|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   šta ti je škrtost
11.10.2009 13:26:52   
m600
od mm-a tetka je trudna (ima 21god) nas dvije skupa u srednju išle....došla ona jučer kod mene vidjeti Petru. nedugo zatim krenula ispitivati koliko što košta od moje opreme za bebu...putni krevetić smo kupili dan prije nego što ću roditi i platili ga 400 kn ...kaže ona joj to je meni preskupo ja neću kupovati putni...pita koje pelene koristim..kažem ja pampers..uh to je 100kn paket...ja dajem petri sirup protiv grčeva koji košta 60kn kaže ona ajme koliko to sve košta........ne bi ja ovo pisala da nisam ostala paf..njen tata prodao vikendicu na moru prije 2mj i dobio pola miljuna kuna,a nikad kredita nije imao...znači ostala mu čista lova...njen muž radi  ima plaću 5000kn...svekrva ima svoju firmu i plaća im režije i sve....i uz sve to nakon što se toliko isčudila koliko sam ja dala za bebu i nakon što je popljuvala moj putni krevet i stol za presvlačenje (kao to su bespotrebne stvari) ispriča mi kako njen muž kupio pačotice u zg-u neki dan platio ih 1500kn i ona se naljutila pa je njoj kupio parfem i puder i stvarno izvadila onaj versace original koji košta preko 100 eura... priča mi kako su radili imitaciju mramora u kuhinji i dali su preko 30000kn u kuću...i nakon toga skoči na temu kako bi ja njoj mogla pokloniti svoju robicu kad Pepa preraste...ja popi..... nije joj žao dati na sebe 1000kn tjedno a žao joj je za bebu kupiti stvari....??? ja stvarno nisam škrta osoba i dala bih svima sve,ali sam baš poludila na ovo...zato što je ŠKRTA za svoje dijete...a da ne pričam o pitanjima koje mi je postavljala poput :jel ti voliš svoje dijete i kako ti se ne gadi brisat joj usranu guzicu??? halooooooooo pa to je moje dijete....žalosno je..user posted image

< Poruku je uredio m600 -- 11.10.2009 13:33:36 >

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: šta ti je škrtost
11.10.2009 13:35:21   
mala pcelica
nemam riječi za takvu glupaču user posted image

i nebi joj dala robicu da sam na tvome mjestu...iz principa...

< Poruku je uredio mala pcelica -- 11.10.2009 13:36:09 >

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 2
11.10.2009 13:35:59   
Nika 24052006
O moj Boža,svakaviljudi danas zaslužuju imati djecu....Ne mogu vjerovati,pa za dijete bi digla 3 kredita ako treba,prodala bi valjda samu sebe,a ne da bi škrtarila na svojoj bebi....Ma ne znam što da kažem...Postoji još jedino nada da će se promijeniti kada rodi,odnosno da će ju beba promijeniti...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 3
11.10.2009 13:39:26   
natalijax
odvratno,susrela sam se s takim ljudima,i ide mi na zivce kad mi netko kaze vidit ces koliko kostaju pelene,koliko ovo koliko ono,po takvom nisam trebala rodit ako cu gledat koliko sta kosta,Stvarno ima odvratnih ljudi koji misle samo na svoju guzicu a za druge ih briga,Takvi ti je brat od mog muza,malecka je htjela onaj motorič na akumulator i njemu je bilo skupo dat 600kn,da bi sutra otisao i sebi kupio kompjuter

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 4
11.10.2009 13:41:03   
karoca
Ma ona ti je još nezrela, šta ona zna o djeci sa 21god....vidjet ćeš kad bude imala svoju kako će "promjenit ploču"...

