|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B.''Sugar Time''
13.10.2009 23:10:21   
mariola
Hej kokita, naravno da se nismo odlučili za imeuser posted image
Na putu do rodilišta se valjda bumo uspeliuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1801
13.10.2009 23:10:25   
FIONA
deca preveč slatkog a ja sutra idem kod giničke...da mi prištevi na guzici ne izbiju...hehhehehe....user posted image user posted image user posted image user posted image

pusa i odo pod tuš uklonit dlakurde...user posted image user posted image user posted image

laku noć komadi

user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1802
   [Obrisani korisnik]
13.10.2009 23:10:55   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu MaTana)
  Neposredna veza do poruke: 1803
13.10.2009 23:13:56   
MaTana
Hvala cure, sad se tako glupo osjećam, blejim ovdje u komp, plaćem ko idiot, ali lakse mi je jer znam da sa druge strane stoji toliko divnih zena koje su uvijek spremne poslusati i utjesiti...
No da zavrsimo sa ovim cmoljenjem...
Ima li sto žestoko za popit?user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1804
13.10.2009 23:14:22   
Ninaa
A da ja sam se isto raspalakala na onaj film ono je strašno i pretužno i za takve teme nemam riječi. Skidam kapu svim ženama koje su to preživjele,ali i tebi i svima kojima su dječica bila bolesna. neznam kak bi se uopće s tim nosila. Sretna sam i zahvalna Bogu kaj je moje dijete živo i zdravo. Fionita laku noć i lijepo spavaj, pusni zver od nas.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1805
13.10.2009 23:15:40   
Ninaa
Matana samo za tebe [link=http://www.ibspro.net/wp-content/uploads/2008/05/whiskey.jpg][/link]
user posted image

< Poruku je uredio martina ks -- 13.10.2009 23:16:51 >

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1806
13.10.2009 23:15:40   
mama mery
vecer cure evo mi zavrsili s krecenjem
imali smo veliku pomoc malih anđela u moleraju sutra slikeuser posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1807
13.10.2009 23:16:36   
MaTana
Da od ovog mog cmoljenja i jadanja zaboravila sam - Fi laku noć, ta mala beštija (zveruser posted image ) me uspjela nasmijati

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1808
13.10.2009 23:17:37   
picky
dobra vecer curke evo i mene nakon par mj
moja malena je super vec ima 4 mj tj tocno danas
u pon pocinjem raditi pa me to malo koci al inace ok
kak vi jel bilo kakvih zanimljivosti
pusa svima nadam se da cu imati vise vremena za pisanje

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1809
13.10.2009 23:19:36   
Ninaa
Evo ja vas pozdravljam idem u krpe, sad sam se najela i napila, a i večeras samo teške teme pa sam i tužna skupa s vama. Idem se prevraćati u krevetu jel već par dana nemrem zaspati. pozdrav do sutra.
Matana malo šale, bar ti nitko ne hrče u krevetu, ne gura te i ne otima ti deku, možeš spavati kak te voljauser posted image

(Odgovor članu picky)
Neposredna veza do poruke: 1810
   [Obrisani korisnik]
13.10.2009 23:21:59   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu MaTana)
  Neposredna veza do poruke: 1811
13.10.2009 23:22:35   
CallamityJane
Andjo nadam se da si bolje, bude lakse covjeku kada suzu ispusti kao da bol nekako ode user posted image
Laku noc Fiki i mene nasmija ona spodoba user posted image  ona uvijek izvuce nekakvu zivuljku.
Moja Kiki hropce nenormalno, svako malo kasalj ju probudi user posted image
je li NIkoleta dobro?

(Odgovor članu picky)
Neposredna veza do poruke: 1812
13.10.2009 23:22:50   
MaTana
IZVORNA PORUKA: martina ks

Evo ja vas pozdravljam idem u krpe, sad sam se najela i napila, a i večeras samo teške teme pa sam i tužna skupa s vama. Idem se prevraćati u krevetu jel već par dana nemrem zaspati. pozdrav do sutra.
Matana malo šale, bar ti nitko ne hrče u krevetu, ne gura te i ne otima ti deku, možeš spavati kak te voljauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Da samo znate kako je kad se naviknete širiti po bracnom krevetu , u tišini, a onda dođe ogromno hrkalo i zauzme vam pola krevetauser posted image user posted image user posted image
S druge strane krevet je uvijek hladan, kad je on tu cekam da on prvo legne i zagrije pa da ja mogu leći - inaće sam smrznutauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1813
13.10.2009 23:25:21   
MaTana
Nikoleta je fenomenuser posted image user posted image user posted image Fiona bi rekla zver, ja mala beštijauser posted image user posted image user posted image
Kao da onaj dan nije bila bolesna, apsolutno nikakvih znakova...
Mislim da moja ne kaslje jer sam joj sa onim usisivacem izvukla sve do zadnje kapi (nekoliko puta onaj dan) pa se nije imalo sto spustiti u pluća...
I da sad kad sam to izbacila iz sebe puuuno mi je lakše

