|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   puštam dlake
13.10.2009 23:28:34   
mala pcelica
sezona haljinica,suknjica i kratkih hlačica je prošla i ja sam odlučila da puštam dlake u znak protesta prema mužu,tj. više se ne brijem do proljeća!
gospodin ne voli dlakavo(noge i prepone ajd može da svari,ali šiške ispod miške nikako) pa eto mu kazne !
ako na proljeće čujete da se pojavio vukodlak u Hrv znajte da se to ja švrćkam po istoj user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: puštam dlake
13.10.2009 23:29:19   
dominik
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a jesi luda

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
13.10.2009 23:31:36   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 3
13.10.2009 23:31:40   
CallamityJane
user posted image user posted image user posted image  bas si blesava
hajde sto ce njemu smetati ali kako ces ti izdrzati? moras naci neku kaznu gdje ti neces patiti da bi njega kaznila user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 4
13.10.2009 23:34:24   
MaTana
a zeno dobro si me nasmijala...
ali potpisujem cally, misli na sebe...
Moga nema po 6 mjeseci pa isto ne hodam kao grm po svijetuuser posted image user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 5
13.10.2009 23:34:34   
dominik
sad bu moj pomislio da ga kaznjavam...a ja sam samo ljencina

Neposredna veza do poruke: 6
13.10.2009 23:36:23   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: callanhoe

user posted image user posted image user posted image  bas si blesava
hajde sto ce njemu smetati ali kako ces ti izdrzati? moras naci neku kaznu gdje ti neces patiti da bi njega kaznila user posted image

ništa se ti ne brini,naći ću ja zanimaciju u tome,npr. pravljenje frizure dole ili dredove ispod miške -vjerujem da se sa dugačkim dlakama može svašta uraditi user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 7
13.10.2009 23:38:39   
mala pcelica
jedino me može zezniti da budem morala ići kod ginića na pregled,onda bi se morala obrijati da čovjeka ne strefi srčani user posted image

Neposredna veza do poruke: 8
13.10.2009 23:40:02   
CallamityJane
meni je najgore kada moj javi da stize i ja dva dana krenem sa pripremama, pa dok ovo podmazem, ono uglancam, ovo depiliram, ono podmazem ma budem ki one arapske hurije i onda mi ona kaze kako je prespavao na avion( a to mu se cesto desi) i onda dok on dodje ja sva ni tam-ni vam niti mogu sve ispocetka kada sam sve pustala po mjesec dana a ne mogu ni srediti kao prosli put da bude cakum pakum user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 9
13.10.2009 23:41:59   
MaTana
joooj sad kad si spomenula pazuhe - moja seka je imala alergijsku reakciju na neki dezić i dr joj je bio zabranio da se brije neko vrijeme jer se to bilo upalilo...
Onda se ona zafrkavala da uzgaja činčile ispod pazuhauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10
13.10.2009 23:43:00   
mala pcelica
user posted image user posted image user posted image user posted image ah da to je najgore kad je ni tam ni vam user posted image
idući put nek ti se javi iz aviona da budes sigurna da dolazi user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 11
13.10.2009 23:44:00   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: MaTana

joooj sad kad si spomenula pazuhe - moja seka je imala alergijsku reakciju na neki dezić i dr joj je bio zabranio da se brije neko vrijeme jer se to bilo upalilo...
Onda se ona zafrkavala da uzgaja činčile ispod pazuhauser posted image user posted image user posted image

činčile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 12
13.10.2009 23:46:42   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

user posted image user posted image user posted image user posted image ah da to je najgore kad je ni tam ni vam user posted image
idući put nek ti se javi iz aviona da budes sigurna da dolazi user posted image user posted image

cuj iz aviona da mi javi user posted image  pa ja imam maratonske pripreme da ovu stepu svoju i prasumu dovedem u redu, treba mi bar dva dana pa da to bude civilizacijski prihvatljivo user posted image

Neposredna veza do poruke: 13
13.10.2009 23:49:30   
mala pcelica
onda nek se bar javi sa aerodroma ali dva dana ranije user posted image

Neposredna veza do poruke: 14
13.10.2009 23:51:32   
MaTana
ja imam groznih problema sa dlakama, noge nekad malo i zapustim, ali nesmijem se brijati - moram na depilaciju jer mi inće izrastu tako guste i debele dlake da je to strasno...
A gđicu uvijek redovito brijem - nekako mi je higijenskije...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15
13.10.2009 23:56:34   
CallamityJane
cuj gdjicu? to ona jos kao djevojka sece po Dubrovniku?
moja je bogami gospodja user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 16
14.10.2009 5:49:33   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17
14.10.2009 7:33:27   
mišica 666
user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 18
14.10.2009 7:54:12   
tikica_69
Ja mislim da bi to meni bila veca kazna njego njemu user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 19
14.10.2009 8:07:20   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: callanhoe

cuj gdjicu? to ona jos kao djevojka sece po Dubrovniku?
moja je bogami gospodja user posted image

moja je već u poznim godinama šta je jadna sve preživila user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20
14.10.2009 8:24:04   
m600
user posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 21
14.10.2009 9:53:12   
osobno
ja to provodim od kraja kolovoza..već sam zaboravila koje mi je boje koža na nogama...user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

Neposredna veza do poruke: 22
14.10.2009 10:03:35   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
umrla sam od smeha!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 23
14.10.2009 11:06:28   
Marta j
Kako sam se nasmijalauser posted image user posted image

Svaka cast ako mozes ja netrpim dlake.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24
14.10.2009 11:10:20   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: Marta j

Kako sam se nasmijalauser posted image user posted image

Svaka cast ako mozes ja netrpim dlake.

kad sam mogla štošta istrpiti valjda cu moći i dlake user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!