Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 27.8.2009 15:35:03
|
|
|
|
buduća mamica
|
jorgan rozi IZVORNA PORUKA: callanhoe buduća mamice ja sam ti odvojila dosta plavih stvari posto i moja kiki je nosila plavo ginic je do zadnjeg dana govorio da je musko a meni je preslatko vidjeti curu u plavom 1 jorgan rozi 1 deka roza 1 bijeli skafander sa rozim patkicama 5 pidzama ima ih plavih zutih zelenih 7 majica ima ih rozih plavih smedjih ljubicastih zelenih 4 hlacice bijele smedje zelene 8 bodija vecinom su bijeli ima sa rozim srcima,zuti sa auticima i cisto zeleni 1 plavi kompletic 1 roza trenerkica 3 strample i sitnice kao kapice,carapice, sipercici, trakice, cucle, rezervne cucle flasica. Buduca mamice sada mi reci kako da tebi ovo posaljemo a ako ti bude cura imas od moje Kiki sve za ljeto. Ne moras se nista brinuti imaces more haljina i stvarcica za cure a ako bude decko isto ce se naci nesto evo ovako, mislim da je najbolje poslati mi poštom, jorgan imam, isto rozi, ostalo u jednu kutiju, naglasi samo u pošti da ja plačam poštarinu, evo na pp ti šaljem adresu,(ne znam kako to ide sa city ekspresom, mislim što u slučaju da nisam doma kad paket stigne?ako netko zna više o tome neka mi kaže)a putem pošte ću dobiti obavjest da je paket stigao i sama ga podići u pošti. puno puno hvala što misliš na mene, ti i sve drage cure. ne znam što bih bez vas....volim vas i moja mrvica vas voli, evo upravo vam maše
|
|
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 27.8.2009 15:52:45
|
|
|
|
CallamityJane
|
buduca mamice ne mogu da otvorim poruke zao mi je zezaju me vec neko vrijeme ali kada posaljem javicu ti tako da budes kuci, a super mi je ovo sa City expresom u roku 24h ti dostave tako da cemo se dogovoriti kada ti pase samo da mi ove pp prorade grrrr ljubi pupu
|
|
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 27.8.2009 15:58:14
|
|
|
|
buduća mamica
|
bilo bi super kad bi to bilo prije 7.9., tada mi počinju ispiti pa ću rijetko biti kući jer ću svaki dan putovati do osijeka. evo adrese na e-mail.
|
|
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 27.8.2009 16:00:01
|
|
|
|
CallamityJane
|
odlicno hvala, posto ne mogu otvoriti uopste pp samo vidim da sam dobila i ako sta procitam ono malo sto se vidi to je sve
|
|
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 27.8.2009 16:02:07
|
|
|
|
buduća mamica
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Ja bi da je curka pa da ti mogu poslati i ja nešto. Ok je plavo za djevojčice ali ljubičasti i roskasti bodići na dečecu...A ne...Bude me tvoj muž zagušio ma ne bude, zna on da budem ja njega ako pokuša nešto , uostalom i on nosi ljubičaste majice i voli tu boju baš kao i ja....
|
|
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 27.8.2009 17:07:39
|
|
|
|
Ninaa
|
Meni isto pošalji adresu pa ću nešto pronaći kaj je neutralnije. Naša robica je sva ženskasta pa nije za dečka. Ak bude curica poslat ću ti onda kasnije još. Kaj studiraš kad imaš ispite ili?
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 3.9.2009 11:15:27
|
|
|
|
Wukovarka
|
Mamice...naša draga Božita se javila da poklanja komodicu za presvlačenje E sad je problem kako to dostaviti do tebe i dali ti treba?
|
|
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 3.9.2009 13:28:13
|
|
|
|
božica
|
komodicu za presvlačenje ne nije to komodica to je stalak za presvlačenje nema ladica
< Poruku je uredio božica -- 3.9.2009 13:29:28 >
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 3.9.2009 13:31:30
|
|
|
|
buduća mamica
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Mamice...naša draga Božita se javila da poklanja komodicu za presvlačenje E sad je problem kako to dostaviti do tebe i dali ti treba? hvala puno ali ne treba mi, već imam prilagođeni stol za takvu namjenu.....al hvala još jednom, možda nekome drugome zatreba
|
|
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 3.9.2009 13:33:57
|
|
|
|
božica
|
al hvala još jednom, možda nekome drugome zatreba user posted image SLAŽEM SE
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 3.9.2009 13:42:33
|
|
|
|
buduća mamica
|
drage moje evo da vam olakšam napisati ću što imam pa da me ne morate pitati svaku sitnicu ili da ne šaljete a ja to već imam a može usrećiti još nekoga: -jorgan (mali roza) -posteljina (nemam dekice) -krpice za bljuckanje (sama sašila) -male ručnike za pranje guze -tri para čarapica broj 00 -bodi benkice jedan 56 jedan 62 -krevetić -zipka -stol za presvalačenje -Ivanaa je rekla poslati kolica -callanhoe autosjedalicu eto mislim da mi još samo robica treba, ako se slažete sa mnom?
