Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 13:49:28
|
|
|
|
mama mery
|
evo i vama a ja sad gibam pa-pa
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 13:50:03
|
|
|
|
CallamityJane
|
vidi ti ove mariole sto izaziva, is od mene vagala sam se danas opet sam se udebljala cak 900 grama vidis kako je ova maca pametna, kaze idemo u drustvu biti ce ljepse, ma cim tu ima i spomena od macora mora to biti pametno celjade mama mery sad cokoladu pred sebe i uzivaj u cokoladi
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 13:52:01
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: nancy .jutros sam malom pravila kasicu od jabuke al bila je zdrava da zdravija ne moze bit.! je zdrava kasica od crva zar ti ne znas da je crv pun glutena
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 13:53:00
|
|
|
|
mariola
|
Je, je od višanja. I baš je sočan.mmmmmmmmmmm calanhoe, jel cure sline
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 13:54:31
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mariola Je, je od višanja. I baš je sočan.mmmmmmmmmmm calanhoe, jel cure sline evo brisem se rukavom
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 13:58:23
|
|
|
|
mali_macic
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe vidis kako je ova maca pametna, kaze idemo u drustvu biti ce ljepse, ma cim tu ima i spomena od macora mora to biti pametno celjade ??? ne kuzim bas sto si tocno mislila s ovim??? imaj obzira da sam ja ipak trudna plavusa tako da mi ponekad treba malo vise da skontam neke stvari. ja sam predlozila da idemo skupa jer MaTanu znam od prije i kad njena bubica bude malo veca bit ce i moja mrvica dovoljno velika za putovanje i zato sam predlozila da podjemo skupa.
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 14:02:39
|
|
|
|
CallamityJane
|
plavuso , plavuso mislila sam kako su mace tako pametno da nadju rjesenje svakom problemu, znaci tvoj predlog je super predlog i trebale bi tako napraviti, ok? skontala? a naglasavam to maca zbog mog avatara, jesi sad skuzila? jer sve su mace pametnice
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 14:03:23
|
|
|
|
Zvonki
|
Ima koga za kavicu sa Zvonki ?
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 14:04:29
|
|
|
|
CallamityJane
|
haj Zvonki Jesi to dosla da lebdimo skupa?
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 14:06:16
|
|
|
|
mariola
|
Hej zvonki, kako si? Kako tvoje ljepotice?
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 14:06:19
|
|
|
|
mali_macic
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe plavuso , plavuso mislila sam kako su mace tako pametno da nadju rjesenje svakom problemu, znaci tvoj predlog je super predlog i trebale bi tako napraviti, ok? skontala? a naglasavam to maca zbog mog avatara, jesi sad skuzila? jer sve su mace pametnice aaaaaa tako , ponekad me stvarno izludjuje moje stanje, zaboravljam u roku od sekundu i ne kopcam nista. ali nadam se da ce i tome uskoro doc kraju
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 14:08:19
|
|
|
|
buduća mamica
|
haj Zvonki cally a zato ti rep vrtiš, pokušavaš poletit
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 14:08:42
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe haj Zvonki Jesi to dosla da lebdimo skupa? A ne...Ja sam danas dobro. Čekajmo večer-tad je kritično Mariolice, cure su supač. Najmanja upravo napapana i spava, srednja u školi a najstarija na plesu. Imam mira barem 1.5 h Kako je tvoje sunčeko? Oprosti, kada je tebi termin?
< Poruku je uredio Zvonki -- 23.9.2009 14:09:51 >
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 14:09:30
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica haj Zvonki cally a zato ti rep vrtiš, pokušavaš poletit Haj malena Ne vrti ona rep zbog toga nego se lufta frajla
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 14:11:32
|
|
|
|
mariola
|
8.11. al beba je cijelo vrijeme dva tjedna naprednija pa ćemo vidit. Uglavnom po terminu još 6 tjedana. Danas možda idemo po krevetić, komodu i posteljinu. Zvali su me maloprije da je stiglo iz ZAgreba
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 14:11:57
|
|
|
|
CallamityJane
|
nije fazon provalile ste me moracu da mjenjam avatar evo moram da gibam i ja da uradim sta god dok cuko Bobi njanja pozdrav dame moje
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 14:13:05
|
|
|
|
mariola
|
Moj mali je jako aktivan danas. Čak sam jednom i jauknula kad me je pod rebra lupio b. mamice kako si nam ti?
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 14:15:31
|
|
|
|
buduća mamica
|
a sad mi je jasan onaj njezin post u temi napuhnutost cally samo vrti repić da zvonki kraj svih ovih vaših životnih problema ja se zbilja osjećam ovdje maleno, kao djetšce koje nema pojma o ničemu, spavam, papam, kakam, učim, pa opet malo spavam i tako, živim bezbrižno, osim ovih finacija crnih život me baš mazi, žene moje ja se iskreno divim vama i vašim bitkama, sve si čitam u tužionici i ne vjerujem kako je život okrutan
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 14:17:52
|
|
|
|
buduća mamica
|
haj mariola ja sam supač, izvadila krumpir danas sa mamicom i sad sam sva sretna, imati ćemo šta papati i moje maleno udara danas nemilosrdno a mama to voli, ludo ha e kad stignu stvarčice slikaj da vidimo, ajde bar da tako guštam
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 14:20:31
|
|
|
|
anaxx
|
pozdrav curama!! ja još bolesna doma, kako ste mi vi?
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 14:28:45
|
|
|
|
buduća mamica
|
haj anaxx...kako mrvica?
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 14:32:54
|
|
|
|
anaxx
|
pa nadam se dobro, baš sam postavila temu za novocef antibiotik, dr. mi ga je dala za upalu grla, a gin. mi je rekla da se ona s tim ne slaže.... i šta da sad ja radim a već sam počela piti....
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 14:40:53
|
|
|
|
mariola
|
ajme još si bolesna. i još ti baš treba ovaj problem užas, baš mi je žao. al nemam pojma šta je pametno, koga slušat
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 14:52:46
|
|
|
|
anaxx
|
a ni ja nisam pametna... ma biti će valjda sve ok.
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 23.9.2009 15:46:16
|
|
|
|
zaba
|
pozz svima,odoh delat dalje
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!