|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Odmorko"
14.8.2008 20:03:01   
piggy
bok svima.
evo i ja se pridruzujem cestitkama kumi i Filipu,neka bude zdrav i veliki decko.

(Odgovor članu Amelie)
Neposredna veza do poruke: 801
14.8.2008 20:42:39   
anne
IZVORNA PORUKA: Ruža

Evo curke moja spavaća i kupaonica na katu napokon očišćene, posložene do zadnje mrvice.user posted image  Sad se bacam na radnu sobu, (Đurina je zakrčena kutijama) i mislim da bi kat danas mogao biti očišćen.
Kako ste mi vi?

Ružo, svaka čast. Soba i kupaona gotove!!! user posted image user posted image user posted image Kad zaboli sjedni.
Danas su mi trebali doći majstori da nešto poprave - maksimalno 1h posla i nisu došli, a lovimo ih već tjednima. Znaš da sam te se sjetila. user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 802
14.8.2008 20:46:59   
BUMBIKA
Hej cureee bok!!!!
Vratili se mi jutros s mora,ali nisam se uspjela prije javiti.
Nisam mogla dočekati da vam se pridružim!!!
Šta ima novog,jel se koja trudnica porodila?
Idem pogledati malo slikice i malo pročitati šta se događalo.
Ukratko na moru je bilo odlično,Dino je super prihvatio more i odličan je bio.Put nam je malo duže trajao kad smo išli tamo(krenuli smo u 3 ujutro)dosta smo stajali zbog Dine,a kada smo se vraćali(išli smo u pola 8 navečer na trajekt,pa kad smo krenulu iz Splita slomio se i zaspao) i  skoro je spavao cijelo vrijeme spavao!Slike ću vam staviti

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 803
14.8.2008 21:19:38   
koka
IZVORNA PORUKA: Megica

kuma rodila malog Filipa (ko iz topa) user posted image user posted image user posted image
Čestitke svima njima user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 804
14.8.2008 21:23:49   
koka
Bok Bumbika i dobronam se vratilauser posted image . Znači sve naj naj na moru.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 805
14.8.2008 21:29:37   
koka
user posted image nikogauser posted image . odoh se kupatuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 806
14.8.2008 21:34:41   
anne
Pozdrav Bumbika. Baš mi je drago da ti je bilo dobro na moru. Gdje ste ono bili? Stavi nam slikice.
Koka, baš imaš sreću - kad got dođeš nema nikog.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 807
14.8.2008 21:43:11   
BUMBIKA
Evo ja pročitala šta se ovdje događalo,moram još malo na druge teme pogledati!.
Anne na Braču smo bili,ti rekla da ćeć vjerovatno kad se vratim biti ponovo mama,a još ništa??Samiju se ne ide još van na ove vrućine,usput stan ti je savršen,ja sam s bojama oduševljena.I ja volim jake boje.
Ruža nam polako završava s kućom,bravouser posted image user posted image user posted image
Majo,Noa ti je presladak
Njanja vjenčanje ti je bili odlično i sve najjjjj....
Tina,Luna je isto preslatka!
Neznam koga sam zaboravila-SVE SU SLIKE SUPER!!!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 808
14.8.2008 21:44:49   
BUMBIKA
Koka pozdrav i tebi!!!
Da,bilo je super,nemogu dočekati slijedeće ljeto.Onda će mi biti i malo lakše,Dino će već sam hodati i kužiti više stvari;ali i ovako je bilo odlično!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 809
14.8.2008 21:53:50   
anne
Koja tišina! Pa gdje ste? Zar se svi pripremate za sutrašnje fešte?user posted image

Sva sam se uspavala. Laka vam noć. Čitam vas ujutro.

< Poruku je uredio anne -- 14.8.2008 22:06:50 >

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 810
14.8.2008 22:06:20   
božica
hellou cure-evo mene malo prije mora da se družimouser posted image user posted image
bumbika bok-vratile si se s mora-šta mali Dino kaže jeli uživao-grickajući kamenčiće  i drugo..

