Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 12.8.2008 22:58:49
|
|
|
|
Amelie
|
curke bilo mi je baš ugodno u vašem društvu,ali moje je vrijeme za večeras isteklo....idem laganini...staviti veš na sušilicu ..pa tek onda spavanac za kraj vam ostavljam http://www.youtube.com/watch?v=BDLxzDVYKgE&feature=related noć...noć.....
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 12.8.2008 22:59:44
|
|
|
|
Ruža
|
Hej curke! Napokon za kompićem. Virkam ja vas, virkam već par dana ali nemam baš vremena komentirati koliko bi htjela. Napokon smo prikrajiu s radovima! Anne stan vam je stvarno bombončić! Vjerujem da goštaš u njemu i ti si se načekala. Može sad ta pivica, a može i slađo!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 12.8.2008 23:01:43
|
|
|
|
tiha
|
stigla nam je teta ruza namirisala slambos!!! ajmo svi na nju!!! igramo se hrpice!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 12.8.2008 23:01:43
|
|
|
|
Elena
|
lepo sanjaj amelia
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 12.8.2008 23:03:26
|
|
|
|
anne
|
Laku noć amelia. Ružo dobro došla. Jesi dobro draga?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 12.8.2008 23:04:46
|
|
|
|
tiha
|
jao srce mi je stalo cure moje ja tu tipkam i samu sebe nasmijavam i pogledam prema zidu a zid mi 10 cm do nosa a ono ona zivotinjica sa tisucu nogu srciku sam skoro dobila! tako me nesto presjeklo uplasila sam se i jos me mm vija s tim! uzas! ali brzo je odustao sva sreca
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 12.8.2008 23:04:49
|
|
|
|
Elena
|
Ruzo odkad se nismo napili kavu,ali9 sad draga ne castim kave vec pivo ako si za reci draga da te usluzim a za sladoled evo odaberi sama
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 12.8.2008 23:06:27
|
|
|
|
anne
|
Elena daj nešto žestoko tihi da nam se smiri.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 12.8.2008 23:07:53
|
|
|
|
Ruža
|
Da namirisala, nisam više mogla dočekati da malo sjednem sa vama. Zadnji tjedan je ludnica, na nogama sam od 6 pa do ponoći bar. Jedni masjtori odu, drugi dođu svaki dan tako, i subota i nedjelja... Jedva čekam da se naspavam pošteno. Jedino me tješi što se nazire kraj napokon. Kako ste mi vi?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 12.8.2008 23:09:58
|
|
|
|
Ruža
|
Ne boj se Tiha, to ti je samo mala bagudica. Papučom ju klopiš i riješen problem! Elenita hvala, srce si, večeras može sve što daš...
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 12.8.2008 23:10:19
|
|
|
|
anne
|
Kraj, kraj, kraj! Stavi nam i ti slike kad završiš da i mi uživamo s tobom. Glavno da se kraj bliži. Ono zadnje ušminkavanje najbrže ide. Kako ti i Đuro?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 12.8.2008 23:12:38
|
|
|
|
tiha
|
elena moze ovo drugo zaronim i popijem sve do dna! ma inace se ja toga ne bojim ako me neiznenadi! skoro mi preko nosa presla!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 12.8.2008 23:18:16
|
|
|
|
Elena
|
http://www.youtube.com/watch?v=jrwSYSRYZ8I e ovo je pjesma moje mladosti,s ovom pjesmom sam se budila i tonila u snu zar nije pjesma preljepa cure
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 12.8.2008 23:20:21
|
|
|
|
piggy
|
stigla i ja na kratko da vidim sta se zbiva. anne stancic ti je super,a sobica je prekrasna ja danas cjeli dan negdje lutam,umorna sam ko pas,zato sam malo sjela da se opustim sa vama dok mm gleda dr.House
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 12.8.2008 23:23:45
|
|
|
|
Elena
|
curke idem ja staviti Martinu na spavanje i vraticu se ako ima koga super ako ne onda mi ljepo spavajte pa pisemo si sutra uzivajte uz pjesmu dok me nema http://www.youtube.com/watch?v=rtQMhM-d1bY
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 12.8.2008 23:25:39
|
|
|
|
tiha
|
elena predivna je stvarno!!!! ja malo gledam pod noz a malo virkam!!! pa moram u krpe idem s legicom u os ujutro i na kofi sa svegrom!!! ako se nevratim zelim vam svim alaku noc!!!! al mislim da cu jos doci znate vi mene!!! kissi svima!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 12.8.2008 23:26:32
|
|
|
|
Ruža
|
Bokić Piggy! Tiha nisam u toku zadnjih dana kako Nisa i kvrgice, jesu se povukle?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 12.8.2008 23:30:19
|
|
|
|
anne
|
Laku noć drage moje, MM me tjera. Ja kao dobra žena naravno slušam.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 12.8.2008 23:31:33
|
|
|
|
piggy
|
laku noc svima koji idu spavati, ja isto gledam pod noz i virkam RR.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 12.8.2008 23:32:10
|
|
|
|
Ruža
|
Anne imaš pp. Laku noć ti želimo, neka Petrica sutra potegne barem do 8h i pusti mamu da se naspava malo...
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 13.8.2008 0:01:22
|
|
|
|
piggy
|
curke koje ste gledale pod noz,kaj kazete na promjenu ove zene. dali bi se koja od vas prijavila,ustvari dali bi vi nesto mjenjale na svom tijelu? vidim da ste svi otisli spavati pa cu i ja. laku noc!
< Poruku je uredio piggy -- 13.8.2008 0:03:03 >
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 13.8.2008 0:12:28
|
|
|
|
tiha
|
ruzo nisa ima sada 3 kvrgice 2 su nestale barem ih ja nemogu napipati! ja bi sredila svoje zube i to je to sve mi je ok od kilaze do ostatka tijela sa svime sam zadovoljna jedino zubi me pate i bole odmalena i na operacijama sam bila! strasno!! spavate? idem i ja laganini sad stvarno! e da stvarno je pravi preokret u zivotu sta su napravili ovoj zeni...meni su suze krenule na oci! i ja bi nove zube!!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 13.8.2008 0:14:31
|
|
|
|
Elena
|
evo piggy vidim da si otisla nanati ali recicu ti da ja sam razmisljala ici pod noz za moje grudi,jer odkad sam prestala doiti nekak nisam bas zadovoljnas od onome sto vidim,pa pricekacu jos maqlo da vidim dal ce biti uskoro i drugo,ako ne bude nista onda ne mislim se i idem na zatezanje grudi,jer volim biti ljepa samoj sebe pa onda i mom mm,iako mi on nista nije rekao,jednostavno hocu to uraditi zbog sebe,i definitivno da,jednog dana icicu poid noz.
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!