|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Cookie"
8.8.2008 0:57:08   
Krky
 MMama rekla Dini kako će napravit popis imena, svekrva kaže da će je (ako bude rožićasta beba) zvat Larisa. Kaj im je svima, pa kaj nisu imale svoju priliku, mogla je onda meni dat ime, a ne da to prepusti nekoj klinki, kažem za mamu). Ma nek sanjaju. Podsjetit ću mamu koji joj je komentar bio kad sam joj javila novost ("NISI NORMALNA!!!). Za ime dečka se nitko ne trga, jadan malac ako je. Baš me briga, ja danas bila presretna, bila na uzv-u, beba je živahna i sve je ok.

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2201
8.8.2008 1:00:29   
anne
Mame, mame.
Ne znaš još spol? Kad ti je termin uopće?
Idem u krevet. Mislim da se MM budi - sad će me oprati.user posted image
Čitamo se sutra, ajde i ti u krevet!user posted image user posted image

< Poruku je uredio anne -- 8.8.2008 1:02:15 >

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 2202
8.8.2008 2:00:51   
Krky
 Ne znam spol (tek je 17. tjedan). Termin je 16.01. ima još al vrijeme uz dupliće brzo prolazi, evo još samo malo ljeta. MM blaženo spava, ali neku noć dobila i ja porciju špotancije. Laku noć!

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2203
8.8.2008 5:59:33   
troubled
dobro jutro user posted image
kava čekalica....to je ona koja je stalno svježa i topla....
za svih, kako se tko probudi....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ja ću svoju kad se vratim, jutros opet moram natašte (ružo, rekli su da ništa od kave)

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 2204
8.8.2008 6:55:43   
anne
Evo i mene umorne. Kasno legla, Petra se po noći budila i sad smo već na nogama.user posted image
Ovo će biti naporan dan, pa mislim da i neću stići do vas. Uživajte mamice.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 2205
8.8.2008 7:03:44   
Ruža
Jutro Anne! Ja ću popiti kavicu s tobom!user posted image

Obraduješ me svaki put kad se javiš i skužim da ste ti i Sami još uvijek 2u1.user posted image  Neka vas još malo tako...

Samo luda mama...

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2206
8.8.2008 7:08:53   
Amelie
user posted image

jutreko

uzimam svoju kavicu čekalicu..hvala troubleduser posted image

malo sam prošetala RR-om ,a sad moram dalje,,,

poruka za sve yaye
user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2207
8.8.2008 8:11:38   
anne
Baš mi je drago. Jučer me opako boljelo namještanje. Mislim da mi se trbuh malo spustio. Sutra mi mama dođe s mora pa da uskoči s Petrom. Onda i može izaći kad mu se toliko žuri. Ti nemaš još takve znakove?
Jučer sam se čula s curom iz srednje nakon skoro 10 godina. Termin joj je 3 dana iza moga!user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Amelie)
Neposredna veza do poruke: 2208
8.8.2008 8:24:53   
božica
jutro cureuser posted image user posted image

vidim troubled vrijedna si jutros hvala hvala na kaviciuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2209
8.8.2008 9:14:33   
Ruža
Jutro curke!user posted image
Anne i ja imam osjećaj kao da se spustio malo, lakše mi je za disati. A nakon šetnje tako se nekako trbuh objesi,user posted image  ( smiješno izgleda) bebač se umiri kao da se onako izvali i opusti skroz. Uživa malac, izgleda da mu šetnjice pašu.
Jučer sam mu rukicu napipala( bar mislim da je to rukica), baš onako cijelu skvrčenu u laktu, tako me neka milina obuzela i baš mi bude žao što sam u gužvi i nemam dovoljno vremena da guštam u njemu koliko bi htjela.

Jel sve spremno kod vas za Samija?

Samo luda mama...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2210
8.8.2008 9:21:08   
koka
Jutro cure moje user posted image user posted image user posted image , kako ste mi. ? Vidim da vam se spuštauser posted image neka , neka pa pri kraju ste, još malo al ipak neka budu unutra dok ne bude vrijeme za izači user posted image user posted image .Mi smo zaspale u 1 user posted image , curi se nije spavalo.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2211
8.8.2008 9:24:31   
Ruža
Jutro Kokita! Pa curka se naspavala u vožnji, pa navečer nije mogla. Kako si nam ti?

