|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B.''Sugar Time''
6.10.2009 23:28:25   
CallamityJane
ne spava user posted image
spavala 20 minuta u mom narucju i odnijela ju u krevet i spustila i ona uzme sisu i ne pusta a mene uhvatila trckalica user posted image  zamalo se ne usrah zbog nje i tako se probudila i evo je kao nova a sutra moramo rano ustati

a ne stizem na net toliko posto je istraumirana sva i samo trazi da je uz mene i da se mazi, radovi ovde u zgradi i busilice su je isplasile tako da mi u snu vristi stalno..
kako buba? hej zna li ona slati poljubce i mahati pa pa?

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 151
6.10.2009 23:28:36   
mariola
Cure ja vas pozdravljam. Idem pod tuš i onda isprobat novi madrac. Danas smo ga staviliuser posted image
Laku noć. Pišemo se sutra.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 152
6.10.2009 23:33:21   
MaTana
nece da mase a poljupce - samo cmače ustima... Danas je na medu winnie pokazala 3 puta nos!!! mamino zlato!
Moja spava ali je inace strasno muce zubi... Rastu joj i gornje trice i donje dvice u isto vrijeme.
Znam kako je to sa radovima moja je imala par mjeseci kad smo kod nas na katu stavljali vodu i struju... Joj kad se sjetim kako bi se trzalauser posted image user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 153
6.10.2009 23:34:21   
CallamityJane
LN mariola user posted image
sretno isprobavanje madraca, dobro ste izdrzali do sada ja i mm bi to deset puta do sada krstili user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 154
6.10.2009 23:36:09   
Wukovarka
Heeelooooo...još ste budni user posted image

Ja ne mogu spavati od nosa....a Luciju stalno budim sa puhanjem nosa user posted image

Užassssssss

Neposredna veza do poruke: 155
6.10.2009 23:38:07   
MaTana
potpisujem ovu biljku!!!user posted image user posted image user posted image
Joj kad se sjetim kad smo prije par godina kupili novi krevet...sastavili ga i isprobavamo, a od mm tata lupa na vrata - dosao covjek vidit jesmo li uspjeli sastavit taj krevet i kakav jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 156
6.10.2009 23:38:45   
tiha
wukovarka pa bok sreco nikako da se sretnemo...

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 157
6.10.2009 23:39:00   
CallamityJane
i moja isto tako nece da mase ali daje pet i kada kazem ljubi mamu zine isto riba i svu me ubali user posted image  eh da voli plesati i cim ustane upalim joj radio i ona plese i cici od srece user posted image
samo sto moja nece nista da radi kada joj kazes nego samo kada je ona raspolozena. Pa pitam tebe rekoh da mi nije malo u zaostatku posto je pomalo lenja ....
samo sto sve sto radi samo meni hoce, nikome vise.To je izgleda posledica sto smo same nas dve user posted image

Neposredna veza do poruke: 158
6.10.2009 23:39:23   
MaTana
IZVORNA PORUKA: Wukovarka

Heeelooooo...još ste budni user posted image

Ja ne mogu spavati od nosa....a Luciju stalno budim sa puhanjem nosa user posted image

Užassssssss

Ja sam imala fazu kašljanja, nakon sinus se sve spustilo u pluća, jadna buba samo bi pocela kmecati u snu koliko bi se prepala, na kraju sam se zamalo zadavila jastukomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 159
6.10.2009 23:42:02   
MaTana
IZVORNA PORUKA: callanhoe

i moja isto tako nece da mase ali daje pet i kada kazem ljubi mamu zine isto riba i svu me ubali user posted image  eh da voli plesati i cim ustane upalim joj radio i ona plese i cici od srece user posted image
samo sto moja nece nista da radi kada joj kazes nego samo kada je ona raspolozena. Pa pitam tebe rekoh da mi nije malo u zaostatku posto je pomalo lenja ....
samo sto sve sto radi samo meni hoce, nikome vise.To je izgleda posledica sto smo same nas dve user posted image

moja isto kad me ljubi zine i zaljepi mi se na obraz ko mali vampir... i jos me uhvati za kosu da sve zvijezde prebrojim...
Moja za sada slusa svih, ali kad njoj odgovara, zna jako dobro kad radi sto nesmije jer slozi takvu bezobraznu facicu da bi je pojela...
Nije ti u zaostatku, pa to je tako individualno... zar mora mahati papa? ili slati poljupce?

Neposredna veza do poruke: 160
6.10.2009 23:50:49   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: tiha

wukovarka pa bok sreco nikako da se sretnemo...

Boookiććć  user posted image

Kako tvoje zlato? Jel dobro?

MaTana...ma ja sam sva nikakva...nos, temepratura...a ništa ne smijem piti...samo Lupocet koji mi ništa ne pomaže user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 161
6.10.2009 23:52:14   
CallamityJane
Haj Wuki  user posted image

ma ne mora mahati nego ja pomislila da joj je vrijeme kad vidim da otprilike isto napreduju...user posted image
a razumiju, to je sigurno da razumiju da vidis moje danas spavala i probudi se i krenu me cupati, kazem ja boli me to, hajde napravi nesto da budem radosna poljubi mamu i ona me uze cmakati user posted image   kada joj kazem ne ona odmakne rucicu i cim ja okrenem glavu ona brzinski za to potegne user posted image
ma znaju sve lopovi jedni

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 162
6.10.2009 23:57:07   
MaTana
Ja ti nista i ne pijem za prehlade moj dr kaze da i nema smisla, pokusaj sa lekadlom +c to ti je onaj u vrecicama, meni je bio super, a smijes uz dojenje (provjeri nisam 100% sigurna znam da lekadol mozes) jos uz to sam ja inhalirala sinusan i pila neki biljni lijek protiv kaslja... Pomoglo je...
Ja ne dojim tako da bi trebala provjeriti ali mislim da c vitamin ne moze skoditi.
I sada pijem neke kapsule za imunitet sa c vitaminom jer od kad sam rodila (ako zanemarimo ljeto) stalno me hvataju neke viroze, sinusi, kasalj... Imunitet na nuli...

