|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kako smo raspoloženi danas.
11.8.2009 11:29:23   
FIONA
ajme Bože kao da sebe slušam i ovog mog..aahhahahha....user posted image user posted image user posted image

moj mi je prije dva tjedna rekao da hoće drugo...kad sam ga ošinula pogledom...reko a gdje su pelene za malu kad ti u ormariču ponestane, di držm ručnik za njeno kupanje, koliko često jede, kako joj kuham...samo me pogledal...ja njemu onak bahato ...pa jel je tebi isparilo da sam sa zveri bila dva puta u bolnici a da ne pričam prva četiri mjeseca mrtva od mučnine...ko bi malu čuval kupal, ko bi joj kuhal...jel JA možda!!!!...ma samo se poklopil...daj zamisli....njemu sve ide ko podmazano a ja nek rađam i bedinam i njega opslužujem jel on nas trenutno uzdržava jer nam je porodiljna naknada tak velika da nemam nit za hipp kašicu!!!.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

prasci egocentrični...nije ni čudo da vole i obožavaju mamicu kad ih tetoše ko ja ovu svoju...fala Bogu pa je moja sveki malo drukčija i očita miu bukvicu ali opet!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 201
11.8.2009 12:07:12   
Nika 24052006
Ove sličnosti me već pomalo zabrinjavajuuser posted image ... Moj neki dan malu vodio na wc,za živo čudo..Kad viče on meni odozgo,sa čime ti njoj brišeš guzu kad kaka? Ma ja poludila,pa sa čime,ne ručnikom valjda! Eto koliko on zna,a dijete ne nosi pelene već više od godinu dana,nije to početak... Obećao je da će se promijeniti,al znaš kako kažu,obećanje ludom radovanje,pa ćemo vidjeti...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 202
11.8.2009 12:12:28   
FIONA
ma joj sve mi je jasno...ali ono najveselije je kaj kad maloj obućem haljinicu za nekud svi pitaju ajme kako lijepa od kuda ti...onda se moj mužek javi i veli pa tata joj je kupio...samo kupuje ali nitko ne zna da je morao zamjeniti jel svaki ali skoro svaki put kupi krivi broj...kao da ju ne gleda svaki dan pa nemre odmjerit...a kad mu velim daj zmučkaj hranu...svaki put kolko ono mjerica a kolko vode...zna on ali mora potvrditi nije ziher...znači ne razmišljam jel mi nije sila....a bit će mu sila...o da, bit će mu...samo kad poludim do kraja...user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 203
11.8.2009 12:14:09   
Florijan Jakov
ja sam trenutno sita (ali uvijek mogu nekaj slatko), pa me nikaj ne može izbacit iz takta, za sad. inače sam ovih dana "u oblacima" stalno mi je samo jedna stvar na pameti (a nije sex user posted image user posted image ) i totalno sam angažirana u tome.. još da ovaj tjedan završim s poslom i sve će biti GE NI JAL NO user posted image

FJ JE FRAJER

Neposredna veza do poruke: 204
11.8.2009 12:15:21   
joszde
grozno kao da me netko tukao tri dana bili na vikendu prošli 1000km,ja koja se mrzim voziti još po ovoj vrućini nemogu doći sebi nikako pluća će mi se razletiti i glava ma da ne nabrajam mislim da nema dijelića na tijelu koji me ne boli.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 205
11.8.2009 12:20:07   
buduća mamica
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Ove sličnosti me već pomalo zabrinjavajuuser posted image ... Moj neki dan malu vodio na wc,za živo čudo..Kad viče on meni odozgo,sa čime ti njoj brišeš guzu kad kaka? Ma ja poludila,pa sa čime,ne ručnikom valjda! Eto koliko on zna,a dijete ne nosi pelene već više od godinu dana,nije to početak... Obećao je da će se promijeniti,al znaš kako kažu,obećanje ludom radovanje,pa ćemo vidjeti...

joj ovo je presmiješno, popiškila sam se od smijeha, a bome i mm  user posted image

Neposredna veza do poruke: 206
11.8.2009 13:00:59   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: FIONA

ma joj sve mi je jasno...ali ono najveselije je kaj kad maloj obućem haljinicu za nekud svi pitaju ajme kako lijepa od kuda ti...onda se moj mužek javi i veli pa tata joj je kupio...samo kupuje ali nitko ne zna da je morao zamjeniti jel svaki ali skoro svaki put kupi krivi broj...kao da ju ne gleda svaki dan pa nemre odmjerit...a kad mu velim daj zmučkaj hranu...svaki put kolko ono mjerica a kolko vode...zna on ali mora potvrditi nije ziher...znači ne razmišljam jel mi nije sila....a bit će mu sila...o da, bit će mu...samo kad poludim do kraja...user posted image user posted image user posted image

E,da,baš to,ključna riječ,ne razmišlja... Zanimljivo je da je na poslu toliko uspješan,odgovoran,hvaljen,sklon maksimalnoj organizaciji,a kod kuće sve kontra....Ma Bože sačuvaj...Da ga vidite trenutno,igra se sa svojom kćerkicom,prekrasna slika,ali prije toga ja moram biti aždaja da on uvidi neke stvari,onda bude dobrica...Joj,joj...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 207
11.8.2009 13:02:27   
uspavana
ove porukice bi bile dobro štivo za neki roman...

a ja se osjećam kao i većina cura... nikako danas...
baš se nisam naspavala nešto, jer me nevrijeme probudilo... a jedva sam zaspala...i nikako i nikako zaspati do jutra..

i sad čekam da prođe radni dan i da odem odmoriti...

