Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 14:57:41
|
|
|
|
ninolina
|
hej ženo još nemate ime
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 14:58:05
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Candy Mislim da ću se malo zavaljati pred televizor...Za promjenu,da se podsjetim kak' je to ... ja sam jucer diplomirala jedno 4 serije i 2 filma
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 14:59:04
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK uživaj candy. ideš gledati F1 ili ćeš vidjeti samo biricu u tvojoj ruci Gledam već,možda vidim dragoga ... A birice nemam nažalost,imam vinčeka domaćega,Istarskog ...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 14:59:58
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ninolina hej ženo još nemate ime ne Ja bi Niko ili Sven, a mm Mario, meni se ne sviđa njegovo, njemu moje i ON još nema ime
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:00:18
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: Candy Mislim da ću se malo zavaljati pred televizor...Za promjenu,da se podsjetim kak' je to ... ja sam jucer diplomirala jedno 4 serije i 2 filma Diplomirala uspješno ili samo prolaz ?Da se ne mučim bez veze ...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:01:41
|
|
|
|
ninolina
|
ja htjela niko ali ima ih puno sven mi je lijepo a mario... nije mi nešto ali imaš vremena još malo. Ah slatke brige
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:02:50
|
|
|
|
tikica_69
|
Candy - nesto uspjesno, negdje me temperatura svladala pa sam vidjela pocetak i kraj
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:03:21
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Candy IZVORNA PORUKA: ZVRK uživaj candy. ideš gledati F1 ili ćeš vidjeti samo biricu u tvojoj ruci Gledam već,možda vidim dragoga ... A birice nemam nažalost,imam vinčeka domaćega,Istarskog ... još ti fali dobra ekipa jer piti i jesti nevalja ako si sam
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:04:22
|
|
|
|
CallamityJane
|
cure uzivajte neko sa biricom, neko sa F1 ja idem i dalje traziti ono za dijete mislila sam da ce neko ovde znati mozda budem imala vise srece u potrazi ovaj put
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:04:33
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ja htjela niko ali ima ih puno sven mi je lijepo a mario... nije mi nešto ali imaš vremena još malo. Ah slatke brige Ni meni Mario ne dolaziu obzir. Ne popuštam Niko mi je super i kod nas nema ni jedan. On prvo rekao da nije loše a sad fantazira
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:04:47
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Candy - nesto uspjesno, negdje me temperatura svladala pa sam vidjela pocetak i kraj onda si pročitala tko je glumio i režirao
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:06:05
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe cure uzivajte neko sa biricom, neko sa F1 ja idem i dalje traziti ono za dijete mislila sam da ce neko ovde znati mozda budem imala vise srece u potrazi ovaj put na zalost
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:06:27
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe cure uzivajte neko sa biricom, neko sa F1 ja idem i dalje traziti ono za dijete mislila sam da ce neko ovde znati mozda budem imala vise srece u potrazi ovaj put Šta tražiš? Sorry,nisam u toku
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:07:55
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Candy - nesto uspjesno, negdje me temperatura svladala pa sam vidjela pocetak i kraj Mislim da bu i kod mene tak' ...Nadam se izuzev temperature ...Još kuriš? Mariola bokić,vidim,imate slatke brige ?
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:08:48
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe nego cure znate li ista o komplikacijama koje se dese kada prilikom poroda djetetu pukne zilica i to se razlije po mozgu???koje su tacno posljedice??? evo iskapah oci trazeci i nista konkretno ne nalazim ovo mariola
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:08:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe nego cure znate li ista o komplikacijama koje se dese kada prilikom poroda djetetu pukne zilica i to se razlije po mozgu???koje su tacno posljedice??? evo iskapah oci trazeci i nista konkretno ne nalazim ovo mariola prestize me zvrk
< Poruku je uredio callanhoe -- 13.9.2009 15:09:59 >
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:10:16
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: callanhoe nego cure znate li ista o komplikacijama koje se dese kada prilikom poroda djetetu pukne zilica i to se razlije po mozgu???koje su tacno posljedice??? evo iskapah oci trazeci i nista konkretno ne nalazim ovo mariola ajoj prvi put čujem Nadam se da ćeš uspjeti saznati nešto više...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:12:12
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Candy Mariola bokić,vidim,imate slatke brige ? hej draga, ma ovo će preći u fajt a ne slatke brige Šta je tvoj dragi u Monzi? Kako si ti?
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:16:24
|
|
|
|
ZVRK
|
moj bio prošle godine .ovu preskoćio netko je spmenuo domaćicuuuuuuu
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:17:10
|
|
|
|
Candy
|
Mariola,ma sigurna sam da ćete naći kompromis na obostrano zadovoljstvo ...Ako mene pitaš,slažem se s tvojim prijedlozima ... Da,dragi mi je u Monzi već dva dana,sutra se vraća...Tako da malo samujem ...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:21:30
|
|
|
|
tikica_69
|
Mislim da sada ne kurim....
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:25:49
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK moj bio prošle godine .ovu preskoćio netko je spmenuo domaćicuuuuuuu A šta misliš ko jede
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:28:18
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Candy Mariola,ma sigurna sam da ćete naći kompromis na obostrano zadovoljstvo ...Ako mene pitaš,slažem se s tvojim prijedlozima ... Da,dragi mi je u Monzi već dva dana,sutra se vraća...Tako da malo samujem ... I ja se nadam. na kraju će biti neko treće ime I miimamo u planu jedne godine, dok ne budem trudna
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:30:00
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: ZVRK moj bio prošle godine .ovu preskoćio netko je spmenuo domaćicuuuuuuu A šta misliš ko jede bezimeni pišonja
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 13.9.2009 15:30:37
|
|
|
|
mariola
|
idem malo odspavati. uživajte
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!