Samo luda mama...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2212
8.8.2008 9:25:49   
anne
Još, malo, još malo Ružo. Ja jučer napipala guzu (velika je na tatinuuser posted image ) i cijelu nogu od kuka do stopala! Nevjerojatno.
Da, sve je spremno - robica oprana i ispeglana, kozmetika i ulošci za mene kupljeni, krevetić u našoj sobi. Još samo fali mališa u njemu.user posted image
A ti Ružo, još s majstorima? Jesi išta pripremila?

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2213
8.8.2008 9:29:58   
koka
Evo spremamo se vani kupiti potrebno jer Roku je rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Cure poslužite se.Dečko sutra slavi al danas dolaze nonići i neki koji sutra ne mogu. Evo Roko časti user posted image .

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2214
8.8.2008 9:31:55   
troubled
evo i mene user posted image
uživam čitati što ste sve napipale user posted image
mojoj frendica je pred kraj trudnoće curica (sad ima 4 mj) izbacila cijelo stopalo vani tako da su se mogli vidjeti svi prstići...malo je poškakljala po tabanu i ona je povukla nogicu user posted image
to joj je četvrto dijete i kaže da se prvi put tako dogodilo user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2215
8.8.2008 9:34:01   
troubled
sretan rođendan rokiću user posted image user posted image user posted image
čestitke i mami user posted image user posted image user posted image
onog dana kad sam rodila sam rekla, sve njene rođendane prvo treba čestitati meni!!!
i svakoj mami user posted image user posted image user posted image
poljubaca tisuću za našeg slavljenika user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 2216
8.8.2008 9:34:51   
anne
Koka mu je rođendan danas ili sutra? Pa moramo feštu napraviti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Troubled - slatko!!!

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 2217
8.8.2008 9:35:37   
Ruža
Pa Rokić nam danas ima rođendan! user posted image Želimo mu sve najbolje, neka nam i dalje ostane pametan, dobar i prekrasan dečko!
Puno mi ga izljubi! user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2218
8.8.2008 9:37:29   
tiha
dobro jutro cure moze meni jedna kofi dok cekam cika majstora da nam klimu narihta!!! anne pitala si za cijenu ugradnje mi imamo jednog majstora koji to radi pa ce nam ugradit za 500 kn na crno!!!

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2219
8.8.2008 9:37:55   
Ruža
Anne ništa još nije spremno za bebača, nadam se da neće uraniti... user posted image A i da ćemo uspjeti uloviti barem tjedan dana da se izguštamo malo još u ovakvo stanju.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2220
8.8.2008 9:44:01   
anne
Ružo, tik tak tik tak. Daj kupi barem ono osnovno za bolnicu. Nikad se ne zna, a dvije vrećice možeš i u auto potrpati. Zamisli da ti MM mora ići to kupiti - moj je kupio krivo i nakon što je mjesecima gledao što koristim. user posted image
Roko pa sve najbolje!!! Jeli to sad trći rođenkan Koka? Koju je tortu na kraju izabrao?
Tiha, bravo - još malo pa hlađenje!user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2221
8.8.2008 9:44:03   
koka
Danas mu je rođendan Anneuser posted image , cure evo mi spremni pa brišemo .Anne i Ružo uživajte u  tim zadnjim trenucima i čuvajte se i mazite, stvarno je blaženo stanje i treba uživati. Sretna sam što je sad moja user posted image kraj mene al kad se sjetim koliko se ritala pa skroz mi zafali onaj osiječaj. Jedinstven.user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2222
8.8.2008 9:47:26   
koka
Nikako da se odlijepimuser posted image . 4 god,slavi. Torta je na spužva bob, jučer ste mi vi  dale ideju, pitala ga i bio je oduševvvljenuser posted image . Naručena nemam vremena radit ju. Ružo to što kaže Anne je u redu, barem osnovne stvari si kupi jer stvarno nikad se nezna. sad stvarno pićčimuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2223
   [Obrisani korisnik]
8.8.2008 9:49:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 2224
8.8.2008 9:50:01   
anne
Pozdrav Koka, uživaj. Navrati nam navečer ako ćeš moći držati oči otvorene. Bravo za Spužva Boba!!!user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Sofija???
pisonjica

jako je lepo (23%)

onako (28%)

ne svidja mi se (49%)

Broj svih glasova: 117

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!