Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:37:36
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: boba125 ja imam koma bolove u krizima i neke lude grceve.nadam se da beba nece sad krenuti.lakse mi je uz raju podnjeti bolove Jesu li bolovi u pravilnim razmacima? Ajde draga ti to malo štopaj pa nam reci. bol u križima + grčevi meni zvuči kao trud, ali neka se jave cure koje znaju sto je to.
< Poruku je uredio MaTana -- 16.9.2009 23:39:19 >
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:38:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: callanhoe takodje laku noc cure, lijepo sanjajte i ja cu ubrzo, ovde je postalo dosadno jel ti sad dosadno?? gde ste zeneeee? vidi nje cjeli dan te trazim, avatar ti nije u redu nista se ne vidi a vidi koji se nakupise dok ja Andji tefter napisa kako se ne vidi? ja sve normalno vidim?!
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:39:43
|
|
|
|
lee
|
pomaže idem sada skinuti šminku i spavati! laku noč vam želim!
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:40:31
|
|
|
|
boba125
|
IZVORNA PORUKA: MaTana Jesu li bolovi u pravilnim razmacima? Ajde draga ti to malo štopaj pa nam reci. nisu pravilni razmaci ali jako me uhvati malo me trta
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:41:46
|
|
|
|
boba125
|
laku noc lee
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:41:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MaTana IZVORNA PORUKA: boba125 ja imam koma bolove u krizima i neke lude grceve.nadam se da beba nece sad krenuti.lakse mi je uz raju podnjeti bolove Jesu li bolovi u pravilnim razmacima? Ajde draga ti to malo štopaj pa nam reci. bol u križima + grčevi meni zvuči kao trud, ali neka se jave cure koje znaju sto je to. posto nesto ne razumem nemacki pretpostavljam da je jos nedelju dana do termina?! gde osecas grceve? jel te boli mozda kao kad treba da dobijes? ako te tako boli, mislim da bi moglo biti to to
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:41:54
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: MaTana sad mi tepas da sam angelina... morat cu se jedan dan zaletiti do splita na kavu, samo da te upoznam. Sad mi je palo na pamet i moj dragi je plavokos i zelenook kao Brad a ja crna i zgodna ko andja. Vidis ima tvoja usporedba smisla eh znam ja sta pricam, veceras sam trijezna a bas bi mogla do splita da naletis, ne bi to lose bilo boba koji si to mjesec?kao sto rece andja mjeri vrijeme izmedju pa javi, i kreci se nemoj sjediti lakse je podnijeti bol
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:43:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: boba125 IZVORNA PORUKA: MaTana Jesu li bolovi u pravilnim razmacima? Ajde draga ti to malo štopaj pa nam reci. nisu pravilni razmaci ali jako me uhvati malo me trta na koliko minuta otprilike te uhvati?
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:44:38
|
|
|
|
boba125
|
da,tako boli,kao kad trebam dobiti. po jednom dr je termin 23.9. a po drugom 14.9. sad vec to traje oko 2 sata ali bez pravilnih razmaka
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:46:09
|
|
|
|
CallamityJane
|
je Nellyce jos samo sedmica i ja tek sad vidjeh ticker.... a tvoj avatar samo ime ti pise inista vise ni jesi li tu, ma nista, samo blanko laku noc curama sto idu u krevet boba jesi li sama kuci, ima li ko sa tobom?
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:48:25
|
|
|
|
boba125
|
sama,nazalost muz radi nocnu.
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:48:31
|
|
|
|
MaTana
|
boba, ja mislim da ti je to pocetak. Trud tj taj grc nece dugo trajati, ali kad te uhvati pogledaj na sat i mjeri vrijeme do sljedeceg grca. Koliko ti je daleko bolnica?
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:50:17
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja se opet vratila, izgleda da ćemo dobiti rr bebu. Draga nemoj paničariti jesi sama ili je netko s tobom. Moglo bi biti, mene je boljelo najprije u nepravilnim razmacima, pa je počeko svakih 12, pa 10, pa 8 min, kad je bilo na 5 krenuli smo u bolnicu.
