|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Popis stvari za buduću mamicu
7.10.2009 22:41:27   
tiha
cure ja dolazim za nekih 2 tjedna u zg tako da mi nije problem nesto i donjeti za buducu mamicu..tako da znate da nemorate sve slati postom. zamislite da svi salju postom i jos da ona to plati kontam da bi bankrotiralauser posted image

ne stvarno nesalijm se uopce mi nije problem.. idem vlakom netko mi doveze na stanicu utovarimo u vlak i rijeseno

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 76
7.10.2009 22:44:26   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: tiha

cure ja dolazim za nekih 2 tjedna u zg tako da mi nije problem nesto i donjeti za buducu mamicu..tako da znate da nemorate sve slati postom. zamislite da svi salju postom i jos da ona to plati kontam da bi bankrotiralauser posted image

ne stvarno nesalijm se uopce mi nije problem.. idem vlakom netko mi doveze na stanicu utovarimo u vlak i rijeseno

Super ideja ako si autom. Ako ideš vlakom bit će ti teško.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 77
7.10.2009 22:46:20   
tiha
ma nece mi biti teskoutovarimo u vlak i gotovo svejedno me u os ceka muz sa autom imam ja i pomocnicu moju sekuuser posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 78
7.10.2009 22:57:10   
tiha
buduca mamice neznam dal imas kolica? moja kuma prodaje kolica a uz kolica ide i nosiljka jaje za jako jeftine novce cak mislim da ima i ona navlaka za nogice uz ta kolica

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 79
7.10.2009 23:00:43   
tikica_69
Cure, fascinira me ova nasa mala zajednica ovdje....bravo za sve user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 80
7.10.2009 23:01:28   
buduća mamica
IZVORNA PORUKA: tiha

buduca mamice neznam dal imas kolica? moja kuma prodaje kolica a uz kolica ide i nosiljka jaje za jako jeftine novce cak mislim da ima i ona navlaka za nogice uz ta kolica

znam za to, pričala sam sa mužem i složili se da ćemo kolica kupiti nova čim skupimo novčeke, a možda nam i baka uskoči u pomoć što se toga tiče, svejedno hvala što misliš na mene user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 81
7.10.2009 23:02:55   
buduća mamica
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Cure, fascinira me ova nasa mala zajednica ovdje....bravo za sve user posted image

cure su zbilja fenomenalne, sve ste fenomenalne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 82
8.10.2009 7:54:52   
paolina
Curko-... uskacem u pomoc cim rodis.. saljem ti odjecicu, (vecu) i posteljinu rozu.. no molim te javi mi ako saznas spol da znam jer imam jednu plavu upakovanu pa da ti posaljem.. ak hoces ima jastuk (vidi ga u mom albumu) da nosis bebacu ili bebaca prvih dana.. 

Cekam te andjele.. znam da se pakiras.. ponesi gace i pamet sve ostalo majka ovdi ima!!

OBAVEZNO OTVORITE OVU STRANICU KOJU JE NAPRAVILA JEDNA PONOSNA MAJKA

http://www.paulinaa112.blogspot.com

Neposredna veza do poruke: 83
8.10.2009 8:39:34   
Monica
Buduća mamice i ja bih rado pomogla
malo ću pročitati što ti još treba pa ako imam rado ću poslati iako sam ija dosta stvari dobila na posudbu i proslijedila dalje uvijek se još nešto nađe samo su moja djeca ljetna pa ćemo vidjeti kako mogu pomoćiuser posted image

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu paolina)
Neposredna veza do poruke: 84
9.10.2009 15:38:50   
Kika83
Bravo za sve naše cureuser posted image  user posted image  user posted image
Ja ti nažalost nemogu pomoć, a u potpisu ti piše i zašto. Da mogu, rado biuser posted image