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1814
13.10.2009 23:28:57   
CallamityJane
bas mi je drago da je bar bubica dobro a moras se i ti potruditi da budes vesela radi nje, zapamti dok njih nema mi smo im i mame i tate user posted image

a ja ne stigoh kupiti tu pumpu, u ovim dvema najblizim apotekama nema a da idem dalje mi vrijeme ne dozvoljava jer bi morala sa njom bolesnom u kolicima da se vozikam okolo posto ne vozimuser posted image
a je li stvarno toliko funkcionalna ta pumpa? je li puno slajma izvukla?

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1815
13.10.2009 23:32:28   
MaTana
Ma vesela sam ja po danu kad je ona budna, davno sam se zaklela da ona nece vidjeti ni jedne suze zato sto tata nije uvijek tu. Ovako navecer kad ona spava ja imam previse vremena pa mi proradi mozakuser posted image user posted image user posted image .

Pumpica je zaaakon! Izvukli smo svasta - nebi uopce vjerovala koliko toga moze biti u onom malom nosiću...
U iskušenju sam da kupim i sebi kad me stisnu sinusi samo bi meni trebalo prosiriti rupe na tom djelu koji ide u nosuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1816
13.10.2009 23:35:53   
CallamityJane
a kako se zove pumpica, koja marka? ja bi onu neku na baterije sto su spominjali da ju ne budim usred noci sa usísavacem kada joj nosic zastopa.
Znam kako izgleda ta sto ide na usisivac ali kakva je ta na baterije? ne mogu nigdje naci teme o pumpi user posted image
nema ni cvrcka izgleda i ona dobila bonus kao i tikica user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1817
13.10.2009 23:39:42   
MaTana
izgleda da jestuser posted image user posted image user posted image
Neznam ti za te sto su na baterije, neko ih hvali a neko kaze da nevaljaju, postavi sutra temu pa vidi sto kazu cure, ja sam imala samo ovu i ne moram je koristiti po noći - samo joj prije spavanja nakapam par kapi, izvućem sve sto ima i do jutra joj nista ne smeta - naravno to samo kad je prehlađena inace nemamo problema.

Neposredna veza do poruke: 1818
13.10.2009 23:43:22   
CallamityJane
ma i nama je ovo prvi put da nam nosic slini, a ne moze disati koliko je to nju zacepilo, da mi bi nesto bar malo da ju otvori user posted image  kapi ne pomazu..

hej kupila sam mei tai user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1819
13.10.2009 23:49:20   
MaTana
Rekla si mi neki dan nakon sajma... Jesi zadovoljna? Bole li leđa?
za nosić - kapaj sto cesce kapi - ali neke bez ljekarija (tipa aqua maris) i vjeruj mi nabavi ovo kad budes mogla, ako ne nađes tu, javi pa cu ja pogledati u nas po ljekarnama - mogu ti poslati.

Neposredna veza do poruke: 1820
13.10.2009 23:51:28   
mala pcelica
laku noć žene,valja opet za 2-3 sta ustat kad Maja odluči da se igra user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1821
13.10.2009 23:52:36   
MaTana
pcelice laku noć!!
Lijepo si me nasmijala sa onom temomuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 1822
13.10.2009 23:55:05   
CallamityJane
isla sam sebi praviti jesti, kako neobicno od mene user posted image
a kapam joj bas te aqua maris baby, vec sam dvije bocice potrosila ali bez ikakvog efekta samo mi se cini da sam jos gore napravila, preko dana i nekako ali po noci katastrofa.A znam da ima u splitu pumpica kupovala je nancy samo nema u mojoj blizini user posted image  kad sam na vrh visoke.
a za mei tai ti mogu reci da ono nije za krupnije bebe, moze na kratke relacije ali nesto duze ne dolazi u obzir.I uopste ne mogu komotno namjestiiti na kuku da mi bude a na ledja mi je najlakse a za to sam mogla i klokanicu uzetiuser posted image
za lakse bebe vjerujem da je super ili bar vece mame od mene user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1823
13.10.2009 23:59:47   
CallamityJane
laku noc mala pcelice lijepo sanjaj i ljubi majusku user posted image

Neposredna veza do poruke: 1824
14.10.2009 0:01:11   
CallamityJane
nancy vidim teee vampiru jedan user posted image

Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!