Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 10:49:54
|
|
|
|
buduća mamica
|
rekla mi je tajnovito da se spremim dolazi po mene, ja se skockala, upicanila se, ona došla i pitam je gdje idemo a ona meni pa gdje bi išle došla vidjeti moje zvjeri i sobu za bebu i otišla, kaže doći će poslije eto takva je moja luda seka, al ja se bolje osjećam što je ona meni tu, vratila mi se boja u obraze
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 10:51:03
|
|
|
|
Marta j
|
Brat mi ima 6 godina al sreca sada je u fazi da ga muzika smiri. Secerko ti jos spava? Moj je spavao napokon cijelu noc bez ijednog budenja.
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 10:56:07
|
|
|
|
CallamityJane
|
a bas ti je blesava sestra bravo za matu ja sam svoju sinoc spremila na spavanje u 10h do 12h je se probudila 4 puta da bi u 12h se skroz razbudila, divljala je jedno pola sata i opet zaspala, naravno u toku noci se budila da cica jedno 4-5 puta i evo jos spava mi jos nijednom nismo imali noc cjelu bez budjenja
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 11:01:48
|
|
|
|
buduća mamica
|
pošalji je meni preko noći , ja ionako ne spavam pa ću se naganjati sa cukom, slatkiš mali
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 11:05:58
|
|
|
|
CallamityJane
|
mislim da bi u roku 2 sata placuci dosla mi nazad i rekla mi sta si mi ovo dala ma navikli smo se vec, samo sto ja mrzim spavanje do podne a sa njom sam prisiljena na to. Ja volim da ustanem rano pa da osjetim miris zore i svjezine u zraku ali je ona na tatu i taj do podne spava kada moze...
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 11:08:53
|
|
|
|
buduća mamica
|
onda bi se nas dvije super slagale, po noći jurnjava a do podne spavanac
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 11:15:44
|
|
|
|
ZVRK
|
ja vas pozdravljam. idem se spremiti i onda idem po zvrkićau vrtić pa idemo u pulu. uživajte mi svi pa pa
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 11:26:34
|
|
|
|
CallamityJane
|
cao Zvrk Mamika sta je sa Stelom? nadam se da nije nista ozbiljno?
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 11:35:43
|
|
|
|
MaTana
|
bok cure, evo uspavljivam bubu, pa malo svrljam da vidim ima li jos sta nova. Kako ste mi danas?
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 11:46:04
|
|
|
|
vjerae
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 12:27:33
|
|
|
|
tikica_69
|
Haj call, kako je prosla fuka? Bokic cure...evo ja malo uhvatila vremena za Raju
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 12:39:01
|
|
|
|
Lady3
|
alo ima koga..birc prazan aj aj..ajde možda vas ovo malo privuče...
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 12:40:00
|
|
|
|
tikica_69
|
TU SAM!!!
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 12:42:58
|
|
|
|
Lady3
|
E znala sam!!Tko drugi nego ti el namirisala ih oboje
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 12:44:03
|
|
|
|
tikica_69
|
A znas mene Nego kako si? Kako tvoji andjeli?
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 12:44:14
|
|
|
|
anaxx
|
uh, pivica.....
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 12:45:49
|
|
|
|
tikica_69
|
A cuj.....ti imas bebu u busi, mi imamo hladno pivo....ne moze sad i ovce i novce...i da se nisi zalila slucajno
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 12:46:03
|
|
|
|
Lady3
|
J asam oki,trebala bih peći kolač za sutra al mi se ne da nekako..L.je u vrtiću a mali rastura boravak,ma pospremim ja to kasnije sam da imam malo mira..Kako si mi ti?Radiš ili si doma?Anaxx bokić..kako si ti?raste li buša? Imaš kakvu posebnu željicu..reci ispunjavam ih danas..
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 12:51:03
|
|
|
|
tikica_69
|
Doma sam...iz nocne...i hvala bogu, gotovo dvomjesecno dezurstvo
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 12:51:19
|
|
|
|
anaxx
|
ne žalim se, ni slučajno!!! bušica se vidi, ovaj puta prije nego u prošloj trudnoći... inače sam dobro samo me taj umor već živcira, dođem s posla i nemam snage za ništa, a mali bi htio mamu, mm bi htio ženu....
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 12:52:53
|
|
|
|
tikica_69
|
Uh...ja ne bih ni dana radila...ne bi mi doktor ni dao
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 12:55:19
|
|
|
|
Lady3
|
Trudna si i odmaraj što više,koliko možeš oko djeteta al nek se i muž malo pokrene,meni je moj puno pomagao u trudnoći..inaće bi na živčani stigla..
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 12:58:43
|
|
|
|
Lady3
|
za tebe anaxx sokić .
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 1.10.2009 13:04:31
|
|
|
|
anaxx
|
ma i ja ću na bolovanje, baš danas idem dr. po papire, ali ću svejedno još raditi (samo neću biti na teret firmi nego državi-dogovor sa šefom), ma nije meni težak posao, sjedim za komp. i crtam, a i ovako sam više na rr nego što radim posao... a za mužića imam samo pohvale... stvarno ništa osim kuhanja ne radim u zadnje vrijeme, on posprema, usisava, pere podove, suđe, veš razvjesi... pusa mužiću... i kad sve to obavi i kad bi se malo... ''mazio'' ja sam već u snovima ....
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!