Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:15:37
|
|
|
|
CallamityJane
|
tikice protrcati ces kraj tv-a, uspori Andjo moja eto i tebe, kako si mi? vece trudnice i one koje to nisu
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:19:07
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Ja sam ustvari danas baš bila sretna kad sam to otkrila Nisi mi rekla kako si zadovoljna s ovlaživačem zraka? Premišljam se između tog dormeo i chiccovog? Dobar mi je. Mada će se najbolje vidit kad upalimo centralno. Sad samo služi kao lampa i za miris. Jedino bi ja volila da ne šuška voda. Ali to se kod svih čuje, ne?
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:19:12
|
|
|
|
MaTana
|
evo nije loše danas, ova moja mala je stvarno otežala, danas me leđa rasturaju, izgleda da ce promjenit vrijeme... svrbi me ožiljak od carskog Postala sam hodajuča meteorološka stanica...
|
|
[Obrisani korisnik] 30.9.2009 22:22:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:22:36
|
|
|
|
Anoniman
|
dobro vece cure, evo i mene opet u nocnoj posle nekog vremena taman malu uspavala, a ja samujem, mm je sluzba dolazo tek ujutru.... kako ste mi?
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:24:40
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ajd dobro,nebi ni ja to volila da se čuje,tamo na temi sam ti napisala.. Hej Cvrčak i Nellyca bok... Draga šta je bilo,zašto si neraspoložena?
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:24:52
|
|
|
|
CallamityJane
|
vece Nelic, vece cvrcak MaTana i moja je teska za poluditi pa se bas sada raspitujem za te marame, isplati li se to meni kupiti? ona sada ima 13,400 kg do koliko kilograma to ide?zna li ko?
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:25:26
|
|
|
|
Ninaa
|
Bok evo i mene malo u noćnu, jel mali mačić rodila? Kako ste? nisam u toku. Ja sam umorna, dobila sam mengu pa me sve rastura, nadam se da će Katarina ovu noć spavati inače bum svisnula.
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:26:02
|
|
|
|
mariola
|
Večer cure Cvrčak, ko te je ljutio? Nellice i moj je u službi. Sad me zvao da je sastanak završio. Doće doma tek za dvi ure. U Lici je...
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:27:48
|
|
|
|
nancy
|
vecer svima.ej callanhoe,nista fuku
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:28:06
|
|
|
|
MaTana
|
nemam pojma do koliko kila moze, moja ima oko 11kg, danas sam je pokusala staviti u klokana - mogla bi je nositi nekih 5 min, a toliko mogu i u rukama... mislim da one marame nemaju limit nego do kad ti mozes izdrzati - citaj dok ti kicma ne pukne cvrčak, nelly, bumbika i mariola Kako ste mi vi?
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:29:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Mariola draga, koliko je tebi jos ostalo?sitno brojis jel da? callanhoe kako je malena, jel spava kojim slucajem? Martina i mene drma pms, nadam se da cu uskoro dobiti, jer ako ne, pojescu ceo frizider i vratiti i ovo malo sto sam kao smrsala!! a cvrcak tebi jedan veliki , ostani s nama mozda se malo oraspolozis
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:30:52
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: martina ks jel mali mačić rodila? Kako ste? nisam u toku. nije rodila, u bolnici je na odjelu, trudovi nisu stalni tako da nece jos, tamo je prate, vec je danas radila par puta ctg da ne bude sto bebi, a cekaju prirodne trudove i da se pocne otvarati - pogledaj na temi
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:31:58
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja vas cure moje pozdravljam..idem pod tuš i izvaliti se u krevet... Laku noć!!!
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:32:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MaTana cvrčak, nelly, bumbika i mariola Kako ste mi vi? ja nesto bzvz celi dan, pms me valjda drma, nista mi se nije dalo danas...sad je malo bolje, kad sam medju vama! ti, kako curica?
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:34:31
|
|
|
|
Ninaa
|
A jadna,glavno da je s bebom sve u redu. idem malo pogledati teme i idem spavat, svima vama ugodno druženje.
|
|
[Obrisani korisnik] 30.9.2009 22:38:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:38:46
|
|
|
|
nancy
|
nellyce sarica spajki? i ne brini se za kile .jesi vidila komentar za tebe na jednoj slikici od naseg druzenja za guzu? bolje da je imas nego nemas.ko ja!
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:40:32
|
|
|
|
nancy
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Laku noć bumbi.Ljubi mi Dinu. Nitko me nije ljutio beskrajno sam tužna zbog mog djeteta.Razmišljala sam otvoriti temu,ali mislim da bi vam se činilo bezveze,pa bolje šutim. Ja sam razmišljala o onoj klokanici što ide na kuk sa strane. Da li netko ima? Mislim da je to radio Maxi cosi.Kada je bila mala nije htjela u nju,samo onu od naprijed. Još uvijek ju furam u kolicima i dnevno moram odbrusiti bar nekolicini pametnjakovića koji imaju komentare kako se još vozi. Ali danas smo npr išli po robnim centrima na kat i dobro bi mi došla klokanica,zbog provlačenja po uskim prostorima. a daj cvrcak zasto mislis da bi nam se tema i tvoji jadi cinili bezveze?? neces da podijelis s nama
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:42:05
|
|
|
|
CallamityJane
|
moja se cura budila ali sam je uspjela uspavati samo je pitanje dokle IZVORNA PORUKA: nancy vecer svima.ej callanhoe,nista fuku sto nisi zvala gospoja ne mogu na 15-est strana taman bi mi dobro doslo kod nas prave jos neki stan pa svrdlaju cjeli dan glava mi je kao bubanj i ja isto trebam dobiti, tj. trebala juce pa nista jos. Znaci pola rr-je drma pms
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.9.2009 22:42:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:42:13
|
|
|
|
mariola
|
Matana, ja dobro, a ti? Gledam stalno u trbuh, moje djete ne miruje Bumbi, laku noć Nelice, meni je ostalo još malo, 5 tjedana. Sutra idem na ctg, pregled i uzv pa se nadam da će sve bit ok.
< Poruku je uredio mariola -- 30.9.2009 22:44:22 >
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:42:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Laku noć bumbi.Ljubi mi Dinu. Nitko me nije ljutio beskrajno sam tužna zbog mog djeteta.Razmišljala sam otvoriti temu,ali mislim da bi vam se činilo bezveze,pa bolje šutim. draga podeli s nama sta te muci, bice ti sigurno lakse ako to izbacis iz sebe, najgore je cutati
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:43:31
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Laku noć bumbi.Ljubi mi Dinu. Nitko me nije ljutio beskrajno sam tužna zbog mog djeteta.Razmišljala sam otvoriti temu,ali mislim da bi vam se činilo bezveze,pa bolje šutim. Ja sam razmišljala o onoj klokanici što ide na kuk sa strane. Da li netko ima? Mislim da je to radio Maxi cosi.Kada je bila mala nije htjela u nju,samo onu od naprijed. Još uvijek ju furam u kolicima i dnevno moram odbrusiti bar nekolicini pametnjakovića koji imaju komentare kako se još vozi. Ali danas smo npr išli po robnim centrima na kat i dobro bi mi došla klokanica,zbog provlačenja po uskim prostorima. cvrci sta je sa Anjom? je li sve u redu?
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 30.9.2009 22:44:07
|
|
|
|
tikica_69
|
Cvrcak, izbaci to iz sebe draga
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!