Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 15.9.2009 7:31:04
|
|
|
|
Marta j
|
Gibam odoh vaditi nalaze da vidim zasto mi j eovako slabo ovi dana.
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 15.9.2009 7:40:03
|
|
|
|
Puli
|
jutro mamika dugo se nismo sreli kako ti,klinci,mala katja u buši
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 15.9.2009 7:43:08
|
|
|
|
karoca
|
Jutro svima..evo i mene da pročavrljamo koju uz kavicu.. Puli i kod mene isto....Katarina uranila sa igrom a ja ko zombi...nikako se naviknut na ovo vrijeme...stalno mi se spi.. Marta, ima ti dosta viroza od 1 ili 3 dana al i to dosta....ubije više nego da dura sedmicu! Kako je kod vas cure, vrijeme,raspoloženje?
|
|
[Obrisani korisnik] 15.9.2009 8:23:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 15.9.2009 8:24:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 15.9.2009 8:52:40
|
|
|
|
Puli
|
cvrči pojedem nutellu i gibam debela i sretna ljubi anjicu slatkicu mamika i moja 100 na sat juri i stalno je u pokretu prohuji ko vjetar i ostavi nered spremamo se u vrtić kissi svima
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 15.9.2009 9:31:57
|
|
|
|
mariola
|
Jutro Evo i mene. Već sam tu pola sata a nikako u birc. Da sam znala da je tu ova fina kavica i nutellla bila bi prije došla Ima li koga ili ću opet sama piti
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 15.9.2009 9:43:45
|
|
|
|
Ninaa
|
Bok mariola evo i mene, moja curka spava a ja pijem kavicu i švrljam. Kako si, kak bebica?
|
|
[Obrisani korisnik] 15.9.2009 9:54:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 15.9.2009 10:05:35
|
|
|
|
anaxx
|
pozdrav curama! nije me bilo par dana ... vidim da se svašta dešavalo, ali ja sam ipak ovdje samo za jednu mirnu toplu kavicu ... mali mišić mi se noćas oko 3h probudio u plaču i jadva je disao i gutao, temperatura 38.8 (a sinoć normalno zaspali, samo je malo šmrcao) tako da je moja noć bila ... ... od 20 djece u grupi u vrtiću jućer ih je ostalo 11 i još je dvoje imalo temp. svi bolesni.... može kavica za neprospavanu noć... na poslu sam ko zombi...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 15.9.2009 10:08:21
|
|
|
|
Ninaa
|
Evo kave, ak mi uspije slika
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 15.9.2009 10:10:21
|
|
|
|
Ninaa
|
Joj napokon sam uspjela inače mi nije htjelo. Baš mi je žao kaj je bolesna. Mi se jučer vratili s mora i tam se cura budila svaki dan u pol 7 nikak da malo duže odspava. Danas se isto digla u pol 7, ali kak je sisala ostavila sam je da spava na krevetu i sad spava ko top. Tak da sam uspjela i sve raspremiti, sad se moram primiti čišćenja i kuhanja a neda mi se. Pa kaj to neke viroze haraju kad je puno dječice bolesno?
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 15.9.2009 10:24:39
|
|
|
|
anaxx
|
izgleda da je nešto krenulo, bilo je čak jućer u vijestima da su čekaonice pune ... rano je počelo... a u vrtiću je dovoljno da jedan kihne pa da se raširi... hvala na kavici.... inače ja imam dečka...
< Poruku je uredio anaxx -- 15.9.2009 10:25:21 >
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 15.9.2009 10:27:40
|
|
|
|
mama mery
|
jutro cure jel ima jos kasen kavice za mene kako ste mi cure
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 15.9.2009 10:31:51
|
|
|
|
mama mery
|
evo se mlao posluzite jos su tople
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 15.9.2009 10:33:21
|
|
|
|
mariola
|
Evo me natrag. Došla mi cura koja radi kod mene pa sam joj pomogla izvuć jedan tepih da ga može oprati. Moja bušica i ja smo dobro. Juče smo išli kupit kolica i nije ih bilo Sad čekam da me nazove iz dućana da vidim jel se može naručiti... Anax nadam se da će frajerić brzo ozdraviti... MArtina i mmery kako ste mi vi? Cvrčak jel se Anja odlijepila od tebe
|
|
[Obrisani korisnik] 15.9.2009 10:35:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 15.9.2009 10:38:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 15.9.2009 10:43:03
|
|
|
|
anaxx
|
cvrčak, dr. nam radi popodne pa ćemo tek tada vidjeti šta je, ma klasika ... grlo, nos, jer je kašljao noćas onako duboko,kao neki stari pušač... mariola, pa nemoj ti tepihe izvlačit... nek se netko drugi malo pomući... ja sam inače dobro, mislim da mi se čak počela malo vidjet bušica, ovaj tjedan moram opet na pregled, malo me strah hoću li morati na kakve dodatne pretrage ( u mojim godinama), amniocentezu ... jel tko bio na to...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 15.9.2009 10:46:27
|
|
|
|
mariola
|
Ma nisam ništa dizala, don't worry, samo sam ga malo povukla dok je ona držala stol u zraku Neonato ali još je pod upitnikom. Mala nas jošne zove. Ajme ako ne bude, poludit ću. Ko će naći druga... Sad sam zvala adax da mi ostavi i posteljinu, ogradicu i baldahin na lavića i govori da će krevet doći tek drugi tjedan u Zagreb
|
|
[Obrisani korisnik] 15.9.2009 10:47:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 15.9.2009 10:48:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 15.9.2009 10:50:21
|
|
|
|
Zvonki
|
Pozdrav! Malo svratih da vidim puši li se kakva kavica ovdje jer mi pod hitno treba!!! Naime, mala mi je već tjedan dana nemoguća!!! Ne odvaja se od mene! Stalno me drži za noge, cendra i po noći je počela da plače i budi se. Stvarno sam izmoždena. Pretpostavljam da je to neka prolazna pojava ali zašto joj je tako jako izražena? Sada se malo zaigrala sama.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!