Krky
|
Dakle, mobiteli...Meni MM kupio mob prije sad već dosta godina, i jednom se desilo da ja morala u Kaufland, a on još na posao, ja se zadržala, kao i obično, a mjemu prekipjelo i ostavio me. Ja izađem na parking, nigdje auta, zovem ga - ne javlja se. Vratila se ja doma za 15-ak min busom i u bijesu mu ostavila svoj mob. na šofer-šajbi (iliti vjetrobranskom staklu), izvana naravno, u stilu:"Pa ako mi se ne javljaš na mob. onda mi ni ne treba!" (inače nisam neka agresiva ni sklona takvim glupostima, al eto, i mene puklo jednom...). Otišao dragi na posao, vratio se za sat-dva i pita ga naše lajavo, jedino žensko:"Tata, a jesi li našao mobitel koji ti je mama ostavila na šajbi???!!!!" "KOJI MOBITEL; ŠTAAAA; KRISTIIIIINAAAA!!!....Uglavnom, veličinu svoje gluposti, uvidjeh kad sam skužila da je bio na otplatu, preko ugovora, pa sam morala nabavit drugi da ga otplatim...Sada rađe urlam, nego da radim takve nepodopštine, a kako imamo i zajednički auto, mogla bih smislit nešto kao, nestali mu ključevi , a svoje ne dam....joooj što smo mi žene opake (opasne)