|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: Birtija :)
21.8.2009 13:53:34   
tikica_69
To je napravil moj bivsi svekar svom susjedu.....naricali su dva dana da su im kokoske poludele user posted image
Ovaj siroti posije cvijece i travu u dvoriste, dodju koke i sve mu pozderu.....pa se covjek snasao user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1826
21.8.2009 13:59:12   
buduća mamica
a jeste lude user posted image , potjerala ja kokoš, hvala Bogu nije ju moja pesica ni skužila, al sam zato u znak zahvale dobila šapom po licu, a ima šape ko medvjed, otepla mi naočale, oderala usnicu i ostavila trag na obrazu kao da me wolverine pomazio s onim svojim kanđama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 1827
21.8.2009 13:59:27   
Anoniman
Kad su se već nažderale, trebalo im je dati i piti, ne? user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1828
21.8.2009 14:00:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: buduća mamica

a jeste lude user posted image , potjerala ja kokoš, hvala Bogu nije ju moja pesica ni skužila, al sam zato u znak zahvale dobila šapom po licu, a ima šape ko medvjed, otepla mi naočale, oderala usnicu i ostavila trag na obrazu kao da me wolverine pomazio s onim svojim kanđama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

imaš Octenisepta? Malo si pošpricaj...

(Odgovor članu buduća mamica)
  Neposredna veza do poruke: 1829
21.8.2009 14:00:50   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: Mariachi

Kad su se već nažderale, trebalo im je dati i piti, ne? user posted image user posted image user posted image

Pa da user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1830
21.8.2009 14:02:13   
buduća mamica
ma malo rakije na ranu čuda čini, i meni, ne samo kokicama user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1831
21.8.2009 14:02:36   
Anoniman
Joj, jesmo lude, sve si nekad mislim tko sve ovo čita sa strane... ko zna šta si ljudi misle! user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1832
21.8.2009 14:05:00   
Anoniman

ma malo rakije na ranu čuda čini, i meni, ne samo kokicama user posted image user posted image user posted image

e, ali rakija peče a ovo ne tak jako. user posted image  
ja to uvijek imam doma radi djece, stalno netko pada i razbija koljena laktove ovo-ono... onda to samo malo operem i našpricam i sve 5.user posted image

Neposredna veza do poruke: 1833
21.8.2009 14:07:14   
buduća mamica

ja to uvijek imam doma radi djece, stalno netko pada i razbija koljena laktove ovo-ono... onda to samo malo operem i našpricam i sve 5.user posted image

budem kupila za bebu ali za nas velike i rakija je dobra, zar ne? uostalom kao dijete sa sela navikla sam na mazuckanje rana rakijom, malo u usta malo na ranu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1834
21.8.2009 14:07:25   
tikica_69
Cure, ja idem malo odmoriti...jucer sam radila cijeli dan, jutros sam se ustala iza 6 i vec prije 8 bila u Petrovoj u labosu i ovo s Zakonom me svaki dan iscrpi...i idem malo prileci prije nego me MM probudi kad dodje s posla....sutra opet cijeli dan radim...jos sam i na dijeti i stvarno sam izmikana user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1835
21.8.2009 14:07:43   
ninishka

slazem se s time, jedino je problem kaj ne mirisi bas lijepo...barem meni ne..

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1836
21.8.2009 14:08:53   
mariola
Ima li šta za trudnice il se samo rakija toči user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 1837
21.8.2009 14:08:55   
ninishka
samo ti odmori tikice...user posted image

Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 1838
21.8.2009 14:09:45   
buduća mamica
pa pa tiki, bok nini. kako tvoj malac? user posted image

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 1839
21.8.2009 14:10:36   
buduća mamica
IZVORNA PORUKA: mariola

Ima li šta za trudnice il se samo rakija toči user posted image

hej pa rakija je za ranu user posted image user posted image user posted image user posted image uostalom i ja sam trudnica, nema lizanja user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1840
21.8.2009 14:12:52   
Anoniman
Ajde, Regica, samo se ti počini! user posted image  dosta sekirancije!

Octenisept ne miriši fino, al je rakija još gora! user posted image

Mariolić, evo, samo za tebe!
user posted image

Neposredna veza do poruke: 1841
21.8.2009 14:13:26   
kitty
dan cure,kako ste?user posted image

evo i mene na kavicu

buduca mamica jesi saznala spol bebice?

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

Neposredna veza do poruke: 1842
21.8.2009 14:14:52   
Anoniman
user posted image

sad sam se sjetila da mi je kava ostala na frižideru, zaboravila ju srknut! user posted image

(Odgovor članu kitty)
  Neposredna veza do poruke: 1843
21.8.2009 14:15:57   
buduća mamica
IZVORNA PORUKA: kitty

dan cure,kako ste?user posted image

evo i mene na kavicu

buduca mamica jesi saznala spol bebice?

za tjedan dana možda! drži figice da se maleno pokaže u pravom svjetlu, premda mislim da će to biti nemoguća misija, toliko je nemirna beba user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 1844
21.8.2009 14:16:08   
mariola
Thanks mariachi, baš sam žedna a lijena ustati user posted image
Šta ima cure? Ja luda od vrućine a još mi i pojedinci dodatno dižu tlak, ah bože, kad će jesen..........

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 1845
21.8.2009 14:18:01   
ninishka

pa pa tiki, bok nini. kako tvoj malac? user posted image

evo uspio je zaspati, mada je vruce...kako si ti?tvoja beba, jel zivahna?

Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010

Neposredna veza do poruke: 1846
21.8.2009 14:19:27   
Anoniman
Vjerujem ti, draga, ja sam sve 3 trudnoće gulila po ljetu i baš zavidim zimskim trudnicama. Bila sam otečena ko buhtla! Ma, kaj ko buhtla, ko slon! A ovo ljeto je baš vruće, ko kad se Paulina rodila. Drži se hlada, noge u zrak, tekućina, neka fina čitaba, RR... user posted image

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 1847
21.8.2009 14:20:16   
buduća mamica
živahna i budna po cijele dane i noći, kao da ne spava, imam uzv za 6 dana i sve se bojim kako će to izgledati, kao i na zadnjem, dok se samo smijala i gledala u ekranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 1848
21.8.2009 14:21:55   
Anoniman

živahna i budna po cijele dane i noći, kao da ne spava, imam uzv za 6 dana i sve se bojim kako će to izgledati, kao i na zadnjem, dok se samo smijala i gledala u ekranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

bebač je najaktivniji kad ti spavaš! po danu ga ljuljanje uspavljuje a po noći kad bi ti malo odmorila, udri! nogometna utakmica! user posted image  neka, meni je bilo bitno da osjetim micanje, bar znam da je sve ok. user posted image

Neposredna veza do poruke: 1849
21.8.2009 14:23:14   
mariola

Vjerujem ti, draga, ja sam sve 3 trudnoće gulila po ljetu i baš zavidim zimskim trudnicama. Bila sam otečena ko buhtla! Ma, kaj ko buhtla, ko slon! A ovo ljeto je baš vruće, ko kad se Paulina rodila. Drži se hlada, noge u zrak, tekućina, neka fina čitaba, RR... user posted image

e pa samo to i radim, premještam se iz sobe u boravak, s kreveta na kauč tj. sjedim na podu, laptop mi na kauču, tako mi je najudobnije, pijem mineralnu, prigrezem tu i tamo nešto i naravno tu sam na rr user posted image
Hvala bogu, nisam ništa otekla, samo(user posted image ) ovih 10 kila trbuha.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!