Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 1.8.2009 12:54:16
|
|
|
|
buduća mamica
|
mene boli glava
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 1.8.2009 18:11:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Srecnoooooo, dosla mi je sestra, ostaje 2 nedelje i danas se samo smejem, smejem, smejeeeemmmmm!!!!!
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 1.8.2009 18:14:21
|
|
|
|
Candy
|
Ova dva protekla dana su mi bili među gorima u životu,ali,eto,danas sam se naspavala,riješila probleme i mogu reći da sam puno bolje...Još ne mogu reći da sam najbolje,ali naspram jučer sam avion ...
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.8.2009 9:34:51
|
|
|
|
sanjarica
|
ja sam nikakava..od 5 sati jutros mi je malac nervozan...tek je sad zaspo...nesto mi se danas ono kako se kaze skupilo,stislo...place mi se straasno.fali mi covjek koji mi je bio uzor i koji me je podigao i odgajao.koji me je stitio i cuvao..fali mi moj veliki ,dobri tata da mu izvodim ludorije i da mi kaze ..jesi blentava.a da mi se smije...i da mu kazem da sam sretna al boze,ne mogu podijelit tu srecu s njim..kako moze ovako da boli praznina???isplakala bih se ja sad al mi uskoro stizu gosti...fali mi odzvanjanje njegovih sevdalinki koje je znao zapjevat pa se ore kroz kucu...fali mi djetinjstvo koje je zivot tako brzo i grubo otrgnuo od mene...e da sam tada bar znala vise uzivat...danas je godisnjica braka mojih roditelja.svake godine bi donio rucak i hladnu lubenicu i svi bismo rucali,pricali kako se s mamom upoznao ...zao mi je i mame.sigurno joj fali.mnogo.zato cu danas da joj napravim rucak i posaljem..bice zaliven suza ma al to niko nece znati,jer eto takav je zivot...
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.8.2009 9:49:57
|
|
|
|
koka
|
Sanjarice draga, oprosti za ovaj moju glupu poruku...tek sad sam pročitala tvoju poruku i jako mi je žaooo. a ja se sekiram što neće jesti....nije ti lako, al sutra bit će bolje, mora biti
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.8.2009 9:55:41
|
|
|
|
sanjarica
|
ma ne brini koka,svako ima od nas neke probleme,ako ce te utjesiti moj stariji malac isto nece nista osim mlijeka..samo stavi hranu u usta prozvace i ispljune..a ja se slomila jadnica kuhaj supice kuhaj zdravo,a on hoce samo hapicu.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.8.2009 10:00:49
|
|
|
|
koka
|
znam da nisam jedina, pa se tu malo tješim, al prava muka s njom draga budi jaka sad imaš i razlog zašto biti, a tvoj miš te treba pribranu i veselu
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.8.2009 17:40:27
|
|
|
|
lee
|
sanjarica žao mi je. biče bolje tako kažu, date malo nasmijem.nona od moje prijateljice ima 82 godine i kažeona meni prvih 100 je najgore a poslije čemo lako samo ja do tih 100 moram čekati još 18 godina... kad mi je jako teško uvijek se toga sjetim. maleni moj je danas fenomenalan, uh napokon sam se naspavala.
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.8.2009 17:46:07
|
|
|
|
Lady3
|
Ja javim se još javim večeras jer mi muž dolazi pa ćemo vidjeti kakvog ću biti još raspoloženja ..Umorna sam jer mi P.još ne spava noću kako spada, radujem se odlasku na more i to me tješi...
