|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zasto cure bjeze ????
14.9.2009 21:41:09   
ninolina
Ja se,kao prvo,nisam htjela petljati u one rsprave,imala sam što pametnoga reći,ali kad sam vidjela u kom smjeru ide rasprava,jednostavno sam odustala od iznošenja svog iskustva.Kao drugo,žao mi je što pjedine cure odlaze,iskreno se nadam da će se malo ohladiti i kroz koji dan vratiti,jer mislim da je svaki savjet svake od nas hvale vrijedan,pa tako i od cura koje su nas napustile...

slažem se

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 26
14.9.2009 21:46:59   
FIONA
ja vas sve zajedno ne razumijem...dosta mi je u životu problema noš da ih tu stvaram ili nailazim na njih...
normalno je da smo različiti...i da imamo različite stavove ali kao što Anne kaže vređati se ili ponašati ko razmažena derišta...po mom tu nema mjesta...

poklopite se sve koje ste tamo imale prste i demo dalje...

sramota...da mi mala zver tako kao tinejđer reagira tjedan dana bi bila bez interneta i mobitela...to očito treba i vama...

i da, kaj ste zinule!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 27
14.9.2009 21:47:52   
Nika 24052006
user posted image user posted image user posted image  Fiona,samo oštrouser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 28
14.9.2009 21:48:47   
jadran
IZVORNA PORUKA: FIONA
i da, kaj ste zinule!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

tak je.. sve ih redom postroji i svakoj po zasluzi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

stiglo naše zlato
18.02.2009.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 29
14.9.2009 21:50:34   
FIONA
a gle očito netko mora....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jadran)
Neposredna veza do poruke: 30
14.9.2009 21:50:48   
Puli
ja vas sve zajedno ne razumijem...dosta mi je u životu problema noš da ih tu stvaram ili nailazim na njih...
normalno je da smo različiti...i da imamo različite stavove ali kao što Anne kaže vređati se ili ponašati ko razmažena derišta...po mom tu nema mjesta...

poklopite se sve koje ste tamo imale prste i demo dalje...

prepisujem fionu

naravno da želim da se sve cure vrate i budu tu jer su mi sve drageuser posted image
ali mi je pomalo pun kufer
odlazaka i tema s opraštanjem
pa tema vrati se
pa opet bravo vratila se

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

Neposredna veza do poruke: 31
14.9.2009 21:52:18   
Puli
naučite se pročitati i uvažiti tuđe mišljenje
bez vrijeđanja i osobnog svaćanja stvari
i isto tako iznjeti svoje mišljenje

tu smo da se družimo,savjetujemo i da nam bude lijepo zajednouser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 32
14.9.2009 21:52:59   
FIONA
ma tako je Puli....ak se same nemremo razgovarat kao odrasli ljudi niti ne moramo....ja ne bum tak lako otišla...samo da znate....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 33
14.9.2009 21:53:28   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: Puli

naučite se pročitati i uvažiti tuđe mišljenje
bez vrijeđanja i osobnog svaćanja stvari
i isto tako iznjeti svoje mišljenje

tu smo da se družimo,savjetujemo i da nam bude lijepo zajednouser posted image

Ja bi se složila sa Puli

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 34
14.9.2009 21:55:01   
jadran

....ja ne bum tak lako otišla...samo da znate....user posted image user posted image user posted image user posted image

nekak nisam ni sumnjala,,user posted image

takvih ljudi treba malo više ovde pa bi bilo sve veselije..

stiglo naše zlato
18.02.2009.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 35
14.9.2009 21:56:04   
dominik
uopce mi se ne svidja to zakljucavanje tema...po meni bezveze i nepotrebno...zna se ko je koga napao i ko je izazvao svadju i nju/njega treba opomenuti...kazete babe su krive...po meni bi sve ok zavrsilo da se kako to inace biva u zivotu musko ne uplete he he he...zbog tih zakljucavanja zanimljivih rasprava ja sam jednom nogom prema van..naravno doci cu pogledati sta se pise ali sumjam da bum previse sudjelovala...ako nemres reci sta mislis ovdje onda di mozesuser posted image (naravo bez vrijedjanja kojeg u ovom slucaju nije bas bilo)