Neposredna veza do poruke: 163
6.10.2009 23:59:59   
MaTana
Biljko kako spavate zajedno u krevetu? Mene strah moju staviti samnom, sa cca 7 mjeseci mi je otpuzala sa kreveta (spustila se cura na rikverc polako na poduser posted image ) prepala me strasno jer sam ja bila zaspala i od tad ne spavamo skupa. Nekad popodne bi je htjela staviti samnom ali me strah kako si ti rjesila da ti ne padne sa kreveta?

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 164
7.10.2009 0:02:44   
CallamityJane
cure da vas pozdravim i zazelim vam laku noc dok mi nije presla ta vasa viroza user posted image

odoh u krpe, mozda ovaj moj kundravac zaspi mada kada vidim kako skace sumnjam da ce brzo user posted image

andjo sto se ismijah poruci ti, cuj mos' misliti da je ona user posted image  sto je najgore i ja sam to provjeravala user posted image
samo jos jedno pitanje za kraj, kako znas koji joj zubici izbijaju?
Moja ima gore 4 i dole 2 i to vec dugo tako stoje

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 165
7.10.2009 0:05:48   
MaTana
mojoj je sve nateceno i stalno mi se budi po noci u placu, trlja desni sa svim sto nađe, slini, nervozna je, guza joj se crveni jer joj je stolica kiselija, ali najvise ono prvo polegni je i pogledaj desni vidjet ces kao da je malo nateceno, i moja ima 2 dole i 4 gore

Neposredna veza do poruke: 166
7.10.2009 0:05:55   
CallamityJane
jednu stranu kreveta sam pribila do zida a sa druge strane sam ja.A kada skacem na drugu stranu da je podojim, (posto gospodjicu ne smijes okrenuti da je podojis da se ne bi razbudila nego ja preskacem preko nje jedno 5-6 puta u toku noci sa golim sisama user posted image ) tada imam pripremljena tri velika jastuka koja stavim da cuvaj tu stranu dok ja opet ne skocim tamo...ma cirkus zivi user posted image

Neposredna veza do poruke: 167
7.10.2009 0:11:38   
MaTana
to kod mene ne moze, prevelika je soba, a i nemam uz koji zid pribiti krevet, a i kakva je ova moja ona bi dole preskocila, mazit cemo se kad mm dođe...
Kad stiz tvoj?

Neposredna veza do poruke: 168
7.10.2009 0:11:54   
Wukovarka
Nešto ste se uspavali....

Laka noć onima koji odlaze user posted image

Ahhh...ti zubeki...kod nas je napokon počelo razdoblje spavanja, izašla dva nevaljalka, pa je sada mir...napokon user posted image

Neposredna veza do poruke: 169
7.10.2009 0:14:47   
MaTana
wuki kod mene je dosta dugo bilo mirno, pa je sad opet krenulo, mjesec dana nije bilo nikakvih znakova, taman sam se odvikla od mokrih majčica, sad je opet moram svako malo presvlaciti

Neposredna veza do poruke: 170
7.10.2009 0:15:54   
Wukovarka
Mi uopće ne slinimo user posted image

A zubeki izlaze jedan za drugim....

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 171
7.10.2009 0:16:36   
CallamityJane
moj ti stize za rodjendan Kikicin znaci 11.11. to je on rekao da dolazi svom djetetu na 1 rodjendan po cijenu otkaza i  sigurna sam da ce tako i napraviti. On gore moze posao lako naci tako da od toga ne pravi neku frku, samo ovde ne moze user posted image
trebao bi biti sedmicu dana moramo neke papire sredjivati i onda nazad pa bi trebao za Bozic doci i onda opet Jovo nanovo user posted image  

a sada stvarno idem nevaljalice jedne samo me zadrzavate user posted image
pusajte djecicu a vama hug user posted image

Neposredna veza do poruke: 172
7.10.2009 0:16:52   
kitty
vece cureuser posted image
joooj koliko me nije bilo u birtiji da mi je pravo cudno uciuser posted image
kako ste mi?
ja presretna,mm je dobio slobodan dan pa sutra dolaziuser posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 173
7.10.2009 0:17:52   
MaTana
jooj blago ti se, moja toliko slini da ponekad i srće to je strasno...
mislim da buba nije slinila sa gornjim jedinicama...
Kako mi je Lulu? Spava?

Neposredna veza do poruke: 174
7.10.2009 0:18:59   
MaTana
IZVORNA PORUKA: callanhoe

moj ti stize za rodjendan Kikicin znaci 11.11. to je on rekao da dolazi svom djetetu na 1 rodjendan po cijenu otkaza i  sigurna sam da ce tako i napraviti. On gore moze posao lako naci tako da od toga ne pravi neku frku, samo ovde ne moze user posted image
trebao bi biti sedmicu dana moramo neke papire sredjivati i onda nazad pa bi trebao za Bozic doci i onda opet Jovo nanovo user posted image  

a sada stvarno idem nevaljalice jedne samo me zadrzavate user posted image
pusajte djecicu a vama hug user posted image

imas pp, ako nisi primjetila

vecer kitty!

< Poruku je uredio MaTana -- 7.10.2009 0:19:47 >

Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!