|
|
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 3.9.2009 14:14:43
|
|
|
|
Wukovarka
|
Super Tako ćemo se lakše organizirati... Ja sam već napisala da nemam te male robice, jer sam sve posudila od seke...ja ti šaljem malo većih stvari, jer ih imam hrpu Ajd mi pošalji adresu...kad se vratim iz Vinkovaca šaljem paket
|
|
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 3.9.2009 18:45:22
|
|
|
|
Zvonki
|
Cure, dali vi sve šaljete pojedinačno ili ćemo se skupiti pa poslati zajedno? Autobusom možda ili?
< Poruku je uredio Zvonki -- 3.9.2009 18:46:14 >
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 6.9.2009 22:40:53
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja ću poslati: ručnik za kupanje, češljiće za kosu, par bodića malenih, odijelce 56 toplo a ak bude curica onda mogu više robice. Imam i jednu veliku plastičnu Nuk dudu, pa ak želiš mogu i nju mi smo je dobili a ne koristimo, isto tak imam i grickalicu za rezati noktiće novu neotpakiranu i veliku Pavlovićevu mast za guzu mi je ne koristimo, a dobili smo. Ak ovo ostalo trebaš napiši pa ću i to sve spakirati.
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 7.9.2009 12:45:41
|
|
|
|
buduća mamica
|
može, ništa od toga nemam.
|
|
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 7.9.2009 16:18:17
|
|
|
|
Ninaa
|
Ok draga budem onda. Da pričekamo dok ćeš saznati spol ili da ti pošaljem već sad?
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 7.9.2009 16:21:30
|
|
|
|
buduća mamica
|
kako hoćeš ti. al ja sumnjam da ću saznati spol do poroda, moja bubica kao da ima ringišpil unutra, evo i sad mrda 100 na sat
|
|
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 7.9.2009 16:25:31
|
|
|
|
Ninaa
|
Ok ja ću onda spakirati ovo kaj imam za sad, pa ak bude curka poslat ću ti još. Sad idemo na more pa imam ispite pa kad to riješim negdje u desetom ću ti poslati. jedino nezanam kak se šalju paketi, trebam omotati papirom bijelim ili kak?
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 7.9.2009 16:29:49
|
|
|
|
buduća mamica
|
ja sam jednom slala paket i tražili su da se omota onim bež papirom, ne znam kako se zove...al reči će ti kad budeš slala, moraš i povezati s onim tankim užetom da kao imaju ručkicu, možda bi bilo bolje city expressom poslati, meni se sve više sviđa ta ideja premda nisam znala kako to ide malo sam se raspitala...u svakom slučaju napomeni da primatelj plača troškove dostave..
|
|
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 7.9.2009 16:36:46
|
|
|
|
Ninaa
|
ok kad ću slati javim ti pa ćemo se dogovoriti kako .pusa
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 7.9.2009 16:40:08
|
|
|
|
buduća mamica
|
pusa i ugodan odmor te puno položenih ispita
|
|
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 7.9.2009 16:44:21
|
|
|
|
Ninaa
|
Hvala idemo na par dana, za ispit uf idem na građansko pa da prođem bilo bi super.kjkoklčććććžm,mnnnmm,,,,.,l ovo te pozdravlja moj šefica Katarina
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 7.9.2009 16:46:20
|
|
|
|
buduća mamica
|
joj ma cmokni je jednom, može i više puta od mene, preslatka ti je mišica, obožavam je gledati na slikicama naravno. pusa
|
|
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 7.9.2009 16:48:23
|
|
|
|
Ninaa
|
jesi ti na faceboku da se i tam podružimo. hvala
|
|
RE: Popis stvari za buduću mamicu 7.9.2009 16:50:35
|
|
|
|
buduća mamica
|
jesam. pošalji mi zahtjev...imaš moje ime i prezime..
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!