(Odgovor članu jadran)
Neposredna veza do poruke: 36
14.9.2009 21:57:05   
Anoniman

ma tako je Puli....ak se same nemremo razgovarat kao odrasli ljudi niti ne moramo....ja ne bum tak lako otišla...samo da znate....user posted image user posted image user posted image user posted image

otisla mi zvonki, odes li i ti ja necu vise imati od koga da prepisujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mada i Puli pametno zbori, mada je retko vidjam, pa nikako od nje da pocnem da prepisujem,ali sad cu pocetiuser posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 37
   [Obrisani korisnik]
14.9.2009 22:03:32   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 38
14.9.2009 22:07:17   
FIONA
cvrčak ja se isto ne mogu nositi sama sa sobom pa počnem pisati kaj mislim jel ne znam šutiti...ali kad pročitaš temu i takva je više ne otvaraj...nego tek za dan ili dva....pomaže...user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja sam to uvela od one, ma kak se zvala...joj ne sjećam se više...nije niti bitno...user posted image

inače stavr uvijek možeš iznijeti ali na normalan civiliziran načim uz smajliće ofkors...eeehhehehehhehe....user posted image user posted image user posted image

si vidla, kak to meni ide...loool!!!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 39
14.9.2009 22:49:46   
natalijax
meni je stvarno zao sto,dolazi do takvih situacijauser posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 40
14.9.2009 23:20:52   
Ninaa
Meni je to isto glupo, ovo je mjesto da razmjenjujemo iskustva i savjete a ne da se svađamo. Čim se nekom nešto ne dopadne ode pa se vrati i tak. Pa žene nismo u vrtiću! Žao mi je kaj je do toga došlo.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 41
15.9.2009 0:47:36   
tikica_69
E sad da ja nesto velim! Mislim da sam se naucila postivati svacije misljenje i smatram da sam to ovdje stvarno puno puta pokazala i da nema potrebe da mi se na to ukazuje.Nikada nisam od nikoga trazila bas nista za sebe. Lazem, trazila sam lijekove sa stimulaciju ovulacije ako netko ima viska ili istice rok trajanja ili zna nekoga tko ih poklanja. Da sam ohola, bahata, zlocesta ili u svojoj glavi idealna persona, bih li se spustala na taj nivo? Ne, ne bih. Progutala sam hrpu ponosa jer nisam bila u financijskoj situaciji kupiti te preskupe lijekove i molila sam za pomoc. Sad mi je zao. Trebala sam biti ponosnija, pa makar i po cijenu da ne odem na taj postupak. I ne, ne zelim nikakvu pomoc oko Maribora. Hvala svima na ideji i inicijativi, ali zaista imam sve sto trebam. Nekoliko puta sam pisala o problemima koje sam prosla sa svojom djecom.Od Bucine Perthesove bolesti i dvogodisnjeg boravka u invalidskim kolicima, do problema sa Dominikom koji sam u nekoliko navrata opisala pocevsi od onih koji su se vec primijetili u vrticu, do onih koje su mu drugi nametali, dijagnosticirali i nikada dokazali. No, tako je kako je. Nije mi nicega zao. To je sve iza nas. Zao mi je onog dijela kad je sam sebe uvjeravao da je glup i da nista ne vrijedi, jer mu je to rekla uciteljica. Plakali smo skupa, skupa smo satima pisali, satima ucili pjesmice napamet, satima - danima - mjesecima - godinama pokusavali ne drzati olovku kao lopatu. Procitala sam hrpu knjiga, prirucnika, web stranica...pa i onu Hrvatske udruge disleksicara sa koje mi je cinik kopirao jucer clanak, davno....prije bar dvije godine, no hvala na podacima i kvalitetnim komentarima. Prosvijetlili su i mene i moje dijete i ostatak priglupih ljudi. Ako sam si dala truda toliko se pomuciti oko svog djeteta i tolikih odlazaka strucnjacima i proucavanju literature koja bi nam mozda pomogla, mozda onda to znaci da mozda ipak nisam toliko retardirana i glupa da mi se moraju kopirati i boldati tekstovi i dijagnoze. Pogotovo ne u situaciji kad netko nema vremena za podrobnije citanje i ne zna moj cjelokupni problem nego se lovi za jednu temu "ko pijan plota".Nisam osoba koja ce si dozvoliti da se sa mnom razgovara na tom nivou, osim ako moj sugovornik nije netko koga sam iskljucivo pitala misljenje i savjet. Kad otvaram teme, obicno ih otvorim da ih prokomentiramo, ne da se netko ljuti na mene. Misljenja i savjeti na nivou civilizirane komunikacije, sto ukljucuje razlicitost misljenja i zestoku raspravu, bilo od strucne osobe ili laika postujem. Cinizam, bahatost, drskost i pametovanje bez ikakvog znanja o temi - ne postujem, pa da je i sam bog u pitanju.Troubled, postujem tvoje misljenje, ne slazem se sa njim sto sam u zestokoj raspravi i pokazala i kao sto ti kazes - tu je prica za mene gotova. I za mene je i to je OK! Kao moderator jednog podforuma na ovom forumu, nikad mi nije palo na pamet da nekome kazem da me razljutio jer je neku temu stavio gdje ne pripada. Moj posao je da temu premjestim ako smatram da nije na pravom mjestu i obavijestim korisnika privatnom porukom sa kojim razlogom je premjestena. Moj posao je da temu zakljucam ako smatram da nije na pravom mjestu, da je otisla off topic ili da nema razloga da bude otvorena i obavijestim korisnika privatnom porukom sa kojim razlogom je zakljucana ili razlog upisem u temu kao zadnji post. Moj posao je da promijenim naslov kako bi se tema lakse nasla i dobila svoj smisao. Zamolila bi korisnice PDF-a Zatrudnjivanje da me isprave ako nisam u pravu.Ja nisam doktor za zatrudnjivanje, nisam MPO strucnjak, niti imam bilo kakve veze sa tom strukom, no dala sam si truda voditi taj PDF kvalitetno i korektno. Valjda zato nisam osjecala potrebu da nekoga kaznjavam zbog krivih informacija koje je iznio. Smatram da sam korisnicama i korisnicima pruzila podosta informacija koje sam sakupila po knjigama, prirucnicima, web-u, a ponesto sam savjetovala iz vlastitog iskustva, uz naglasak da je to moje vlastito iskustvo i da se uvijek mora prednost dati lijecnickom misljenju. Ako netko smatra da ne radim svoj posao ovdje, uvijek sam u zivotu spremna mjesto prepustiti boljem jer ce ostalima tako biti korisnije i bolje. Dobivati ce kvalitetnije. Takodjer, vidim da neke smeta sto malo odlazim pa sam malo tu. Ispricavam se, no zaista nisam trazila da se otvaraju teme "Tikice vrati se!", "Gdje odlaze cure?" i dr. Nije da to ne postujem, no ne razumijem zasto ih otvarate i na njima komentirate ako vam to ide na zivce? Meni je trebalo u jednom mom razdoblju malo mira, samoce, zbrajanja, slaganja kockica u glavi i ne razumijem zasto se moram stalno pravdati zbog toga. Nisam nikoga time opterecivala, zamarala, samo sam se povukla na par dana i to je sve. Nisam savrsena...cak stovise, precesto sam uzasna osoba. Ali obicno stetim samo sebi, ne drugima. Hvala sto ste bile uz mene i dale mi podrsku i hrpu lijepih rijeci, tesko mi je sto sada zalite zbog toga. Ipak, drago mi je da ste tada bile tu zbog mene. Eto, ne znam sto bih jos trebala reci a da vam nejdem na zivce, pa cu samo reci da cu svoj PDF i dalje redovno odrzavati jer je to moja duznost (osim ako netko drugi ne zeli to raditi) i nesto sto radim sa ljubljavlju i da se definitivno vise necu upustati u bilo kakve diskusije jer mene, moju djecu, moju obitelj i moje probleme nitko, nitko i nitko nece omalovazavati i ponizavati. I truditi cu se biti neprimjetna i nikome ne ici na zivce. Hvala na paznji! 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 42
15.9.2009 8:35:12   
FIONA
lijepo napisano Tiki....vjerujem nakon svega treba okrenuti novi list i idemo prvo do birtije...kaj buš popila...nema smisla po meni više nastavljati ovu sagu....se slažeš!!!

