Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:05:58
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: piggy Objavili smo da je tretman kod Dr.Šimića otkazan. nije otkazan, samo premješten na drugu lokaciju (Sa)..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:07:26
|
|
|
|
Candy
|
Piggy,hvala na osvježenju... Inače sam ajmo reći dobro...umorna od posla ali više slomljena radi ... Sve znaš,Piggy...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:09:47
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: tiha ruzo jer pravis tijesto s mrvicama??? Ne pravim Tiha, kojim mrvicama krušnim? Mirna stavit ću recept u provjerene recepte pa probaj, meni je super. Bumbika sretno sutra i javi nam kako je prošao prvi radni dan!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:10:37
|
|
|
|
mirna
|
Candy već za 14 dana je opet ovulacija i ! Think positive!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:11:29
|
|
|
|
piggy
|
znači vještica ti je došla,ja svoju čekam 3.9,pa ćemo vidjeti. Baš mi je žao,samo glavu gore i idemo naprijed,ne odustaj. Znaš da sam uz tebe.Šaljem ti veliku Pusu
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:11:31
|
|
|
|
koka
|
Cure ja vas pozdravljam bježim nanati. Mila se počela nešto buniti . Laku noć i lijepo sanjajte
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:12:39
|
|
|
|
piggy
|
Koka laku noć,slatko snivaj. Pusa Mili.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:13:03
|
|
|
|
mirna
|
koka laku noć! I ja ću polako u krevet...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:14:04
|
|
|
|
troubled
|
laku noć spavalice, lijepo sanjajte
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:18:23
|
|
|
|
piggy
|
Moram pohvaliti mm jer me vrat manje boli,čak mogu okretat glavu lijevo desno i lagano je spustiti,dok smo gledali Housea mm me je masirao. Kako imam dobrog muža.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:21:09
|
|
|
|
troubled
|
bravo za njega piggy kad smo kod te tematike moram i ja pohvaliti svog dragog....ruku na srce....što jest-jest...najbolji je
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:22:44
|
|
|
|
Candy
|
Hvala vam cure na podršci,divne ste ... Ali,ne znam koliko ću još moći tako... No,neću vas zamarati s mojim problemima... Koka,želim ti laku noć...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:23:53
|
|
|
|
njanja
|
blago vama piggy i troubled....moj je meni masirao noge svaku veče dok sam bila trudna, ali sada kaže: pa nisi više trudna
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:24:30
|
|
|
|
troubled
|
candy...moći ćeš točno onoliko koliko bude potrebno.... vidjet ćeš....uskoro ćemo se radovati zajedno
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:25:13
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: njanja blago vama piggy i troubled....moj je meni masirao noge svaku veče dok sam bila trudna, ali sada kaže: pa nisi više trudna njanja....mislim da si me upravo uvalila u probleme....velike.....
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:26:33
|
|
|
|
piggy
|
Candy mi smo ovdje da saslušamo tvoje probleme,tvoje smo rame za plakanje zato draga samo udri i izbaci to iz sebe.Znam da ti je već dosta tog čekanja al ja te molim da ne odustaneš.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:27:44
|
|
|
|
zg_cinik
|
kod mene je obratno... mene je draga više masirala dok nisam bil trudan...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:29:13
|
|
|
|
piggy
|
Pa nije to ni tako loše
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:29:51
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: piggy Candy mi smo ovdje da saslušamo tvoje probleme,tvoje smo rame za plakanje zato draga samo udri i izbaci to iz sebe.Znam da ti je već dosta tog čekanja al ja te molim da ne odustaneš. Suze ....
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:31:21
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: troubled IZVORNA PORUKA: njanja blago vama piggy i troubled....moj je meni masirao noge svaku veče dok sam bila trudna, ali sada kaže: pa nisi više trudna njanja....mislim da si me upravo uvalila u probleme....velike..... zašto? šta je tvoj dragi ovo pročitao?????? o-o
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:32:12
|
|
|
|
troubled
|
njanja....zar sumnjaš jedino se mogu nadati da će za tri mjeseca zaboraviti
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:32:39
|
|
|
|
zg_cinik
|
da pročital... sejval!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:33:24
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: Candy Suze .... obriši suze.....vjeruj....bit će... čekaj nasmiješena
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:33:57
|
|
|
|
Candy
|
Cure,hvala vam,stvarno ste divne,plačem se ko malo dijete ... Ne poznajem ni jednu od vas,ali.... Pusa svima!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 26.8.2008 23:36:25
|
|
|
|
tiha
|
ruzo stavila sam ti recep tam di treba bit...hehe
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!