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 5
11.10.2009 13:44:18   
m600
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

nemam riječi za takvu glupaču user posted image

i nebi joj dala robicu da sam na tvome mjestu...iz principa...

pa ja i ne dam iz inata....iako sam i ja dobila robicu (od svoje drage ninoline)
ovdje kod nas u Brodu nema baš puno dućana s robicom za bebu a sve je preskupo s obzirom da beba to brzo preraste...ali oprema...kolica,kinderbet i ostalo pa na tome nismo štedjeli nimalo...nismo kupovali najskuplje ali ni najjeftinije...uvijek gledamo neku sredinu... kažem meni ne smeta što je ona mene tražila robicu...nego zato što na sebe ona i njen muž troše tisuće kuna mjesečno..ona je uvijek dotjerana...šminka se i u kući...markirani su oboje..ne koriste obične parfeme i kreme....sve je to s potpisima,a za dijete ne da.....sve joj je skupo...čak je i rekla da ako ne bude mogla dojiti da će svom djetetu pržiti brašno i vodu (kako su to prije radili stari ljudi dok nije stiglo ad mlijeko jer je skupo dati 30 kn za 4 dana što dijete jede...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 6
11.10.2009 13:44:46   
buduća mamica
ma nevjerojatno da takva žena može imati dijete a ove duše od žena ovdje na forumu ne mogu, užas user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 7
11.10.2009 13:45:00   
mama mery
potpisujem karocu
kada rodi njeno djete ce imati sve najbolje pa makar to bilo jeftinije od tvojih stvari sto imas za petricu
i trebat ce joj svakakve gluposti pa cak i one neke nepotrebne samo da se vidi da se ima

nemoj se zamarati s takvim osobama

(Odgovor članu karoca)
Neposredna veza do poruke: 8
11.10.2009 13:45:42   
m600
IZVORNA PORUKA: karoca

Ma ona ti je još nezrela, šta ona zna o djeci sa 21god....vidjet ćeš kad bude imala svoju kako će "promjenit ploču"...

user posted image user posted image user posted image pa ja imam 20god pa znam da bih za svoju malenu dala zadnju kunu da ima za ona za jest i sve što je potrebno pa makar ja i muž jeli suhog kruha

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu karoca)
Neposredna veza do poruke: 9
11.10.2009 13:47:40   
m600
IZVORNA PORUKA: natalijax

odvratno,susrela sam se s takim ljudima,i ide mi na zivce kad mi netko kaze vidit ces koliko kostaju pelene,koliko ovo koliko ono,po takvom nisam trebala rodit ako cu gledat koliko sta kosta,Stvarno ima odvratnih ljudi koji misle samo na svoju guzicu a za druge ih briga,Takvi ti je brat od mog muza,malecka je htjela onaj motorič na akumulator i njemu je bilo skupo dat 600kn,da bi sutra otisao i sebi kupio kompjuter

i mene to živcira....user posted image

21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 10
11.10.2009 13:50:16   
Anoniman
mozda stvarno bude drugacije razmiljala kad se porodi, barem se nadam da hoce.
a ono sto nikad kod ljudi necu razumeti je sebicnost prema rodjenoj deci, to mi se gadi i kad to cujem dodje mi da placem!!

(Odgovor članu mama mery)
  Neposredna veza do poruke: 11
11.10.2009 13:51:45   
natalijax
nedaj robicu,ja bi joj rekla kad imas za parfeme imas i za robu,ma zamisli da joj nebi falilo za koji parfem,tuka jednauser posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 12
11.10.2009 13:54:59   
m600
ja sam u prvi mah mislila da se ona šali,ali kasnije sam skužila da govori ozbiljno...sve će ona polovno uzeti..
sestra iz švice će joj dati svoj krevetić i kolica...ma žene moje shvatila bih da cura nema para ali jednostavno je ona takva osoba...JA, JA ,JA                                                       i onda jedna velika praznina pa svi ostali

21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 13
11.10.2009 14:00:25   
mala pcelica
ali da će pržiti brašno......user posted image  
treba joj opaliti par dobrih šamara da dođe sebi,a onda joj svaki dan dati da jede prženo brašno dok se ne porodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 14
11.10.2009 14:01:02   
tikica_69
No, no cure....pa zena je naucena na stedljivost i ne zna jos sto znaci biti majka. To sto imaju novaca, ne mora nuzno znaciti da se njime rasipaju. Kad bude rodila, sigurna sam da ce na djetetu zadnje stedjeti. A ako ne bude, onda cemo je osudjivati.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 15
11.10.2009 14:01:54   
natalijax

treba joj opaliti par dobrih šamara da dođe sebi,a onda joj svaki dan dati da jede prženo brašno dok se ne porodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image to samo bolesni um razmislja tako,koji nije sposoban da odgaja sam sebe a kamoli dijete

