Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 13:53:32
|
|
|
|
Candy
|
Ma Piggy,super si,prava gazdarica "Odmorka"...sve za goste ... Baš su fini,mmmmmmm... Nego,ja se već neko vrijeme spremam do dućana po neke namirnice,ali uz vas je to nemoguće ... Dobila sam dosta šljiva,pa sam mislila napraviti knedle (obožavam ih),ali nemam mrvica pa moram po njih...a naravno da se neću zaustaviti samo na tome ...uvijek kupim sto drugih stvari koje mi trenutno nisu neophodne... Ah,žene ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 13:54:14
|
|
|
|
koka
|
Ja pak volim zimu. Možda i zato što mi po ljeti MM non stop radi a zimi je više s nama i ima koju slobodnu nedjelju. Nije da ne volim ljeto, obožavam ga al zima mi je draža. Ustvari svako godišnje doba mi ima nešto posebno.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 13:55:12
|
|
|
|
koka
|
uvijek kupim sto drugih stvari koje mi trenutno nisu neophodne... Ah,žene ... IZVORNA PORUKA: Candy Ako te tješi nisi jedina
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 13:56:48
|
|
|
|
Candy
|
Ja jesam ljetni tip,ali jako mi je lijepo proljeće kad se sve počinje buditi,pogotovo nakon duge i dosadne zime... Ali,obožavam i snijeg...poludim kad vidim da počinje padati...ne smeta me ni bljuzga kasnije ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 14:14:31
|
|
|
|
Candy
|
Cure,bježim do dućana...čitamo se kasnije ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 15:02:25
|
|
|
|
piggy
|
evo ja stavila prati veš,usisala,obrisala prašinu i mm oprao pod,kako je dobar.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 15:04:04
|
|
|
|
Candy
|
Ne mogu vjerovati,sve ste se razbježale ...ja se vratila iz dućana a nikog nema ... Još sam ubrzala da ne bih nešto propustila (i Koka,nećeš vjerovati,ali manje-više sam kupila samo ono što mi treba )... Ništa,idem u pripremu za knedle,ako je u međuvremenu koja za popodnevnu kavicu,u blizini sam ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 15:14:34
|
|
|
|
piggy
|
Candy evo kavica za početak bolje ćeš raditi knedlice.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 15:31:07
|
|
|
|
Ruža
|
Piggy ja ću se ovom drugom poslužiti. Nikakvih još vijesti od Anne. Nadam se da će se uskoro javiti!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 15:31:51
|
|
|
|
mirna
|
Nikakvih još vijesti od Anne. Nadam se da će se uskoro javiti! ne ide to tako brzo ružo...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 15:32:35
|
|
|
|
Candy
|
Hvala Piggy,baš mi paše...krumpiri su mi skoro kuhani,pa idem nastaviti da završim kad sam ih već zacrtala napraviti... javim kako su mi uspjele ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 15:38:31
|
|
|
|
Ruža
|
Mirna baš me tješiš. Ja nekako zacrtala do zadnjeg trena si kod kuće i onda odeš gore i u dva sata sve gotovo! Mislim da podhitno moram prestati zacrtavati i planirati stvari, s obzirom da mi planovi obično propadnu Candy kad budu gotove pošalji koju, nisam ih dugo jela.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 15:41:40
|
|
|
|
mirna
|
Ja nekako zacrtala do zadnjeg trena si kod kuće i onda odeš gore i u dva sata sve gotovo! Mislim da podhitno moram prestati zacrtavati i planirati stvari, s obzirom da mi planovi obično propadnu Dobro si si zacrtala... najbolje je pričekati doma do pravih trudova (ako je ostalo sve ok..), ja sam otišla prerano.. 2 sata: daj bok da si te sreće... neke jesu i prvi put..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 15:42:39
|
|
|
|
Candy
|
Naravno Ružo,šaljem ih da se zasladite...(kad budu gotove,naravno ) Ali,prije ću ih ja krstit da budem sigurna da vas neće trbuh bubati...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 15:47:43
|
|
|
|
Ruža
|
Mirna za sad sam klasa optimist. Jel Vladek još pava? Candy čuvam se za tvoje kneglice!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 15:49:04
|
|
|
|
mirna
|
spava, uskoro će se probuditi, a mama još uvijek na RR...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 15:51:27
|
|
|
|
Ruža
|
Vidiš kao je dobrica... pava i pusti mamu da brije na RR_u!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 16:22:39
|
|
|
|
tiha
|
a ti kazes da je vladek zlocko a on spava cijelo popodne!!!!!!!!!! cure odo kod mame pisite punooooooooooooooooo....papa
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 16:22:59
|
|
|
|
Ruža
|
Curke Anne se javila da je vodenjak pukao i da je u rađaoni! Držimo da što prije stigne Sami!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 16:26:57
|
|
|
|
tiha
|
ajoj neka bude brzo!!!!!!!!!!! anne drzimo ti fige....uzbudena sam ko da ja radam
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 16:27:40
|
|
|
|
mirna
|
Curke Anne se javila da je vodenjak pukao i da je u rađaoni! sad će, sad će... tiha: što se spavanja tiče kad jednom zaspi je pravi anđeo! spava po 3 sata... eto budi se... bok do navečer!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 16:28:58
|
|
|
|
tiha
|
ruzo imas pp
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 17:48:51
|
|
|
|
piggy
|
bravo za Anne samo neka prođe što brže i bezbolnije. Čekamo Samija da ugleda novi svijet. Anne Anne Anne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 18:18:08
|
|
|
|
Candy
|
Evo me natrag! Knedlice ispale savršene,ali izvolite probati pa procijenite same ... Imamo li novosti o Anne?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 18:34:39
|
|
|
|
piggy
|
pa zadnje što znamo je da joj je pukao vodenjak i da je u rađaoni,sad možemo samo čekat najljepšu vijest.
|
|
|
Anketa
Brrr...
пеперутка16
Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!