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 43
15.9.2009 10:14:38   
mirna
Potpisujem Fionu!

Mislim da smo iz muhe napravili slona.. Jedna konfliktna tema  ne moze utjecati na cijelu proslost i buducnost nekoga na Ringeraji. Nemojte zaboraviti da je to samo forum, da to nije realnost, da se ne vrijedi uzrujavati zbog nekih izjava... Konflikti se puno lakse isprave u zivo, kada pises je to teze, jer svatko napisano tumaci na svoj nacin.. Mislim da skoro svi kada nesto procitramo mislimo da znamo o cemu se radi (odnosno da smo najpametniji ako tako zelite), ali u biti ne znamo nista jer ne vidimo kako se autor poruke osjeca, gestikulira itd...

Moj savjet je da s troubled sve skupa predebatirate uz kavicu bez publike i sigurna sam da cete skuziti da se vasa misljenja uopce toliko ne razilaze kao sto se to cini na onoj temi...user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 44
15.9.2009 10:30:35   
cokolada
Fiona i Puli su lijepo sve rekle i slazem se.
E sada da i ja kazem svoje misljenje, inace se ne upustam u ovakve diskusije jer nema smisla, ako mi neka tema ne odgovara i ne slazem se s misljenjem jednostavno to kazem i gotovo bez produbljivanja tenzija. Ako mi se neka tema ne cita ili mi se ne svidaju komentari nekih prisutnih ne citam ih. Na forumu smo da izmjenimo misljenja i kada nam treba utjehe da ih pruzimo jedni drugima.
Kada mi treba mira ili nemam volje za komp ili forum jednostavno me nema i nemam potrebu obavjestavati cure da me nema ili me nece biti i iskreno ne kuzim vas cure koje to naglasavate, pa nemoramo jedni drugima polagati racune, a cure koje su si medusobno bolje i druze se imaju brojeve mobitela pa se mogu i cuti.
A teme pozivanja nekoga natrag i oprostajne poruke su mi smijesne pa nismo djeca, nemojte se ljutiti ali vi koji to radite imate potrebu skretanja paznje na sebe.
Puno nas je cura ovdje i naravno da se ne mozemo sve slagati i imati jednaka msljenja.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 45
15.9.2009 12:02:40   
maja
IZVORNA PORUKA: cokolada