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 16
11.10.2009 14:05:24   
m600
IZVORNA PORUKA: tikica_69

No, no cure....pa zena je naucena na stedljivost i ne zna jos sto znaci biti majka. To sto imaju novaca, ne mora nuzno znaciti da se njime rasipaju. Kad bude rodila, sigurna sam da ce na djetetu zadnje stedjeti. A ako ne bude, onda cemo je osudjivati.

tikice najgore je to što se oni rasipaju parama...napislala sam da kupuju pačotice i parfeme i nove mobitele...sad su i laptop kupili a komp imajuuser posted image nije da vodim brigu o tuđim životima...sama mi je sve to rekla i pokazivala i mobitel i parfem..znam da je original jer je meni moj stari jednom donio taj parfem,a mobitel ima gps i košta 3400kn

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 17
11.10.2009 14:21:42   
bomboncic02
Svakakvi ljudi uistinu imaju djecu, iskreno se nadam da će ju bebica promijenit.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 18
11.10.2009 14:44:30   
Viky
Ne znam što bih ti rekla...osim da se nadam da će svoje mišljenje promijeniti...

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 19
11.10.2009 14:49:09   
ZVRK
m600 ašta ti je donijela za petricuuser posted image
mislim kada ima para na bacanje.

ja sam isto za posuditi ali ako joj je ''skupa ''beba user posted image na to je trebala prije jeba..ada misli.sada joj je kASno

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 20
11.10.2009 15:00:57   
elle1
zalosno je sto ce uvijek biti takvih mama koji ne misle na djecu vec samo na sebe...ZALOSNO!!!!!!!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 21
11.10.2009 15:07:01   
m600
IZVORNA PORUKA: ZVRK

m600 ašta ti je donijela za petricuuser posted image
mislim kada ima para na bacanje.

ja sam isto za posuditi ali ako joj je ''skupa ''beba user posted image na to je trebala prije jeba..ada misli.sada joj je kASno
[/quote

stavila je 100kn pod glavu....  slažem se s tobom skroz

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 22
11.10.2009 15:29:12   
mara27

user posted image user posted image user posted image to samo bolesni um razmislja tako,koji nije sposoban da odgaja sam sebe a kamoli dijete

meni je ovo za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne samo da je žena ajme, nego ništa ni nezna....a mi tjednima raspravljamo i savjetujemo se kada i kako početi s glutenom....

m600, ne nerviraj se, ti nju prosvietli koliko možeš savjetima(radi bebice njene koja nije kriva na mami-snobici-škrtici), ti si plemenita pa takva ostani i prema njoj.

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

Neposredna veza do poruke: 23
11.10.2009 15:31:43   
mišica 666
nevjerovatno kakvih sve ljudi ima. ja imam susjedu sa 3 djece koja je tako skrta na hrani. jednom ja skuhala puding i poslala im cjeli a mali meni sav u čudu koliko tu pudinga ima jel to sve nama. mislim....

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 24
11.10.2009 15:35:38   
MaTana
IZVORNA PORUKA: mara27

meni je ovo za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne samo da je žena ajme, nego ništa ni nezna....a mi tjednima raspravljamo i savjetujemo se kada i kako početi s glutenom....

m600, ne nerviraj se, ti nju prosvietli koliko možeš savjetima(radi bebice njene koja nije kriva na mami-snobici-škrtici), ti si plemenita pa takva ostani i prema njoj.

Potpuno potpisujem!!!
Ovdje svi razglabamo o kvaliteti proizvoda i jednoglasne smo sve da za nasa zlata nista nije tesko ni skupo (pa makar to i znacilo odreci se nekih svojih luksuza a i potrebnih stvari) a onda cujes nesto ovako...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!