Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 10:44:40
|
|
|
|
Ruža
|
Bravo za tatu! Neka se i oni malo aktiviraju. Đurac spava pa mama ima dobar izgovor da ne radi ništa. Juhu sam skuhala jučer, a kolač i ručak će biti iz kategorije za lijene žene.
|
|
[Obrisani korisnik] 4.10.2009 10:46:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 10:46:51
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Dobro jutro! Izgleda da je puno rr dječice bolesno pa neka svi što brže ozdrave. Cvrčak vi imate isti problem s cipelama kao i mi. Meni je jutro katastrofa, ali ni je ne moram kuhati. Mislila sam samo napraviti njoke, ali nam sinoć pukla cijev(opet) od vode i sad mm traži posvuda spojnicu pa da počne kopati, uvijek nam se desi nedjeljom Na svu sreću pa ne moraš i majstora tražiti. Nadam se da će mm uspjeti naći djelove.
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 10:47:54
|
|
|
|
Ruža
|
Još sppava? Pa on je u akciji od pola 6, ovo mu je prva tura. Još ne znam kad dolazimo.
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 10:49:25
|
|
|
|
ejmama
|
Ma platili bi mi i majstora, ali ni oni ne rade nedjeljom. Hani je malo bolje,a Ena spava u kolicima. Vidim vaši su klinci dobro
|
|
[Obrisani korisnik] 4.10.2009 10:50:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 10:53:35
|
|
|
|
Ruža
|
Cvči uživajte! Ejmama ljubac curkama, škicala sam slikice, samo , šećer je...
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 11:50:24
|
|
|
|
mariola
|
Jutro cure (jutro ). Meni je jutro. Bila sam na piru do 3 pa sam jutros potegla do 10
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 12:18:39
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hej cure..evo mene opet...bili u šetnji,pa Dino sad spava,a ja odma za komp
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 12:21:26
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA a ja odma za komp ...brže bolje šta ne kuhaš?
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 12:22:20
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ne,ne tata pravi roštilj,pa idemo...vidim i ti ne kuhaš
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 12:25:17
|
|
|
|
mariola
|
Ja nemam snage ni za jesti a ne kuhati Bila maca juče cijeli dan i noć na štiklama od 12cm pa je malo natečena
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 12:26:11
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ma vidi ti nju,kako si samo izdržala? Ja bi pala čim bi stala na petu od 12 cm...
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 12:28:55
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: mariola Ja nemam snage ni za jesti a ne kuhati Bila maca juče cijeli dan i noć na štiklama od 12cm pa je malo natečena nemoj mi reci da si i ti bila jucer u onim svatovima?? ja se taman zaputila u Novalju oni izasli iz crkve tamn lijepo u guzvu naletila
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 12:29:24
|
|
|
|
MaTana
|
Dan cure! Kako ste mi?
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 12:30:03
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Bok mlada mama i matana Kako ste,šta vaša dječica rade?
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 12:32:51
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama IZVORNA PORUKA: mariola Ja nemam snage ni za jesti a ne kuhati Bila maca juče cijeli dan i noć na štiklama od 12cm pa je malo natečena nemoj mi reci da si i ti bila jucer u onim svatovima?? ja se taman zaputila u Novalju oni izasli iz crkve tamn lijepo u guzvu naletila Jesam. A i ti nađeš vrijeme. Nema te sto godina u NV i onda naletiš usred pustinje u gužvu
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 12:33:21
|
|
|
|
mlada mama
|
Bok svima, moj sincic je u pripremama za popodnevno spavanje. Tj. gleda crtani pa poslije toga u krpe. Jest da je danas nedjelja i svaki put kazem da necu nedjeljom nista raditi,ali eto od 8h tek sam sada sjela non-stop nekog posla. Kako ste vi?? Vrijeme je prekrasno,ide li tko kuda?
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 12:34:44
|
|
|
|
MaTana
|
ja uspavljivam moju, tj. ja sam za kompom, a ona divlja po krevetiću, ali brzo ce se izmoriti pa ce zaspat. Sveki kuha rucak pa uzivam. Zahladilo je pa sada pravim plan sređivanja sobe, a moram izvaditi svu zimsku robu, deke... a i nemam pojma kako cu sa bubom, ona toliko nemirno spava da dekice i jorgani nemaju smisla, popodne cu posuditi vreču od sestrinog malog, da vidim isplati li se kupovati, lani je spavala u vreci, ali tada jos nije stajala
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 12:35:20
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: mlada mama IZVORNA PORUKA: mariola Ja nemam snage ni za jesti a ne kuhati Bila maca juče cijeli dan i noć na štiklama od 12cm pa je malo natečena nemoj mi reci da si i ti bila jucer u onim svatovima?? ja se taman zaputila u Novalju oni izasli iz crkve tamn lijepo u guzvu naletila Jesam. A i ti nađeš vrijeme. Nema te sto godina u NV i onda naletiš usred pustinje u gužvu ajme da sam znala da si ti tamo onda bi ti se dosla i javiti a ciji su bili svatovi? netko domaci ili?? ma nisam ni mislila doci isla samo na brzinu do benettona i u onu drogeriju Novalisovu
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 12:35:33
|
|
|
|
BUMBIKA
|
E ja bome neću ništa spremati danas... Dino će vjerovatno ostati kod mojih,tako da ćemo ja i mm uživati...
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 12:36:23
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Ma vidi ti nju,kako si samo izdržala? Ja bi pala čim bi stala na petu od 12 cm... Nikako. Na kraju sam obula od sveki balerinke, broj 40, a ja nosim 37 i bile su mi taman Hej matana, šta ima u DU? Mlada mama idem ja, do prvog restorana
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 12:37:33
|
|
|
|
BUMBIKA
|
luda si.... Meni su u trudnoći isto jako oticale noge(ali ne od štikle),isto nosim 37,ali sam tada morala kupiti japanke br 40...
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 12:39:43
|
|
|
|
MaTana
|
U DU svasta nova, ali to mozete i citati na temi lazi dubrovcanke... Samo sam jos u soku kako je moja obavjestajna sluzba to saznala samo 2 dana prije novinara Zahladilo nam je puse bura, nemam pojma bi li malu izvodila vani, a podivljat ce mi u kuci
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 12:41:06
|
|
|
|
mariola
|
Ona je Novaljka a on Bosanac iz Gajca. Od Ivinog muža brat. Pa lako si me mogla skužit. Niko nije imao veći trbuh
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!