|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Odmorko"
25.8.2008 10:08:57   
orhideja
Jutro cure ja sam u pakovanju stvari za godisnji tako da me nece biti do 6.10.08user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 2126
25.8.2008 10:22:23   
sanjarica
jutro svima....u sarajevu oblacno,malo hladno.a orhideja,ti negdje ode u uzivanciju????ma ja samo tako i treba.ev od mene kafa za sretan put i i svima nama koje ostajemo..user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."

(Odgovor članu orhideja)
Neposredna veza do poruke: 2127
25.8.2008 10:26:21   
maja
Dobro jutro curićke! Evo napokon ovaj moj otišao raditi, već smo se zasitili jedno drugogauser posted image   Jučer smo se  posvađali zbog njegovih, pa sam malo jadna, ali no dobro, proći će! Vrijeme i kod nas dosta hladno, tak da smo Noić i ja obučeni do grlauser posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu sanjarica)
Neposredna veza do poruke: 2128
25.8.2008 10:28:11   
sanjarica
..ja svaki put,a glede tih svadja zbog njegovih,sebi kazem,necu se nevirat,a djaba,poludim.zato..volim da ih i ne cujem i ne vidjam...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2129
25.8.2008 10:29:09   
Elena
joj ne mogu da verujem da smo se napokon sreli u birc Majauser posted image user posted image user posted image kako si mi,sta radi mali mis?Sve ostale cure kako ste mi,jeste li za kavu...?

volim vas sve

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2130
25.8.2008 10:37:27   
maja
Hej Elenice! Mali miš zaspao ponovno, ja popila kavu i idem si napraviti doručak!!! Kako ste mi ti i Martina?! Jel ima nešto novo kod tebeuser posted image

Sanjarice, i ja si kažem da se neću nervirati, ali sada mi je stvarno dosta. Rekla sam mužu da ode kod njih sa malim kad god hoće, ali ja više tamo neidem! Da sam ne znam koliko dobra, uvijek ću biti loša!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 2131
   [Obrisani korisnik]
25.8.2008 10:40:26   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 2132
25.8.2008 10:45:04   
maja
Crni vikenduser posted image Nije ni mene bilo dosta dugo ovdje tako da ni ne znam gdje je ko! Kako si ti? Meni je hladno za popuser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2133
25.8.2008 10:45:07   
sanjarica
joj,majo istastvar i kod mene.samo sto ja  ne dam bebu da nosi,njoj,nema sanse..nepazljiva je,jednom mu dala foliju,jedva sam ga spasila,bio progutao,plus nije vakcinisan a kod nje vazda sjede gospodje sa raznim gripama i virusima,kod mene nek dodje ,bujrum,ja nikom nisam vrata zatvorila..a odemo jednom sedmicno i uvijek me nanerviraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Neposredna veza do poruke: 2134
25.8.2008 10:48:52   
maja
ma, ne znam, možda sam i ja nekada nagla...kad malo bolje razmislim i oni imaju pravo na to unuče isto kao i moji roditelji...samo naravno da me ovi nervirajuuser posted image Što se tiče držanja, baš ga i ne drži, ali ga ne drže ni moji, to sam tako postavila otpočetka da neide na ruke...bolje je da muž ide tamo sam da ne vidim šta mu radeuser posted image

(Odgovor članu sanjarica)
Neposredna veza do poruke: 2135
   [Obrisani korisnik]
25.8.2008 11:01:19   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 2136
   [Obrisani korisnik]
25.8.2008 11:16:51   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 2137
25.8.2008 11:18:23   
maja
tu sam ja, veš sam vješala, prala suđe, sve po malouser posted image

Koka, Mila ti je prekrasna curica i Božine cure isto, svi ste mi narasli!!! I vi drugi, koje još ne poznam, svi ste mali user posted image

Neposredna veza do poruke: 2138
25.8.2008 11:19:57   
Elena
ja sam tu samo je kod mene malo guzva pa tako,malo vamo malo tamo.uf da se i ja pridruzim u kukanju o muzevu obitelj?ma necu im dati ta privilegija,nisu toliko vrjedene,uf sto smo samobendisane mi cure....a?user posted image user posted image user posted image

volim vas sve

Neposredna veza do poruke: 2139
25.8.2008 11:20:34   
Elena
kod mene Maice jos nema nista novo ali nigde ne zurim,polako,polako...

volim vas sve

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 2140
25.8.2008 11:24:05   
Puli
bok curičke

ovaj moj internet sporo učitava fotke pa ću albume pogledati dr.tjedan u zg-u

i naravno staviti naše fotke s mora i druženja s troubled

ovdje oblačno sparno i vruće
mi bile u dućanu
oprali i objesili veš
oprali suđe i pod u kuhinji
domestirali wc
i sad odmaramo

kako ste mi ekipo što se radi

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2141
25.8.2008 11:31:39   
maja
E ja sad idem Puli raditi što i tiuser posted image Prvo Noica ide papat, pa ću se malo primit pospremanja, tako da mi nitko ne može reći da sam stralno na kompuuser posted image A imam i vanoi nešto za obaviti, pa pošto nije vruće moram i to! Tako da vas sad napuštam, ali MM radi do 3 pa ću ja još doletjeti koji putuser posted image

Puli, pusa i pozdrav tebi i Cvijeti!

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2142
25.8.2008 11:36:24   
Puli
majo i tebi pusa i malom frajeru noi

moja se probudila i iz kindača me gleda

uzela ju na krilo i već po tastaturi piše i poruke mi za vas briše

pozz i puusa velika svima
koliko vas na raji ima

< Poruku je uredio Puli -- 25.8.2008 11:37:54 >

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2143
   [Obrisani korisnik]
25.8.2008 11:40:11   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 2144
25.8.2008 11:42:23   
anne
Samo kratki pozdrav cure. Teško mi je pisati stoječki.
Kakav vam je dan?
Nama je noć bila dobra pa smo odmah svi smireniji.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

Neposredna veza do poruke: 2145
25.8.2008 11:44:26   
tiha
anne mazni slaufic ceri svojoj pa čiči ko prava

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2146
25.8.2008 11:45:34   
anne
Tiha ne znam da bi i to mogla. Popucalal sam ko sunašce.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2147
25.8.2008 11:48:52   
BUMBIKA
Cure pozdrav!!Ja samo na kratko sad,kuham ručak pa idem s Dinom do trgovine malo prošetati!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2148
25.8.2008 11:49:22   
tiha
ajoj bas mi je zao....ako imas puno savova slobodno se peri sa toplom slanom vodom to ce ti pomoci i brzo zarasti.....nasa snajka je to morala 3 puta dnevno njoj se zbog vrucine i rana upalila i to je morala 3 puta i onda joj je dosla patronazna kad je vidjela ranu strasno odma kod ginekologa.....i tam joj je rekla da je normalno da se zena koja je sivana pere u slanoj vodi....

ja osobno neznam nisam sivana ni s jednom ali druge cure su tu pa nek malo prokomentiraju!

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2149
   [Obrisani korisnik]
25.8.2008 12:04:56   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!