E sada da i ja kazem svoje misljenje, inace se ne upustam u ovakve diskusije jer nema smisla, ako mi neka tema ne odgovara i ne slazem se s misljenjem jednostavno to kazem i gotovo bez produbljivanja tenzija. Ako mi se neka tema ne cita ili mi se ne svidaju komentari nekih prisutnih ne citam ih. Na forumu smo da izmjenimo misljenja i kada nam treba utjehe da ih pruzimo jedni drugima.
Kada mi treba mira ili nemam volje za komp ili forum jednostavno me nema i nemam potrebu obavjestavati cure da me nema ili me nece biti i iskreno ne kuzim vas cure koje to naglasavate, pa nemoramo jedni drugima polagati racune, a cure koje su si medusobno bolje i druze se imaju brojeve mobitela pa se mogu i cuti.
A teme pozivanja nekoga natrag i oprostajne poruke su mi smijesne pa nismo djeca, nemojte se ljutiti ali vi koji to radite imate potrebu skretanja paznje na sebe.
Puno nas je cura ovdje i naravno da se ne mozemo sve slagati i imati jednaka msljenja.

potpisujem

Moram napomenuti da uvijek nastojim u svemu biti neutralna, ne poznam skoro nikoga osobno odavde, kao ni pola vas, zato me je naljutilo da ste zbog jedne nepoznate osobe išle osuditi drugu nepoznatu osobu! Zašto? Zato što je ona druga samo rekla svoje mišljenje, na koje je imala apsolutno pravo!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 46
15.9.2009 12:27:41   
Lady3
Slažem se sa čokoladom...definitivno..user posted image
Drage moje 100 ljudi 100 ćudi pa ne slažemo se ni u životu u stvarnosti sa svakime pa zašto bi bio slučaj i ovdje..Svatko ima pravo komentirti,iznijeti svoje mišljenje ali vrijeđanje  e pa to nije u redu.Tko vam paše,paše tko ne nemojte komentirati i sve 5..Ovaj forum se jako promijenio od onda kada sam došla..postao je trač-rubrika a ne mjesto za opuštanje i davanje savjeta.Zato me previše i nema tu,dosadilo mi se boriti s vjetrenjačama..Kad imam šta reći reći ću a šta nemam radije od sada šutim.user posted image .Dajte cure ne budimo ko babe na pijaci...user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 47
15.9.2009 12:34:40   
maja
ma daj lady, ajde ti lijepo u MiniPlanet pa se nađemo na kaviuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 48
15.9.2009 12:35:30   
Ninaa
Bravo lady i čokolada. Ja isto pročitam teme, ak mi se ne sviđa ne komentiram i gotovo. Ovo mjesto mi je služilo za zabavu i savjete, a sad me već počelo i uzrjuavati jel ne razumijem da se možeš s nekim tak svađati i vrijeđati a da ga ni ne poznaješ. Jučer nisam mogla vjerovati i fakat sam se naživcirala kad sam čitala, iz jedne bezlazlene teme nastalo takvo sranje oprostite na izrazu. Puno sam tu naučila i dobila savjeta, ali ona raja od kad sam došla je bila puno simpatičnija i srdačnija, bez uvrede. Nije bilo ovakvih događaja, a sad se svako malo zalomi. Pa ni doma se ne slažemo sa svima i jednostavno oni koji vam manje pašu s njima se manje družite jel tak? Ak sam ljuta i nervozna onda pročitam kaj ima novog i ne komentiram i tražim svađu na forumu.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 49
15.9.2009 17:08:56   
Zvonki
Potpuno se slažem s tim da svatko ovdje smije iznijeti svoje mišljenje, ali nikako nisam za "tjeranje maka na konac" ili "e baš mora moja biti najvažnija" i "samo sam ja u pravu". Pa nemamo svi isto mišljenje oko iste stvari. Događa se da se uhvatimo u koštac s nekim tko ima potpuno različito mišljenje od našega i to je u redu, treba debatirati. Uostalom, forum i služi tome i općenito je zanimljivije čuti i drugačija mišljenja a ne da netko otvori temu i svi potpišemo jedne druge.
Ali, treba se znati kontrolirati i ne izlijevati emocije na mjestu gdje to zaista ne treba.
A bježanje zato što ne možemo čuti nečije tuđe mišljenje je po meni nepotrebno.user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!