Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 21:51:41
|
|
|
|
tiha
|
bok cure moje!!!! stigli i mi sa sela....bozice sreco nemam na racunu pa ti nisam mogla odg....vidis koliko sm ti posla zadale samo za tebe
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 21:53:41
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Tiha!!!!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 21:57:55
|
|
|
|
božica
|
bok tiha kako je bilo na selu--jeste fino paple ručak a jeste bome ste se raspisale sada tu švrljam po jaji
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:01:39
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Cure ja ću vas sad napustiti!Idem pogledati film do kraja,pa u krevet!!! Laku noć!!!!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:04:37
|
|
|
|
Candy
|
Večer cure! Evo i mene malo...kako ste mi provele dan?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:07:07
|
|
|
|
koka
|
Evo i nas , hej Božice vratila si se, kako, jesi li se odmorila?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:07:20
|
|
|
|
božica
|
Cure fotkice sam vidjela nezna se ćije je dijete slađe--ah ti slatki mali anđelčići
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:09:20
|
|
|
|
njanja
|
evo i mene!!!!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:15:07
|
|
|
|
božica
|
a koka tvoje fotke THE BEST A da li sam se odmorila.hm jel ti to mene zezaššššš.. naravno da se nisam odmorila..a bilo nam je lijepo nije bilo strašno kako sam se ja bojala da će biti..sve smo podredili curama i igrali njihovu igru..spavanje kad i one,..kupanje kada možemo naravno sa jednom ili obe... Malo nam je Leonica imala temperaturu pa dve noći nije najbolje spavala tj jednu noć je spavala meni na prsima jer nosek joj je curio i kašalj... viki ju je prvi dan dosta navukla..lupkala...al to smo redom sređivali...Puno smo pješaćili..pecali malo.. papali sladolede....hvatali malo boje na tijela..ukratko A kako si ti...klinci su ti bonbončići mali
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:20:30
|
|
|
|
koka
|
Mila danas nešto zeza, ona je mala spavalica a danas je slabo spavala, danas joj je dan sise , samo bi papala. Sad češ se odmoriti Božice
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:22:50
|
|
|
|
tiha
|
finosmo papali boza.....malo sam sretna svekrva i svekar idu u svicarsku u nedjelju ujutro na 2 tjedna bas cemo se odmarat od njih svih!!!! hehe pa cemo kod moje mame na rucak....hehe!!!!!!!!!! kako mi nebi bilo dobro o je
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:23:06
|
|
|
|
božica
|
Je koka može bit danas je dan SISA je kak kažeš bum se odmorila evo već odmaram sa vama na jaji
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:24:30
|
|
|
|
tiha
|
koka ljubomorna sam na tvoje fotke de posudimi tvog muza da nas malo pofotka.....hehe pazi izraz---pofotka---- jesam luda!!!! obecavam necu mu bas nista radit
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:25:17
|
|
|
|
tiha
|
bas ti je pravi odmor i ja se uvijek ovdje odmaram
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:28:33
|
|
|
|
božica
|
pa da malo živce opustiti
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:29:52
|
|
|
|
tiha
|
jedva cekam RED CARPET al ce bit svega 2 tj su bili na godisnjem....ajoj!!!!!!!! ova luda obitelj gotovac ajoj..............hihi
< Poruku je uredio tiha -- 24.8.2008 22:30:26 >
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:35:50
|
|
|
|
mirna
|
bok svima! Welcome back božica! Jeste uživali na moru? Moj mali je podivljao na moru, sada se stvari opet normaliziraju i skoro je pravi ... Kada se vidimo u maksimiru?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:37:49
|
|
|
|
koka
|
Tiha, bum ti ga posudila dav te pofotka , i on se nasmijao .
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:40:32
|
|
|
|
tiha
|
hehe hvala koka ali netreba mene-----mislim nebi se ljutila----- samo moje curice purice!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:43:12
|
|
|
|
mirna
|
koka ja sam čak preko modema pogledala vaše fotke... prekrasne su! slaže se i svekrva (obično uvijek nešto kritizira.. )
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:44:26
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: mirna bok svima! Welcome back božica! Jeste uživali na moru?Jesmo jesmo izuzev nekih vikinih ispada i leoninih--al smo se muž i ja stvarno potrudili Moj mali je podivljao na moru, sada se stvari opet normaliziraju i skoro je pravi ...da valjda je i njima doma najljepše Kada se vidimo u maksimiru?Može što prije kad tebi paše-oćemo sazvat sastanak ili
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:46:06
|
|
|
|
mirna
|
možemo sazvati mali sastanak već ovaj tjedan, ako se cure slažu. vrijeme će biti lijepo... možemo onda još i reprizu u rujnu...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:50:13
|
|
|
|
Elena
|
Dobro vece moje ljepe dame,kako ste mi veceras?Kod mene konacno svi su zaspali i domacini i goste pa ja sad u mir i tisina mogu se malo druziti s vama.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 22:56:37
|
|
|
|
Ruža
|
Hej curičke evo i mene! Što se pije večeras? Božita pa ti se nama napokon vratila? Bome ste se izguštirali! Nadam se da se koji puta buć,buć napravila i za nas! Kokita a da ti mm_a na jednu kontinentalnu turneju fotkanja pošalješ?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 24.8.2008 23:01:17
|
|
|
|
piggy
|
bokić stigla i ja,bila kod kume cijelo popodne,mm joj je popravljao komp. Šta pijemo?Pa birajte
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!