Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 9:31:07
|
|
|
|
Ruža
|
O pa ovdje se već papa. Palačinke....mmmmm... Đuro se odmah probudio!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 9:31:26
|
|
|
|
Amelie
|
trouby sad mi pala na pamet ona......kad nadalina muti jaja mislim ...zbog smjese
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 9:33:56
|
|
|
|
Amelie
|
ružo papanje je jedino na što nas netreba nagovarati,ako su palačinke u pitanju brzo..ponudi sebe i đuru
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 9:35:20
|
|
|
|
Elena
|
Dobar dan svima,kako ste ?Ja evo dosla da popijem kavu i idem jer su mi stigle dve male gostinke jedna ima 4,druga ima 6 godine,pa moram da im malo posvetim paznju. Bice mi veselo ovih dana.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 9:36:42
|
|
|
|
Amelie
|
pozdrav elena uživaj sa veselim društvom
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 9:40:35
|
|
|
|
Elena
|
Cure jel to nasa anne rodila?Sreca najveca,cestitam anne od srca zelim vama sve najbolje, puno osmeha,zdravlje i punp puno mazenje.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 9:44:30
|
|
|
|
koka
|
Pozdrav Elena i uživaj u veselom društvu , danas ti neće biti dosadno.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 9:52:28
|
|
|
|
Elena
|
zdravo koka kako si mi,kako tvoj pa bice mi i danas i sutra veselo,jer prekosutra vec idemo na odmor pa lako cu sve ovo podneti
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 10:14:36
|
|
|
|
sanjarica
|
jutro svima,evo kafica je tu...a bogme i cigara pa ko voli,nek izvoli.p.s.danas radim generalno stan,kao treba mi pripreme malo.ihihihi
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 11:21:12
|
|
|
|
maja
|
Evo i mene opet kad nema nikoga, baš znam potrefiti!!! Vrijeme nam je ružno i hladno tako da smo osuđeni na kuću i na auto danas! S kuhanjem još čekam, još mi je malo rano
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 12:40:03
|
|
|
|
Ruža
|
Nigdje nikoga? Što sve ste u kuhanju? Ili ipak netko virka?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 12:41:21
|
|
|
|
Wukovarka
|
Bokic svima. Eto i mene malo nakon tjedan dana...bila sam malo u svojoj slavoniji....druzila se sa mamom. Sto sam propustila...sto se dogadjalo...vjerujem da imam puno toga za citati.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 12:49:39
|
|
|
|
Ruža
|
Wukovarka pa mi se već zabrinuli za tebe? Kako je bilo u Slavoniji? Jesi se dobro provela?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 12:49:41
|
|
|
|
koka
|
virkam i ja . Danas se Mili ne spava baš. bok Wukovarka
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 12:51:36
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Kako je bilo u Slavoniji? Jesi se dobro provela? Superiska. Mama pazi i mazi...stalno sa curama na kavama...ma uzivala sam. Uhh..bome cu se nacitati ovdje...puno toga ima.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 12:54:19
|
|
|
|
Ruža
|
Hoćeš, hoćeš... Drugi puta kad budeš nekud išla moraš nam se javiti da ne brinemo. Drago mi je da ti je bilo lijepo. Idem virnuti moju juhicu, da nebi bila pečena juha do kraja.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 12:55:38
|
|
|
|
Wukovarka
|
A bas sam trazila da vam se javim...ali nikako do neta da dodjem. Uglavnom super sam...tu sam...sad jos i vise kad sam na bolovanju
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 13:15:50
|
|
|
|
piggy
|
haj draga vratila si nam se.vidim da ti je bilo lijepo,kako nam se osjećaš?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 13:53:29
|
|
|
|
anne
|
Bok žene. U mojoj kući tišina - svi spavaju poa malo da vas pozdravim. Što ima novo?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 13:55:36
|
|
|
|
piggy
|
bok Anne kako mi je drago kaj si svratila,kako ste ti i Sami?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 13:56:35
|
|
|
|
mirna
|
Bok Anne! Mi smo danas otišli u posjetu kod malog Neića (poznanica mi je rodila prije 2 tjedna), sada su moji svi vani , a mali je u krevetiću.. Prestala je kiša, hvala bogu.. Kako je mali Sami? Kako se je Petra privikla na novu situaciju?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 14:04:02
|
|
|
|
koka
|
Bok ANNE taman htijela zagasiti kompić pa da te barem pozdravim . Kako si nam? Sammi?Moram ti reći da imaš muža za deset . Baš ste me raslakali.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 14:13:13
|
|
|
|
koka
|
Cure odoh sad stigao MM pa bi on htio malo kompić , ja ću vam se kasnije pridružit.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 14:19:34
|
|
|
|
Puli
|
morska pusa i dobar dan od mene curka pava jel ima koga za kavicu sa mnom
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 14:20:59
|
|
|
|
piggy
|
ja sam uvijek za
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!