Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:18:48
|
|
|
|
piggy
|
viš kak ti znaš kaj nama treba Bravoooooo
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:20:24
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: piggy da da radi se kod mene punom parom cinik pa ti i cure valjda već znaju da si nam ti poseban,a pošto te ja dugo dugo nisam ni vidjela ni čula poseban pozdrav ide tebi. kak mi je troubled i klinci? troubled nosi pive...(vidiš valda) a curke... neke spavaju...neke se spremaju za van... neke neznaju još kaj bi...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:22:40
|
|
|
|
Candy
|
Večer svima!Samo vam se kratko javljam,nadam se da ste dobro ... Idem se strovaliti u krevet jer ne vidim tastaturu...Tipkamo se kad ulovim malo više vremena,laku noć i popijte koju rosnu za mene ...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:23:26
|
|
|
|
piggy
|
molim te lijepo mi ih sve puno pozdravi i izljubi,a najveći kisi kisi ide Magdi ovo nije tvoja žena ipak je tvoja puno ljepša prema tome nađi nekog komada a ne ovu babu
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:23:43
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe cuj sto se buni, pa kada si se opisala ja izgledam grozno i ne smijem se staviti na fotografiju ista sam cagalj kad tamo cura lijepa kao upisana. nego kako si danas? je li ti bolje ista? kako buba? ima li muzeka, javlja li se? Pa cagljevi su dosta mrsave zivotinje hahha samo sam rekla da mi je faca uvijek ko uplasena zivotinja pred farovima haha za one koji znaju Prijatelje napamet to zovem Chandlerov fenomen. Muz na putu za ameriku nema signala već danima. Zdravlje puno bolje, zeznuo me vlak iz vinkovaca za zg. Sad je proslo nakon inhalacije i lekadola, pala febra, ocistili se sinusi. Kako muz i cuko Bobi spava li? Ostale curke - i mladići pozdrav!
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:23:47
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ma vidi Candy kako je namirisala pivce... Bok draga,ajde popij jedno s nama,pa na spavanje...nemoraš ništa gledati samo uzmi i pij
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:24:08
|
|
|
|
piggy
|
bok Candy pusa i tebi i laka ti i ugodna noć
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:26:45
|
|
|
|
Ninaa
|
Odoh i ja sad sam sve pročitala, uživajte. Good night
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:27:21
|
|
|
|
CallamityJane
|
Kako muz i cuko Bobi spava li? cuko Bobi za divno cudo spava, samo ne znam dokle pa bih morala to da iskoristim i odem se tusnuti, a muz mi je u dusevnoj bolnici tako da se ni mi nismo vec danima vidjeli ali se porukama cujemo
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.9.2009 22:28:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:28:50
|
|
|
|
FIONA
|
Piggy kak mi je drago da te tu nađem...pusa... Curke ja odo pred Tv...malo mi je sve ovo postalo nabrijano i dvosmisleno...svega nekolicina cura tu komunicira otvoreno bez dubioza....idem, malo me to uzrijava...pa mi skoči tlakić...pa mi srčeko lupa...i onda opet pijem tablete za aritmije...jok, jok... ćiuuuuuuuuusss!!!
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:30:46
|
|
|
|
piggy
|
a daj stara ne idi nikuda buš tu sa mnom malo pročakulala evo šaljem i ja tebi veliki kisi kisi
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:31:37
|
|
|
|
CallamityJane
|
nema tu tajne cvrcak, kada bi me vidjela sve bi ti bilo jasno sva u modricama od njenih ugriza, ali bas sva i ruke i noge, ona sto uhvati ne pusta, ako joj ja nisam na dohvat zubi uzme papuce i trese glavom i grize ih, grize stol, grize krevet ma grize jednostavno sve a najvise mene. Naravno gumu za grizti ni da pogleda nece Kako ti je na druzenju bilo? je li se cvrckica zabavila?
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:31:55
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja isto idem.Sva sam se več pokočila sjedeći na stolici..... Laku noć svima..
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:33:20
|
|
|
|
piggy
|
curkama koje odlaze želim laku noć
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:34:18
|
|
|
|
zg_cinik
|
i ja bi se ljubil... kaj meni niko kisi-kisi... nema veze...imam ja nevolju kaj bu me ljubila... P.S. FIONA...kisi-kisi...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:36:16
|
|
|
|
Ninaa
|
pa da nas tvoja žena mlatne ružinom tavom po glavi?
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:36:47
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: piggy curkama koje odlaze želim laku noć darling čujemo se mi ...ja idem...pusa... svima ostalima laka vam noć!
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:38:30
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: martina ks pa da nas tvoja žena mlatne ružinom tavom po glavi? nije sad opasno... u točioni je... kaj misliš da bi se inače usudil to reči
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:39:57
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: martina ks pa da nas tvoja žena mlatne ružinom tavom po glavi? ahahahahhahaha e pa kad se ti bojiš onda ću ja to napraviti evo Cinik jedan kisi kisi i tebi
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:40:29
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: piggy curkama koje odlaze želim laku noć darling čujemo se mi ...ja idem...pusa... svima ostalima laka vam noć! svakako draga javi se pusa...........
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:43:02
|
|
|
|
Ninaa
|
evo jedan kisi kisi i od mene za cinika, piggy i fionitu i sve ostale koje su tu. a sad odoh pojesti koju žlicu nutele pa spavat.
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:43:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik DRAGA... daj pive za curke... ĐIZS, CINIK, NISAM ZNALA DA TI JE ŽENA TAK LEPA!!!!
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:44:07
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: piggy evo Cinik jedan kisi kisi i tebi uzvračam...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 22:49:24
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: piggy evo Cinik jedan kisi kisi i tebi uzvračam... ova ti je zakon nema kaj baš sam se nasmijala od srca
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!