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.8.2009 18:02:01
|
|
|
|
Monica
|
Baš sam dobro raspoložena...cijeli dan doma sa mojim kikačima i mm i baš nam je dobro
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.8.2009 19:35:42
|
|
|
|
bomboncic02
|
ljuta sam i to jako....bila sam s klincima na igralištu, Matej i ja igrali nogomet, Luka u kolicima pjeva, dolazi dečko s cuckom koji nije na uzici i cucak (manji je bio) skok na kolica, stala sam u obrambeni položaj i skoro sam ga nogom lupila jer je šapama stao na kolica, Luka se uplašio, počeo plakat, Matej se stisnuo uz mene a dečko će meni neće on ništa ima samo tri mjeseca... Počela sam vikat na njega, pa i moje dijete ima samo 4 mjeseca, kako ga možeš pustit po igralištu gdje su djeca bez uzice, a on će meni pa moram i ja njega pustit da se istrči, onda kad sam još više povisila ton i kad sam spomenula policiju(jako sam isfrustrirana i ljuta i uplašena bila-pa skoro mi je u kolica skočio!!!!) lagano se počeo udaljavat od nas. Ne kužim se u pasmine, ali je ona vrsta što mora obavezno imat i brnjicu i uzicu.. Djeca mi se boje, nisu navikla na suživot s psima i moje je pravo branit ih. Jako sam ljuta na ljude koji ne vode svoje pse na uzici!!!!!!!!- pogotovo u dječjoj blizini...
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 2.8.2009 21:49:00
|
|
|
|
m600
|
sretno i lijepo
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 3.8.2009 8:32:15
|
|
|
|
ZVRK
|
ljuto i povređeno od jučer kasno navečer. susjeda(prijateljica iz društva)mi digla tlak,pa sam dreknula malo jače,zvrkić pao pa počeo plakati i povračasti te sam''oprala''svekra i ostatak ekipe koji su bili sa nama. ''prijateljica''me upozorila da se derem na svome terenu(bili oko 23 sata),a ne na njezinom da će sutra svi sve znati.mene je bolila ona stvar za one koji čuju ili ne.ja sam svoje rekla ali nakraju mene nije nitko doživio i ja ostala u cijeloj priči povrijeđena tako da noćas nisam baš spavala,a zvrkić budan od prije 7. bilo mi je(i još traje)jako teško.oči su bile pune suza mrzim trenutno svih koji su bili jučer vani sa nama,a šogi također je kada sam oprala svekra ona meni kao......pa nisi trebala vikati na njega iz poštovanja(šta bi mogla i prihvatiti jer nije bio skroz kriv nego se samo našao na''putu''-nego što ona svakodnevno pljuva po svekru i svekrvi pa sada se ona drži ''pametna i dobra''te ona mene špota. grrrrrrrrrrrrrrr grizem
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.8.2009 18:46:25
|
|
|
|
m600
|
malo umorno ali ok... vrijeme mi je nekako bedasto....pa utječe na raspoloženje
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.8.2009 18:48:41
|
|
|
|
mariola
|
Dobro
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.8.2009 20:26:53
|
|
|
|
tikica_69
|
Jadna sam Nista mi nejde kako zelim...
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.8.2009 20:36:54
|
|
|
|
joszde
|
halo tiki zašto si jadna podjeli sa nama što se desilo
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.8.2009 20:45:30
|
|
|
|
tikica_69
|
Nista...u tome i je stvar... Nema bebe...kile nejdu dole...nisam dobila slobodno u rujnu da odem na more...umirem od gladi....umirem od dosade... Ma, nikad na zelenu granu
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 6.8.2009 20:57:21
|
|
|
|
Zvonki
|
Ne ponovilo se više...
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 7.8.2009 23:34:33
|
|
|
|
natalijax
|
nekad se osjecam mislim da sam napisala vec jednom,da ce mi netko drugi uzeti moje zlato kad rodim,da ce me napraviti nesposobnim,neki dan pijemo mm ja sveki i svekar kavu i nest bilo rijec o cuvanju,kaze meni svekar tak ces i ti kod mame pa malo kod nas kazem ja njemu a za sta cu si onda rodit,da mi netko drugi cuva djete,on meni a sto sad ja necu smjet cuvat svoje unuce
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 8.8.2009 14:37:21
|
|
|
|
ZVRK
|
meni sve 5 naspavana sam,a zvrkić je do sada bio dobar....... možda jer brojim dane do godišnjeg
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 8.8.2009 14:37:53
|
|
|
|
tikica_69
|
ja jadno kao i obicno
|
|
[Obrisani korisnik] 8.8.2009 14:39:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kako smo raspoloženi danas. 8.8.2009 14:40:45
|
|
|
|
mala pcelica
|
sta da vam kažem...bezveze se osjećam kao i inače...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!