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

Neposredna veza do poruke: 208
11.8.2009 13:41:46   
tikica_69
Ja sam spavala do pola 11, nabrzaka sam pocistila i skuhala i sad cu pred telku na omiljene serije....ukratko, danas sam OK 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 209
15.8.2009 14:54:40   
Anoniman
tuzna sam, otisla mi je sestra, bila je 2 nedelje i najverovatnije se necemo videti do nove godine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i opet sam sama, mm radi do sutra ujutro, i opet ce sutra prespavati ceo dan i opet cu biti sama, i uvek sam sama, i svaki dan mi je isti i sad me je sve to stislo user posted image user posted image user posted image user posted image hocu kuci, hocu svoje drugarice, svoj grad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
  Neposredna veza do poruke: 210
15.8.2009 15:06:58   
koka
Nellyca, nisi sama i to znaš user posted image user posted image ...nemoj tako, bit će bolje...

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 211
15.8.2009 17:54:06   
lema
Draga Nellice znam da ti je teško i da ti sve to fali ali nemoj biti tako žalosna imaš tako slatko dijete budi sretna jer te Bog blagoslovio . Znam da je nekad teško i meni je , tebi je teže jer si daleko od svojih ali ja kad mi je tako sijednem za kompjuter i požalim se svim tim ušima koji me slušaju e ne ćuju me ako me razumiješ šta želim reći !!!!!user posted image PP. ti je uvijek otvorena pa ako trebaš rame za plakanje slobodnouser posted image user posted image pa ćemo skupa plakatiuser posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 212
15.8.2009 19:03:25   
tikica_69
A MM malocas fino ode na voznju biciklom s frendom i braticem a mene ni da bi pitao zelim i ja na bicikl ili mozda role...ma tko mene hebe.....ja se ne bi rekreirala bez obzira sto sam jedno pet puta ujutro rekla da bih......nema veze, naci cu ja nekoga dok ce on doma cmrljiti sam svaku vecer uz hebeni televizor user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 213
15.8.2009 19:11:51   
Marta j
Umorna sam jako,dosta mi je svega i svakoga nemam vise snage za nista nemogu od umora stajati na nogama.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 214
15.8.2009 19:15:15   
buduća mamica
meni je dosadno user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 215
15.8.2009 22:23:00   
joszde
kada nisu velike vrućine onda sam dobro dok je sparina muči me tlak

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 216
15.8.2009 22:53:16   
mali_macic
meni je danas kao i zadnja par dana dosadno i VRUCE mi je. bas mi je neobocno bit cijeli dan doma i nemat neke vaznije obaveza. do neki dan sam bar jos tu i tamo vodila preglede grada ali sad je ipak vrijeme da se odmaram, ali od cega kad me nista ne umora, vodila bi ja jos da nisu ovakve vrucine.
nastojim svaki dan bar nesto ucinit ali dan je fakat dug. danas sam naprimjer spavala do 10h, doruckovala, pa sam opet malo legla i gledala tv dok nisam opet zaspala do 15h, stavila sam prat robicu za nasu malenu, digla sa susila robicu koju sam jucer prala, oprala sudje i opet malo legla. Oko 16:15h je dosao mm koji za ne falit radi danas dvokratno. sto znaci dosao s posla, malo se odmorio posao u teretanu, kad se vratio smo pojelu pizzu i on je posao opet radit i to do tko zna kad.
oko 19:30h sam se nasla s prijateljicama na kavi, malo smo pricale i eto mene opet doma. sve u svemu mi je dosadno, dosadno i dosadno.
sljedeci tjedan mi dolazi seka i bit ce tjedan dana kod nas, bar cu imat s kim pricat i provest dan.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 217
15.8.2009 22:58:24   
tikica_69
Nadrkana sam ko skotna kuja user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 218
15.8.2009 22:59:02   
natalijax
oooooooooooooooo tiki kaj je sad

Neposredna veza do poruke: 219
15.8.2009 23:01:20   
tikica_69
Ma nista...nikako da izadjem vec mjesecima iz hebene depresije, a MM mi uopce ne pomaze u tome....bas se trudi odmoci svim silama 

U iscekivanju.......

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 220
15.8.2009 23:02:40   
natalijax
u neznam neznam tiki,jel to sve zbog bebe ili neceg drugog,mozda je i njemu jos gore a nepokazuje to

Neposredna veza do poruke: 221
15.8.2009 23:04:01   
tikica_69
Pa ja kad sam u depresiji ne mogu banciti i smijati se sa frendovima cijeli dan u birtiji 

U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 222
15.8.2009 23:08:28   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image to bi i ja rekla,al meni je nekad znalo vjeruj mi doci  isto tako smijati se i banciti,a u dubini duse me grize ,barem sam se ja tako osjecala,mozda je i za mene netko znao reci vidi klinac joj je tesko kad se tako lako smije ,al vjeruj to je tako

Neposredna veza do poruke: 223
15.8.2009 23:19:46   
tikica_69
Ma....vec mi je i polako svejedno...postala sam tupa na to da mi bliznji nemaju osjecaja za mene, samo za sebe

U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 224
15.8.2009 23:24:59   
natalijax
razumijem ja tebe draga,bit ces sutra vec bolje

Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!