Stvari spremne u autu i ćekaju nekih 4 ili 5 ujutro pa krećemo za Crikvu
kako ste danas provele dan..ja u pospremanju i pripremanju..nikad kraja..još mi suđe ostalo za opratuser posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 811
14.8.2008 22:07:48   
božica
Megica pozdravi kumicu ko iz topauser posted image user posted image
Ružo i tvoji radovi se bliže krajuuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio božica -- 14.8.2008 22:08:34 >

idem micat rit...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 812
14.8.2008 22:09:14   
anne
user posted image Večer Božice taman mislila otići.
Suđe, suđe. Sva si vjerojatno već umorna. Sa djecom kao da vas ide 10, zar ne. Ja prije samo potrpala u pola sata i idemo, a sad zapisati, povaditi, posložiti, ugurati u auto. Prava znanost!!! user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 813
14.8.2008 22:09:29   
BUMBIKA
Bok Božice!Vratili se,ali mogla bi još ostati.Ja sam se iznenadila koliko je on bio oduševljen morem i naravno kamenčićima,2 baci,1 usta.....
Ajde lijepo se provedite i uživajte!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 814
14.8.2008 22:12:34   
troubled
sretan put svima koji se spremaju put mora user posted image user posted image user posted image
i onima koji trenutno putuju user posted image
privremeno izvješće - kod plitvica kolona  vozi se oko 50-60....user posted image
bumbika dobrodošla natrag, vidiš da nije bilo razloga za brigu....bravo za dina-ribicu user posted image user posted image user posted image
anne - kad mogu na tečaj kod tebe, radni naslov - ja na raji, a on pere pod? user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 815
14.8.2008 22:12:58   
božica
Jesam strgana sam ko user posted image user posted image
a kako si tiuser posted image kako sami...vidiš još ćeš roditi oko terminauser posted image
anne to si dobro rekla zapisatiuser posted image hm user posted image mislila sam ja na to ali nisam pisala kao neće treebati-ali bilo bi puno lakše da sam si neki plan napravilauser posted image
najviše sam se zadržala na stvarima od curauser posted image user posted image --te ovo..te ono...pa ako će možda trebati još i ovo...pa mislim previše al neka se nađe
sebe i muža asam spremila za ćas

idem micat rit...

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 816
14.8.2008 22:13:57   
koka
EJ Božice valjda sam stigla na vrijeme da te pozdravimuser posted image user posted image user posted image . Lijepo se provedite i uživate nam.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 817
14.8.2008 22:14:55   
anne
IZVORNA PORUKA: troubled

anne - kad mogu na tečaj kod tebe, radni naslov - ja na raji, a on pere pod? user posted image user posted image user posted image

Ma dobar je moj MM. Samo ga moram pričekati i ne zvocati mu kad radi. Sve će napraviti. Kad vidi da zbilja treba. user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 818
14.8.2008 22:15:15   
božica
jesi koka stigla nebuš me se brzo riješila..još vam se javim prije polaska i tako....
al ako nastavim tipkati-nebum suđe opralauser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 819
14.8.2008 22:17:09   
koka
E cure ja sam se istuširala i bježim u krpeuser posted image . Dečki mi već spavaju a Mila bi trebala uskoro pa idem gore s njom. Hajde cure svima koje su došle dobar provod, onima koje idu nanati laku noć i onima koji putuju sretan put.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 820
14.8.2008 22:18:05   
anne
IZVORNA PORUKA: božica

Jesam strgana sam ko user posted image user posted image
a kako si tiuser posted image kako sami...vidiš još ćeš roditi oko terminauser posted image
anne to si dobro rekla zapisatiuser posted image hm user posted image mislila sam ja na to ali nisam pisala kao neće treebati-ali bilo bi puno lakše da sam si neki plan napravila.

Mogla bi sad i prenjeti kako se smirilo. user posted image
Ja ti imam popis pa ga svake godine ažuriram. Inaće uvijek nešto zaboravim i ful sam nervozna dok sve ne obavim. Ovako su svi sretniji.
Uživaj nam Božo sa svojim anđelima. I sjeti se nas buhtlica koje se doma kuhamo. user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 821
14.8.2008 22:19:14   
troubled
laku noć koka, lijepo sanjajte user posted image user posted image user posted image
anne - to je prekrasno user posted image  bravo za njega user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 822
14.8.2008 22:24:33   
BUMBIKA
Cure idem ja polako user posted image  i user posted image i u user posted image
Slike vam stavim sutra.
LAKU NOĆ!!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 823
14.8.2008 22:25:04   
božica
Budem vas se sjetila--user posted image
user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 824
14.8.2008 22:26:31   
troubled
laku noć bumbika, dobro se odmorite user posted image user posted image user posted image

božice, uzbuđenje raste? user posted image  bit će vam diiiiivnooooooooooooo user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!