< Poruku je uredio Kika83 -- 9.10.2009 15:39:14 >

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 85
10.10.2009 14:09:32   
Viky
Bože,koja samja tuka...tek sada sam vidjela ovu temu...bila sam na moru kad se otvarala i više nju nisam uočila...
b mamice,ja svoje stvari dala prijateljici...ali ih je ona sada prerasla,pa ću je zamoliti da mi vrati i proslijediti tebi.
Pošaljite mi na pp samo adresu gdje mogu dostaviti...tnx

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 86
12.10.2009 20:52:03   
buduća mamica
mm dobio prekovremene, taman dovoljno za kolica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cure ja mogu birati kolica za svoju bebanuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ah bit će i za poštarinu ako budete slale paketić, nemojte mi nešto zamjeriti ja sam sada toliko sretna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 87
12.10.2009 20:55:24   
CallamityJane
bas mi je drago buduca mamice. user posted image  Mogu misliti sa kojim uzitkom ces birati kolica za svoju svrciku, mazi tu pupu od mene i mog cukija i sigurna sam da cete izabrati najljepsa kolica user posted image

Neposredna veza do poruke: 88
12.10.2009 20:58:39   
buduća mamica
IZVORNA PORUKA: callanhoe

bas mi je drago buduca mamice. user posted image  Mogu misliti sa kojim uzitkom ces birati kolica za svoju svrciku, mazi tu pupu od mene i mog cukija i sigurna sam da cete izabrati najljepsa kolica user posted image

hoćemo user posted image garant, makar hodala tri dana i razgledala user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 89
12.10.2009 20:59:40   
tikica_69
bm, jel ti jos stogod treba ili si uspjela sve nabaviti sa andjeleka?

U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 90
12.10.2009 21:02:33   
buduća mamica
kad cure pošalju pakete mislim da ću imati sve što mi treba, čak i stvari kojima se nisam ni nadala user posted image  

Neposredna veza do poruke: 91
12.10.2009 21:02:55   
tikica_69
Super, bravo user posted image

U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 92
12.10.2009 21:04:36   
buduća mamica
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Super, bravo user posted image

bravo za cure koje mi pomažu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 93
12.10.2009 21:18:48   
MaTana
Samo da javim, ja sam moj paketic spakirala, samo ceka da se ja sjetim otici do poste...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 94
12.10.2009 21:20:38   
buduća mamica
odi draga dok imam novaca da platim poštarinu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (šalim se naravno nije da te požurujem)

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 95
12.10.2009 21:36:14   
nancy
e ja sam taman veceras opeglala sta cu ti poslat.a do kada ces imat za postarinu?user posted image user posted image user posted image
da se malo pozurim sa odlaskom na postuuser posted image .
bas mi je drago sta ces ic u kupnju kolica za svoju bebicu!user posted image user posted image
al dobro otovri oci pri odabiru,jer sam se ja malo zeznula.sad mi zao

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

Neposredna veza do poruke: 96
12.10.2009 21:38:46   
buduća mamica
e ja sam taman veceras opeglala sta cu ti poslat.a do kada ces imat za postarinu?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DOK NE POTROŠIM NOVCE NA NEŠTO DRUGOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mogu li pogriješiti s chiccom? već sam upikirala jednauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 97
12.10.2009 21:45:12   
nancy
ma ja sam uzela neku novu marku i cila mi vec suskaju ,imaju sasvim malu kosaru za shoping a i tesko mi se rasklapaju i sklapaju pa uvijek izgubim zivceuser posted image najradije bi ih slomila.samo sta su lijepa,i to me zahebalo.a sad bi volila i da imaju navlaku za kisu.
to mi je super stvar.smrc...user posted image ja bi nova kolica

a chhico je dobra marka i nevjerujem da ces falit

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

Neposredna veza do poruke: 98
12.10.2009 21:46:39   
CallamityJane
pokazi nam slikicu b-mom user posted image

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 99
14.10.2009 19:46:26   
buduća mamica
evo kolica su stigla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tiha nosiljka mi neće trebati, dobila uz kolica user posted image , vjerujem da ima drugih cura kojima će  trebati, svejedno hvala

uslikat ću ih kasnije sad gibam opet kod seke (još malo montiranja namještaja)user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!