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:50:31
|
|
|
|
boba125
|
ok,sad gledam na sat pa vam tocno velim nije mi bolnica daleko,10 minuta,ali treba i mm da doce kuci,radi,to je dodatnih 20 min
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:51:31
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: boba125 sama,nazalost muz radi nocnu. boba nazovi muza,zatim vidi imas li jos koga nazvati da bude uz tebe sada tu i da te moze odvesti?
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:52:03
|
|
|
|
Ninaa
|
Onda se nemoraš brinuti ni žuriti jedino da ti pukne vodenjak. Meni je do bolnice bilo više od sat vremena, još sam tamo čekala na pregled, tak da ak je prvi porod ne moraš brzo u bolnicu, stigne i dragi doma
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:52:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: boba125 ok,sad gledam na sat pa vam tocno velim nije mi bolnica daleko,10 minuta,ali treba i mm da doce kuci,radi,to je dodatnih 20 min draga, kad bude na 10-15 minuta, ti zovi mm-a da dodje...kad bude na 5minuta krenite u bolnicu...to moze da traje celu noc, a moze i da ti se uskoro smanji period izmedju svakog truda. meni su odmah krenuli na 5 minuta. stize naaammm bebaaaa tako sam uzbudjenaaaa
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:53:15
|
|
|
|
boba125
|
nazalost nemam nikoga drugog tu otisla ja zivjeti k muzu u Graz i odlucila smo da rodim tu
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:53:32
|
|
|
|
MaTana
|
upravo sam i ja htjela napisati da ti nema potreba prerano krenuti, kazu da je najbolje krenuti kad ti trudovi budu na 5 min, tebi je blizu bolnica tako da nema frke, a muza malo ranije obavjesti, oni se cijeli izbezume pa da covjek malo dođe sebi
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:54:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe je Nellyce jos samo sedmica i ja tek sad vidjeh ticker.... a tvoj avatar samo ime ti pise inista vise ni jesi li tu, ma nista, samo blanko ne znam zasto tako?! jel se ni vama cure ne vidim???
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:54:42
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja sad stvarno moram ići, ak su trudovi, samo polako i sretno. Pomolit ću se za tebe da tvoj mali anđeo čim prije i bezbolnije dođe. Slušaj kaj ti dokotri govore i bit će sve ok. Kad ga primiš na ruke sve ostalo zaboraviš. Drag drži se i sretno. Pusa
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:55:08
|
|
|
|
CallamityJane
|
evo i moj cuko Bobi ustao, kao da zna da se nesto vazno desava Boba kreci se kada krene trud, bice ti lakse a kada krenu jaki bolovi vrti kukovima kao da pleses trbusni ples, zvuci smjesno ali zaista pomaze. I nemoj se grciti nego se opusti i disi, pusti da prodje trud kroz tebe, ok? jesi nazvala muza?
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:55:26
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: callanhoe je Nellyce jos samo sedmica i ja tek sad vidjeh ticker.... a tvoj avatar samo ime ti pise inista vise ni jesi li tu, ma nista, samo blanko ne znam zasto tako?! jel se ni vama cure ne vidim??? Ja vidim, panoramu nekog grada jel' tako?
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:55:44
|
|
|
|
boba125
|
da,to je prva beba i jos sam sama pa mi je stvarno trta hvala vam cure,tak mi puno ovo znaci kaj ste uz mene
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 16.9.2009 23:56:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe evo i moj cuko Bobi ustao, kao da zna da se nesto vazno desava Boba kreci se kada krene trud, bice ti lakse a kada krenu jaki bolovi vrti kukovima kao da pleses trbusni ples, zvuci smjesno ali zaista pomaze. I nemoj se grciti nego se opusti i disi, pusti da prodje trud kroz tebe, ok? jesi nazvala muza? slazem se sa ovom vrtirepkom disi duboko, ustani, setaj, bice ti lakse...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!