|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Amor"
31.8.2008 21:35:10   
noemi
bravo Mirna user posted image , ja se danas samo prebacujem iz kreveta u krevet i nemam voljje ništa raditi ,  lijena sam i jest a ne neto napraviti. Valjda je takav dan bio

(Odgovor članu mrvicak)
Neposredna veza do poruke: 901
31.8.2008 21:37:41   
mrvicak
Moja Bumbika u srijedu mi negativan bio pa mislim da nije u pitanju trudnoca jos i ovo s bubregom sva sam nerovozna...

(Odgovor članu noemi)
Neposredna veza do poruke: 902
31.8.2008 21:38:45   
BUMBIKA
Meni se čini ok!Ja volim jake i žarke boje.Moj boravak je žarko naranđasta i bež boja(2 zida jedna boja,2 druga),spavaća mi je žarko,žarko zelena i mm se baš nije sviđalo na prvi pogled kao ni u boravku,bile su mu prejake ali brzo se predomisloi.A kuhinja mi je crveno-siva!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 903
31.8.2008 21:40:19   
BUMBIKA
Probaj što manje misliti na to i živcirati se.Vidjet ćeš sve kad odeš kod ginekologa.
Mi smo svi uz tebe i mislimo na tebe!!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 904
31.8.2008 21:45:47   
mirna
IZVORNA PORUKA: noemi

bravo Mirna user posted image , ja se danas samo prebacujem iz kreveta u krevet i nemam voljje ništa raditi ,  lijena sam i jest a ne neto napraviti. Valjda je takav dan bio

i ja bi najrađe tak, ali pokvarila bi nam se boja ako bi još duže odlagali..user posted image

(Odgovor članu noemi)
Neposredna veza do poruke: 905
31.8.2008 21:47:39   
mlada mama
mrvicak nemoj piti uvin h caj,ako si slucajno trudna ili sumnjas da jesi negdje sam procitala da taj caj ima aborativna svojstva..ne znam jel istina,provjeri negdje

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 906
31.8.2008 21:48:03   
piggy
Ajmo mi nazdraviti za mrvicak da bude jedna lijepauser posted image  a usput ćemo izlječiti bubregeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 907
31.8.2008 21:49:42   
mlada mama
pozdrav cure muzic,sincic i ja bili na veceri i sladoledu,sad smo dosli stavila sam malog u krpe i reko da vam se javim na brzinu

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 908
31.8.2008 21:51:40   
mrvicak
Onda nam je bolje da popijemo pivu...Nesto mi je u zadnje vrijeme organizam trazi...Zivjele vi meni a popit cu i brusnicu

< Poruku je uredio mrvicak -- 31.8.2008 21:52:22 >

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 909
31.8.2008 21:53:07   
BUMBIKA
Slažem se Piggy s tobom!!!
user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 910
31.8.2008 21:55:11   
BUMBIKA
Evo stiže i user posted image ,user posted image ,user posted image !!
Meni isto nekako najbolje odgovara pivo!!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 911
31.8.2008 21:55:56   
piggy
imamo mi i pivo.Živjela ti nama i postala mama.
user posted image  Jesi bumbi brža od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio piggy -- 31.8.2008 21:56:48 >

(Odgovor članu mrvicak)
Neposredna veza do poruke: 912
31.8.2008 21:58:27   
mrvicak
Dabogda se vi sjetile jer to bas zelim...Eh sutra novi radni dan jos mirovine bile u mene ce na poslu biti guzva uz sve to stigla nam nova radnica pa i nju treba poducavati,sefica oko doktora,mene uhvatilo ovo s bubrezima i nerovoza...ali ne dam se tako lako,muzic je uz mene a i vi ste sve divne...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 913
31.8.2008 22:02:17   
noemi
evo i mene na jedno pićene i narvno da imam i pitanje za vas već trudnice i mame.
S obzirom da su mi grudi već počele bujati predložili su mi da se odmah počnem mazat kremama da mi ne ispuca koža . Koju kremu bi mi preporučili ?

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 914
31.8.2008 22:03:21   
mrvicak
Dobro je bademovo ulje da koza ne ispuca...

(Odgovor članu noemi)
Neposredna veza do poruke: 915
31.8.2008 22:03:47   
FIONA
mrvičak držim fige za jednog malog user posted image ... kaj se pive tiče, ja bi bezalkoholno ako ima!!! Moram priznati da ni oni kolačiči od čokolade nisu loše izgledali jel kaj ostalo???

(Odgovor članu mrvicak)
Neposredna veza do poruke: 916
31.8.2008 22:04:31   
mirna
IZVORNA PORUKA: noemi

evo i mene na jedno pićene i narvno da imam i pitanje za vas već trudnice i mame.
S obzirom da su mi grudi već počele bujati predložili su mi da se odmah počnem mazat kremama da mi ne ispuca koža . Koju kremu bi mi preporučili ?

Pogledaj ovdje: http://www.ringeraja.com.hr/forum/Strije/m_506/tm.htm ili još bolje: otvori novu temu..user posted image

(Odgovor članu noemi)
Neposredna veza do poruke: 917
31.8.2008 22:05:36   
BUMBIKA
fiona sad će sigurno naša Piggy tebi nešto dati da se malo zasladiš!!!!!user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 918
31.8.2008 22:06:40   
FIONA
to, touser posted image user posted image user posted image samo da nije preteško malo me počela žgaravica zafrkavati!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 919
31.8.2008 22:08:23   
mlada mama
hej fiona i ti si nam svratila na pivce,bas lijepo,i meni su ti kolaci nesto zapali za oko,sreca da sam malo prije vecerala inace bi bilo sada problema

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 920
31.8.2008 22:09:12   
Elena
Dobra vecer cure,kako ste mi?Ja sam kod kuci i napokon ne mrdam vise nikud,da se malo stabiliziram ovde. user posted image Sta ste mi radile vi,kako ste,kako vasi mali slatkisi,ima li kaj novoga dok procitam ja sve vi cete mi otici,zato da se malo podruzim s vama pa postavicu i slike.user posted image

volim vas sve

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 921
31.8.2008 22:09:47   
mrvicak
Ne spominjite slatkise  pocela sam se debljati a stalno mi se slatko jede..moram sebi reci NEEE,nisam debvela ali ako nastavim mogla bih postati...

Neposredna veza do poruke: 922
31.8.2008 22:10:07   
FIONA
ja sam dva dana u teško stresnim situacijama i dala sam si oduška, HOĆU VELIKU TOČENU!!user posted image user posted image user posted image ali bez alkohola!!! i kolačiiiičeee...

Neposredna veza do poruke: 923
31.8.2008 22:10:09   
Elena
i zaboravila sam pitati moze li pivo i za mene?user posted image user posted image user posted image

volim vas sve

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 924
31.8.2008 22:10:14   
mirna
Dobro nam došla natrag Elena!user posted image Da li smo ti falili?user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!