u usta mislim okolo koliko hoces klupa slobodnog mjesta ali beba je malo veca skoro dvijegodine
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 11:36:08
|
|
|
|
natalijax
|
a prekoputa popi ispovjedaju onak mislim oko svetista
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 11:37:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Nellyca što je Sari? Vruće ili zbubići? Natalijax tko je tebe sekirao? Sarica je imala temperaturu 2 dana, od cjepljenja ali i zubica. Pa je dobila neki osip, ja sam mislila da je od vrucine, ali juce smo bili kod dr, i kaze da je i to reakcija na cjepivo. u medjuvremenu je izasao i drugi zubic, mis mali sve ju je snaslo. i ne spava mi nikako, sisa 2-3 nocu, i sad se nadam da ce ipak da se vrati u normalu kao kad je spavala od 22-08h Kako si ti? Kako Djuro?
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 11:39:56
|
|
|
|
vjerae
|
Bok,prijateljicu mi upravo hitna vozi za Pulu u rodilište,draga moja Franka želim ti što lakši porod i da Kristijanu doneseš zdravu seku ili bracu...pusa.... .Morala sam vam to napisat
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 11:41:37
|
|
|
|
natalijax
|
sretno prijateljici
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 11:42:04
|
|
|
|
Ruža
|
Baš ju je sve ulovilo, mrvica mala. Šaljemo pusu da brzo prođe. Najgore kad su bubani. Sigurno će opet uloviti ritam, curka bi se malo mazila. Natalijax ne smijem ništa prokomentirati, od kako sam izvadila sisu u sred Turbo limača u Šibeniku. Bila sam uvjerena da se to meni ne može dogoditi, ali sila ne pita.
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 11:42:10
|
|
|
|
Anoniman
|
~~~~~~~~~~~~~~~~~ malo vibrica za sto laksi i brzi porod ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 11:44:21
|
|
|
|
natalijax
|
ma misljena su razlicita ma necu ja nju sad kritizirat prvi put i zadnji put je vidjela al brate mili mislim aj da nije bilo mjesta sa strane ma sto kazes sila nepita moj muz se jedino buni kaj moja seka pred njim izvadi
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 11:45:53
|
|
|
|
mariola
|
Ah šta ćeš Ružo, ima nas svakakvih ali ću pohvaliti Poljake, oni su mi najdraži Sarica mala, srčeko, još nam nije ozdravila Mazi ju mamice, da joj bude lakše. Ružo, jsu cike eksplodirale Natalijax za sve postoji mjesto i vrijeme pa tako mislim da bi se dotična gospođa ipak mogla barem malo zarotirati da nije svećenicima na pladnju sa svojim sisuljama
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 11:46:39
|
|
|
|
vjerae
|
Ružo koliko tvoj ima zubića,mog upravo mući 8
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 11:47:19
|
|
|
|
natalijax
|
pricam muzu kaze mozda popu ispale oci al mislim nije ni beba mala
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 11:49:42
|
|
|
|
vjerae
|
Moje je mišljenje da dijete ne pita ko je u okolini glad je glad,ali mama????????Ipak se trebala negdje sklonit
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 11:50:50
|
|
|
|
natalijax
|
a ima nas svakakih al jos ljudi okolo svi ono mole dolaze gledaju a ona lagano se smjeska
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 11:53:08
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: vjerae Ružo koliko tvoj ima zubića,mog upravo mući 8 Ima 4, donje jedinice i gornje dvojke, kao mali vampirić. Sad nas muče gornje jedinice, samo što nisu izašle. Kasno je dobio prvi zub, sao 8 mj. Curke laganini ću vas pozdraviti jer ću krenuti špricati okolo. Uživajte!
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 11:53:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Cure stavila sam Saricine slike, da vidite kako je vesela i kad ima turu
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 11:55:31
|
|
|
|
vjerae
|
pa pa
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 12:08:27
|
|
|
|
mariola
|
baterija mi se potrošila, morat ću se preselit s terase u kuću, a neda mi se u kuću kad je ovdje ugodnije pa ću vas pozdraviti. kissi
|
|
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 12:43:27
|
|
|
|
ZVRK
|
kuc kuc??? imali li koji konobar ili se i on otišao kupati
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 12:45:44
|
|
|
|
ejmama
|
Kako ste mi ti i zvrkić? Vidim da i dalje imaš problema s tim pretragama i jako mi je žao kad si tužna! Zato ti šaljem puno
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 12:48:44
|
|
|
|
ZVRK
|
bokić draga da malo me to baca u bed ali bude bolje jer idem u ovoj sedmici opet na sušak da dam krv pa da se smirim do kraja(koliko je moguće) kako cure??? jel'ti mužić sada postrani ili ha hana pusti blizu kada je kod ene?
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 12:52:11
|
|
|
|
ejmama
|
Hana me iznenađuje koliko je dobra i zasad nije ljubomorna. Svako toliko je gleda kako spava, pa bi je pokrila dekicom, pa dala dudu. Samo moram paziti da je slučajno ne udari. Stalno je ljubi i dira.
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 12:53:29
|
|
|
|
ejmama
|
Znaš li možda gdje se pišu porođajne priče?
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 12:54:21
|
|
|
|
ZVRK
|
za hanu i enu. samo neka se maze i paze i vole naravno kako se ti osječaš???
|
|
RE: C. B. "Kod vesele Katarine" 26.7.2009 12:58:29
|
|
|
|
ejmama
|
Ja sam super, mlijeko mi je tek od sinoć navrlo, a bradavice su prevelike pa ne može povuć. Čekam da Dami dođe s posla pa će mm ići do nje po izdajalicu. Nadam se da će biti nešto od tog mlijeka.
|
Anketa
Brrr...
пеперутка16
Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!