Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 13:05:38
|
|
|
|
CallamityJane
|
hej zvonkac kako si? tikac a sta znaci "ini"?
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 13:05:54
|
|
|
|
tikica_69
|
Ljubni bubu i cujemo se....javljaj nam stanje o macicu Zvonki, moze...a ja tebi malo svoje huligane posaljem, ha?!
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 13:08:40
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Zvonki, moze...a ja tebi malo svoje huligane posaljem, ha?! Pa..........ne Mora ti ostati netko tko će trčati curama po slatkač
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 13:09:10
|
|
|
|
anaxx
|
pozdrav zvonki! ja i dalje niš ne kužim, možda da ja počnem pričati po mojem domaćem jeziku, ja sam rodom iz Gorskog kotra, nitko me neće razumjeti
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 13:09:30
|
|
|
|
tikica_69
|
Gle...nisu moji tak fini i nisam sigurna sto bi njih dvoje sa njima
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 13:11:11
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe hej zvonkac kako si? Ja, ko' grom. Nema posla pa malo brljam Danas sam nekako dobre volje iako me čekaju dva roditeljska sastanka popodne
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 20:58:30
|
|
|
|
mariola
|
Halo cure pa di ste? Prazan birc cijeli dan? Jel to moguće? Kriza, a? Nemate love za birtije
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 20:59:42
|
|
|
|
mlada mama
|
halloooo ajme mariola da i tebe sretnem kako se drzite???
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 21:05:18
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja na poslu...danas zadnje dezurstvo....pukla sam vise ova dva mjeseca dezuranja Od ponedjeljka laganini 8-16
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 21:05:39
|
|
|
|
Lady3
|
Aloha cure moje..ima li koga za jedu torticu da podijelimo...
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 21:06:38
|
|
|
|
mlada mama
|
AAAAA ja biiiii Lady daj meni maloooo
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 21:07:13
|
|
|
|
mariola
|
E pa napokon se srećemo. A bilo bi najbolje da dođeš jedan dan do nv da se zapravo vidimo.
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 21:07:31
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja na poslu...danas zadnje dezurstvo....pukla sam vise ova dva mjeseca dezuranja Od ponedjeljka laganini 8-16 Ajde hvala Bogu da je zadnje, sda ces malo odahnuti
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 21:08:04
|
|
|
|
tikica_69
|
I ja cu uzeti grizek torte
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 21:08:27
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: mariola E pa napokon se srećemo. A bilo bi najbolje da dođeš jedan dan do nv da se zapravo vidimo. Pa i ja mislim da bi bio red,jos ces se i poroditi,a nismo se nikako vidjele...kako je sada uopce u novalji ima li jos sta ljudi???
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 21:09:50
|
|
|
|
mariola
|
uvijek lady, i ja bi kako ste cure? Tiki, zar dva mjeseca???
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 21:11:26
|
|
|
|
Lady3
|
Za tebe mlada mama evoo... tiks ne prikradaj se,dođi na pivicu.. Mariola bokić.kako si ti danas
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 21:12:24
|
|
|
|
tikica_69
|
Evo me, evo me...tu sam....nasnjofala sam ja nju
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 21:13:15
|
|
|
|
Lady3
|
i mislila sam si da ćeš je namirisati.. u ova teta sa sikama me baš bode u oči...mljac
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 21:13:23
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama IZVORNA PORUKA: mariola E pa napokon se srećemo. A bilo bi najbolje da dođeš jedan dan do nv da se zapravo vidimo. Pa i ja mislim da bi bio red,jos ces se i poroditi,a nismo se nikako vidjele...kako je sada uopce u novalji ima li jos sta ljudi??? Mir i tišina. Nigdje nikoga. ljepše ne može. Bila sam u nedjelju u tvom selu, da sam imala tvoj broj, bila bi se javila... Aj dođi onda jedan dan da odemo na kavicu. Jesi bila prošli tjedan na snimanju Lijepom našom? Učinilo mi se od jedne cure da si ti
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 21:14:38
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 u ova teta sa sikama me baš bode u oči...mljac I onda nek netko kaze da nismo ljepsi spol, ha
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 21:15:51
|
|
|
|
Lady3
|
Pa naravno da jesmo,to svatko vidi i zna...el netko kaže drugačije?
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 21:16:38
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: mlada mama IZVORNA PORUKA: mariola E pa napokon se srećemo. A bilo bi najbolje da dođeš jedan dan do nv da se zapravo vidimo. Pa i ja mislim da bi bio red,jos ces se i poroditi,a nismo se nikako vidjele...kako je sada uopce u novalji ima li jos sta ljudi??? Mir i tišina. Nigdje nikoga. ljepše ne može. Bila sam u nedjelju u tvom selu, da sam imala tvoj broj, bila bi se javila... Aj dođi onda jedan dan da odemo na kavicu. Jesi bila prošli tjedan na snimanju Lijepom našom? Učinilo mi se od jedne cure da si ti Ma nisam, tada sam bila u Slavoniji,svekrva mi je bila,sto kazes da se mozda nadjemo ssutra oko 5 u gaudino??? valjda se tako pise u biti posalji mi br. moba preko pp
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 21:17:38
|
|
|
|
mlada mama
|
Ajme lady opet cu ogladniti
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 21:17:41
|
|
|
|
Lady3
|
Tiks kaže moja kći da joj je ta tvoja baš slatka i kave dude velike ima teta...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!