Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 13:35:06
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK tako ć biti bolje nego da se šalje poštom,a možda bi i ti mogla da dođeš po to Onda u povratku mogu do Buzeta...samo jos moram nazicati slobodne dane tada
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 13:36:51
|
|
|
|
ZVRK
|
tiki a ako ne dobiješ slobodne dane onda ću ti ja napisati ispričnicu od dr.zvrk možda upali u školi mi je dobro išlo ako je trebalo
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 13:37:22
|
|
|
|
tikica_69
|
Dogovoreno
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 13:37:34
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: ZVRK tako ć biti bolje nego da se šalje poštom,a možda bi i ti mogla da dođeš po to ooo to bi bilo pak najbolje jer do buzeta mi je još bolje doći nisam baš primjetila
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 13:46:58
|
|
|
|
tikica_69
|
Uh, napokon je gotov rucak...idem se otusirati i popapati svoju juhicu...brzo se ja vratim
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 14:22:04
|
|
|
|
curice
|
bok žene danas sam dobre volje,častim sve od reda samo vičite šta želite
|
|
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 14:23:34
|
|
|
|
tikica_69
|
Bilo sto jestivo osim juhe od povrca
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 14:30:36
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Bilo sto jestivo osim juhe od povrca i izdržiš? ja nisam mogla falio mi je onaj komadič kruha...a ne jedem ga puno, nego kad nesmiješ onda bi samo to jeo
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 14:30:40
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: koka kako ne??? pa več par puta sam bila na kavi, šta hočeš?? da da........... curice ja bi slađuuuuuuuu a koji je povod sreči
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 14:31:28
|
|
|
|
curice
|
da si bliže poslala bih ti ovo,sinoć napravila- savršenog okusa,puno kalorija-kalorijska bomba
|
|
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 14:33:07
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK a koji je povod sreči danas 32 pune godine,troje zdrave djece,dobri roditelji i svekar i svekrva-zar treba nešto više
|
|
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 14:34:45
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: curice da si bliže poslala bih ti ovo,sinoć napravila- savršenog okusa,puno kalorija-kalorijska bomba ahhhhhhh možeš napisati recept negdje ----sama čokoladaaaaaaa-nemože se fulati
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 14:35:04
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: ZVRK a koji je povod sreči danas 32 pune godine,troje zdrave djece,dobri roditelji i svekar i svekrva-zar treba nešto više ma šta danas imaš rođendan???
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 14:37:21
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: ZVRK a koji je povod sreči danas 32 pune godine,troje zdrave djece,dobri roditelji i svekar i svekrva-zar treba nešto više ma šta danas imaš rođendan??? da
|
|
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 14:42:47
|
|
|
|
ZVRK
|
sretan ročkas draga biti će veselo večeras kod tebe kada curica nema
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 14:45:51
|
|
|
|
curice
|
Evo i recept: Sastojci:8 jaja,20 dkg šećera,1 margarin,4 žlice brašna,1 prašak za pecivo,60 dkg čokolade za kuhanje,1 l hu la la tekućeg šlaga Biskvit:umuti 8 bjelanjaka i ostavi ih sa strane u drugoj posudi umuti 8 žutanjaka,sa 20 dkg šećera,dodaj 20 dkg otopljene čokolade za kuhanje,brašno(4 žlice) pomiješano sa praškom za pecivo i jedan margarin.U umućenu smjesu lagano umiješaj izmućene bjelanjke.Peci u velikom plehu(tepsiji) 1/2 sata na 170 stupnjeva. gotov biskvit preli sa 4 dcl mlijeka 40 dkg čokolade zajedno sa 1 l šlaga otopi na plinu i vrelo preli po kolaču Obavezno neka kolač prenoći u frižderu prije rezanja Savršeno
|
|
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 14:46:43
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: curice danas 32 pune godine,troje zdrave djece,dobri roditelji i svekar i svekrva-zar treba nešto više Bravo, ti si stvarno sretna osoba
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 14:49:27
|
|
|
|
ZVRK
|
hvala nešto slićno imam. idem si zapisati
< Poruku je uredio ZVRK -- 1.8.2009 14:53:17 >
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 14:52:52
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: curice Obavezno neka kolač prenoći u frižderu prije rezanja Savršeno a ako nije moguće da se to hlađenje izvedeeeeeeee znaš ono treba ga isprobati prije nego das gostima šta tako puno treba da se krena stisne
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 15:07:10
|
|
|
|
tikica_69
|
Ajoj, samo nemojte o kolacima....morati cu u psiholoskom kutku otvoriti temu - kako odoljeti
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 15:12:29
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 - kako odoljeti teško,ali to ti je jačanje karakreta kakva je juhica?
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 15:18:31
|
|
|
|
ZVRK
|
ja odlazim.idem riješiti šalšu do kraja da je propasiram i stavim u teglice za zimnicu živajte mi svi
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 1.8.2009 15:33:58
|
|
|
|
tikica_69
|
Juhica je ok,ali ceg je previse ni sa kruhom vise nije dobro A jedino to jedem...i tu i tamo koji komad vocke ili povrca. Sutra napokon smijem i komad krtog mesa pojesti
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!