Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:23:30
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: callanhoe Može, primam. Ej, ja sjedim do vrata spavaće sobe, djeli me neki jadni knauf (jel' vi tamo na vašem planetu kažete tako?) zid i popišala sam se od smijeha na ovog zeca. Al' mala spava Uf... gdje me nadje sa knaufom ma ne da kazemo nego ga i pravimo
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:23:37
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: MaTana Većer Zvonki!!! Neka, ne smetaš ti nama, ubaci se u ćakulu i ti... Kako si ti? MaTana, hvala, mogu reći da sam poprilično umorna. Sam vrag me tjero' da dođem sad ovamo i zaglavim tu s vama Čekam muža da se otušira pa idemo na ćoranac. Završio i drugi dio rođendana. Bome, nisam ja više za to. Te pripreme me ubijaju. Ja sam ipak za finije stvari, glumu u sapunicama i taaaakoooo. Starim...Starim
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:24:23
|
|
|
|
nancy
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Večer! Šta se vas dvije Splićanke šuljate tu u ovo doba noći? Ja malo škicnula da vidim što se dešavalo danas dok me nije bilo a idem pavati. Callanhoe, gdje ti je fotka u albumu??? I šta si ovu malu mršavicu upregnula da cijelo vrijeme drži i svoje i tvoje djete? vjezbala ja malo misice
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:25:23
|
|
|
|
CallamityJane
|
samo se ti izvlaci da nisi u onoj seriji, ma pokazati cu ja ujni sliku ti pa ce ti ona reci koja si ti
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:26:00
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: nancy vjezbala ja malo misice Malo? Ajde priznaj da imaš poštenu upalu. Jel' ti barem kupila kakav Andol? Ili je uz to što je ljenivica i škrtica?
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:26:47
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma pogodi me u bocu sve
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:27:30
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe samo se ti izvlaci da nisi u onoj seriji, ma pokazati cu ja ujni sliku ti pa ce ti ona reci koja si ti Uh, samo da nisu oni prosti Znaš kako to ide na početku karijere. Negdje se triba početi.
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:27:56
|
|
|
|
MaTana
|
Zvonki i ja sam se skoro upisala, isto od smijeha... Što je najgore i ja tako ispadam i iz istog razloga postoji samo jedna slika u mom albumu i ta je mutna i profil. na ostalima, ako ste primjetili obrise neke zene, to je moja sveki Škicnula sam slikice i vidim da je zvonki glumica . A to sto ti smeta, pa to je normalno i mi kao i nase bebe volimo rutine, kad mm-ovi dodju sa svojih putovanja poremete rutinu i treba neko vrijeme da se uskladite.
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:30:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
ohoho sta je ovo na ringeraji sve holivud hajde priznajte da vam ne pise pravo mjesto odakle tipkate??? nema ovde paparazi da vas proganjaju MaTana koja si ti? nemoj da moram zvati ujnu i za tebe sve ona vas zna i koliko ste filmova snimile i koliko brakova imate i djece sa strane
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:35:39
|
|
|
|
MaTana
|
krivo si me shvatila ja ispadam kao i ti zec pred farovima auta, zapravo ovdje kod nas ima jedna životinja zove se čagalj - sliči na kojota i ja na slikama ispadam kao čagalj pred farovima !
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:36:55
|
|
|
|
nancy
|
a vidi nje s repićem.kad ti vidim taj rep .....poludim
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:38:58
|
|
|
|
Zvonki
|
O žene drage, stvarno sam se od srca nasmijala. Hvala vam Bome, ne znam na koju životinju ja ličim ,ali moguće neka kombinacija ove dvije vaše Tu mi nos nije došao do izražaja pa sam brže bolje stavila sliku da svi misle kako sam baš bombon Šalim se. Uopće nisam fotogenična i na slikama se uvijek vidi sve ono što ne želim. Zato više volim kameru. Ali bez tona Jer čim zinem, sve pokvarim
< Poruku je uredio Zvonki -- 7.9.2009 0:42:51 >
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:40:19
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: nancy a vidi nje s repićem.kad ti vidim taj rep .....poludim i ja isto, i cijelo vrijeme pokusavam ne blejat u glupog mačora, ali ne mozes!!!!!!!!!!!!
< Poruku je uredio MaTana -- 7.9.2009 0:41:25 >
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:41:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
hahhahaha cik me uhvati za repic, cas sam tam,cas sam 'vam a dobro MaTana ne izvlaci se sad, priznaj da ti je Bred susjed meni je taj tvoj cagalj garant nesto u rodu jer i ja sva iskrivljena izbuljena, nisam ja sad neka, ali brate toliko ruzna i nisam
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:43:32
|
|
|
|
nancy
|
uh vrijeme je da spavanac.mali mi spava od 7 sati pa bi mogli rano sutra na noge. a sanjat cu ovaj repic nocas... kako me progoni...i zeceve i cagljeve
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:45:37
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe hahhahaha cik me uhvati za repic, cas sam tam,cas sam 'vam a dobro MaTana ne izvlaci se sad, priznaj da ti je Bred susjed meni je taj tvoj cagalj garant nesto u rodu jer i ja sva iskrivljena izbuljena, nisam ja sad neka, ali brate toliko ruzna i nisam Nije mi Brad susjed nego muž!!! Bubica mi nije jedino dijete, imam ih jos milijun svih boja i veličina
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:45:57
|
|
|
|
CallamityJane
|
laka ti noc lijepo spavaj i jos ljepse sanjaj bolje rep nego sekta
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:46:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: MaTana IZVORNA PORUKA: callanhoe hahhahaha cik me uhvati za repic, cas sam tam,cas sam 'vam a dobro MaTana ne izvlaci se sad, priznaj da ti je Bred susjed meni je taj tvoj cagalj garant nesto u rodu jer i ja sva iskrivljena izbuljena, nisam ja sad neka, ali brate toliko ruzna i nisam Nije mi Brad susjed nego muž!!! Bubica mi nije jedino dijete, imam ih jos milijun svih boja i veličina o Andjo sestro slatka pa sto ne rece da si to ti
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:47:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo i mene...nisam bas u toku pa vam se malo javljam....
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:47:36
|
|
|
|
nancy
|
e bas.laka vam noc sekto moja
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:49:23
|
|
|
|
Zvonki
|
Pozdravljam vas i ja. Pepeljugo, samo tren prije da si stigla. Sad je već puno sati, a sutra nam je prvi dan škole. Pusa velika svima!
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:51:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma ja navratila samo na kratko da vas pozdravim....puse i vama svima....
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:51:46
|
|
|
|
CallamityJane
|
pepeljuga vece evo trebala bih i ja krenuti sada ce ovaj moj teg jos malo pa da kmekne nemam ti ja one silne dadilje kao Andjelija pa moze imati po 10-ak djece ja jedva i sa ovim jednim na kraj
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:54:43
|
|
|
|
MaTana
|
Pa ne mogu radi paparazza i tvoje tetke odmah otkriti svoj identitet! O Ženo kako si me nasmijala veceras, idem i ja spavat, i moja je danas ranije zaspala pa ocekujem i ranije buđenje. Valjda bubačima-bebačima godi ovo zahlađenje... Pozdrav svima!!! Callanhoe - drzi se brzo ce proci ovo do bozica, a i svi smo tu da se izjadaš. idem spat, ovo je postala prava ovisnost
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 7.9.2009 0:57:30
|
|
|
|
CallamityJane
|
laku noc cure, lijepo mi spavajte idem sada stvarno i ja MaTana skupa cemo durati do Bozica opet je lakse kadaa znam da nisam sama
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!