Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 10.8.2009 23:36:13
|
|
|
|
mariola
|
Ajme meni što prije ne reče da te moj povede, zove me svako malo i u euforiji je totalnoj. Jedan prijatelj je bio i sinoć i večeras i kaže da je neusporedivo bolje večeras. JA sam imala kartu pa smo je ipak prije dva dana prodali, bilo me ipak strah s ovolikim trbuhom poć. Da mi se ne daj bože nešto desi, nikad si ne bi oprostila. Znam ja da će mene mm vodit na slijedeću turnuju ma di ona bila
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 10.8.2009 23:39:32
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov draga, večeras ne poslužujemo juhu, samo ostatke slađe iz škrinje - evo i ja očistila svoju zdjelu. a ti ako menaš u svom friđu, pitaj talijane, možda je njima kaj ostalo he,he, sad znam na kojoj si temi bila ma koja juha, to ja vas dozivam, u fridžu imam tri Quatra za svaki slučaj a sad tamanim merci. Da me vidiš ko muž kad nema žene doma, izvaljena na kauču, tri daljinska pored mene, boca coca-cole, i hrpa papirića od čokoladica
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 10.8.2009 23:40:05
|
|
|
|
Ruža
|
Mislim da si nikada neću oprostiti što nisam otišla. Mogu milsit koje ludilo je, sinoć me cimi zvala sa koncerta. Aaaaaaaaaaaaaaa..... Fionita laku noć!
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 10.8.2009 23:41:56
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov draga, večeras ne poslužujemo juhu, samo ostatke slađe iz škrinje - evo i ja očistila svoju zdjelu. a ti ako menaš u svom friđu, pitaj talijane, možda je njima kaj ostalo he,he, sad znam na kojoj si temi bila ma koja juha, to ja vas dozivam, u fridžu imam tri Quatra za svaki slučaj a sad tamanim merci. Da me vidiš ko muž kad nema žene doma, izvaljena na kauču, tri daljinska pored mene, boca coca-cole, i hrpa papirića od čokoladica E to je prava žena!
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 10.8.2009 23:46:00
|
|
|
|
mariola
|
E Ružo Ružo, treba tebe tvojom tavom. Moja šogi se sa svojim svađala al je na kraju otišla. Mi joj drugi nismo dali da ostane doma zbog njenom blesavog muža. Evo sad me mm zvao, u transu je, sjeo je već u auto i kreće doma. Kako sam sretna zbog njega, on je fan već 20 godina.
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 10.8.2009 23:49:37
|
|
|
|
bomboncic02
|
Da navratim i ja malo, bokić svima... koncert sam slušala od doma i mogu reći da su me iznenadili... Pošto živim na borongaju sve se čuje
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 10.8.2009 23:51:22
|
|
|
|
Ruža
|
E baš me treba. Pametna šogi! A ti sad pokupi papiriće i čekaj mm_a. Ja gibam polako pod tuš pa u krpe, sad će Đurac samo što nije. Lako noć curke!
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 10.8.2009 23:52:25
|
|
|
|
bomboncic02
|
Laku noć Ružo, nego ostaje li itko ili da idem spavat?
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 10.8.2009 23:55:32
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ja čekam mm-a, na kartanju je s dečkima, pa da provjerim Zvonkino pitanje na "onoj temi" ja sam na Ferki konc čula ak sam dobro naćulila uha
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 10.8.2009 23:58:26
|
|
|
|
bomboncic02
|
Sinoć Matej nije mogao zaspat, pa sam pozatvarala sve i upalila klimu..a danas je bio toliko umoran da je zaspao čim je legao u krevet, a krenuo se budit kad su prestali svirat. Super se kod mene čulo, jako jako glasno . ja isto čekam muža da dođe s posla pa da provjerimo, je li
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 11.8.2009 0:03:33
|
|
|
|
mariola
|
I ja čekam mm. Doće za jednu tri - četiri ure. Vjerojatno će ići okolo da ne čeka trajekt. Baš ne vozi između 2 i 4. Kad njemu treba... I kod mene se čulo dobro kad me mm nazvao
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 11.8.2009 0:05:22
|
|
|
|
bomboncic02
|
Samo neka se čuva, treba vozit do doma...sad sam kao vrijedna kućanica samo popravila prekrivače preko kutne u dnevnom i pomaknula stolić da imamo više mjesta za egzibicije-ako ga uspijem nagovorit
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 11.8.2009 0:09:31
|
|
|
|
mariola
|
Popravi ti grudnjak i suknjicu, pusti prekrivač
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 11.8.2009 0:10:15
|
|
|
|
bomboncic02
|
kako si znala da imam suknju ?
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 11.8.2009 0:10:17
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ti popravila krevet, a ja idem popraviti sebe i čekat ću ga širom raširenih ...
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 11.8.2009 0:10:52
|
|
|
|
bomboncic02
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov ti popravila krevet, a ja idem popraviti sebe i čekat ću ga širom raširenih ... očiju
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 11.8.2009 0:13:50
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: bombončić02 IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov ti popravila krevet, a ja idem popraviti sebe i čekat ću ga širom raširenih ... očiju puštam mašti na volju.. LN, komadi
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 11.8.2009 0:14:40
|
|
|
|
bomboncic02
|
Laku noć...ja i dalje čekam .....................................
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 11.8.2009 0:20:48
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ima koga???
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 11.8.2009 0:22:10
|
|
|
|
mariola
|
A ja ti pravim društvo dok budem imala internet... Kod nas se sprema nevera pa me je već puta izbacila s neta i max tv se isključio...
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 11.8.2009 0:22:38
|
|
|
|
natalijax
|
ja skicnem tu i tamo
|
|
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 11.8.2009 0:23:54
|
|
|
|
bomboncic02
|
Kod FJ se isto izgleda sprema , jedva čekam sutra komentare .. nego di nam je Nata? Probada li ju još šta? Ti si dobro?
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 11.8.2009 0:24:21
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: bombončić02 kako si znala da imam suknju ? vještica a učemu će žena željna seksa dočekati muža usred noći dok djeca spavaju? Neće valjda zakopčana do grla
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 11.8.2009 0:25:23
|
|
|
|
natalijax
|
dobro sve izgleda da se namjestila beba,jedino me muci disanje aaaaaa moram na usta
|
|
|
|
RE: C:B:Ringerajina klet 11.8.2009 0:25:49
|
|
|
|
bomboncic02
|
Mislim da stiže...čujem muziku...stavljam na laptop Milowa i Ayo technology i repeat i repeat i pišemo si sutra ... Budite dobre trudnice...noćka
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!