|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Amor"
4.9.2008 9:53:30   
koka
Ružo ja  vidim , trebaš obavezno po cvike user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1601
4.9.2008 9:54:07   
troubled
ružo ja lijepo na tickeriću vidim brojeve...ne znam zašto ti ne vidiš user posted image
i lijepo piše 99!
user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1602
4.9.2008 9:56:08   
koka
IZVORNA PORUKA: troubled

ružo ja lijepo na tickeriću vidim brojeve...ne znam zašto ti ne vidiš user posted image
i lijepo piše 99!
user posted image
user posted image user posted image user posted image Ja vidim only 100 days to go user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1603
4.9.2008 9:57:10   
božica
a ja vidim kod troubled 99user posted image user posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1604
4.9.2008 9:57:17   
troubled
pogledaj opet koka user posted image user posted image user posted image
možda i tebi trebaju naočale user posted image user posted image user posted image
šalim se...promijenilo se tek...ne mijenja se u ponoć nego malo prije 10 sati, ne znam zašto je to tako user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1605
4.9.2008 10:12:57   
Ruža
Ma ti tickeri me od prvog dana zezaju, da bi ih uopće vidjela moram otvoriti vaše profile.user posted image  Ne ferceraju na mojoj
domeni.user posted image  Troubled stvarno kod tebe samo slika, a ispod valjda kineski?user posted image  Kod drugih vidim i prije sam te to htjela pitati zašto tvoji ne rade?

Samo luda mama...

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1606
4.9.2008 10:17:20   
Elena
Bok cure moze li jedna kava,dobro bi mi dosla,jucer nisam mogla do vas jer mi je Martina povracala,sad jos spava pa da vidim kako ste mi,i drugo ne mogu postaviti recepri bas tamo gde treba u RECEPTI,pa kasnije postavicu ih u provereni recepte.Kako ste mi,ja malo zagrizena dok mi ne ustane Martina da vidim kako se osjeca danas....user posted image

volim vas sve

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1607
4.9.2008 10:22:24   
božica
jao elenica mogu mislit kak ti jeuser posted image user posted image ...moja ribica kad je bolesna onda bi rađe da sam ja....
bit će sve u redu jer klinci brzo ozdrave

kissi

idem micat rit...

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1608
4.9.2008 10:26:51   
maja
Cure pozdrav!!! Ružo, buš ti nama do kraja došla, jel sve donekle spremno?!
Elena, šta je Martini?!
A Boža, pa gdje si ti?! Nisam vec sto godina kuckala s tobomuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1609
4.9.2008 10:27:23   
Elena
hvala Bozica zaista mi je uvejk bolje kad mi neku da utehu bar sto se tice bolesti djetetu,mozda je neki virus i to ali srce lupa ko zec,i ne mogu protiv toga,to je to majka.user posted image

volim vas sve

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1610
4.9.2008 10:29:52   
božica
IZVORNA PORUKA: maja

Cure pozdrav!!! Ružo, buš ti nama do kraja došla, jel sve donekle spremno?!
Elena, šta je Martini?!
A Boža, pa gdje si ti?! Nisam vec sto godina kuckala s tobomuser posted image majo majo bok--tu sam--komp mi bio u kvaru....sada je sve okuser posted image user posted image

kako si tiuser posted image user posted image kako noa...pola godine je iza vas...većuser posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1611
4.9.2008 10:30:51   
Ruža
user posted image  Elena evo jedna kavica za tebe da te smiri. Neka nam Martina danas bude kao nova!user posted image
Bokić Majo i tebi! "Donekle" je spremno, ali danas ubacujem u petu pa će do kraja dana "skoro" sve biti spremno.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1612
4.9.2008 10:31:01   
božica
IZVORNA PORUKA: Elena

hvala Bozica zaista mi je uvejk bolje kad mi neku da utehu bar sto se tice bolesti djetetu,mozda je neki virus i to ali srce lupa ko zec,i ne mogu protiv toga,to je to majka.user posted image

tako je elena..MAMA JE MAMA...mi znamo najbolje kako pomoći našim mišekima
user posted image user posted image user posted image user posted image kavica za maju i elenuuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1613
4.9.2008 10:32:30   
božica
a znate kaj........sada kad mi komp radi...sve je stalo doma a ja tipkam...a neće se samo pospremiti grrrrrrrrrrruser posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1614
4.9.2008 10:37:27   
Ruža
IZVORNA PORUKA: božica

a znate kaj........sada kad mi komp radi...sve je stalo doma a ja tipkam...a neće se samo pospremiti grrrrrrrrrrruser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Nisi jedina...

Samo luda mama...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1615
4.9.2008 10:37:30   
božica
da vas malo nasmijem..
muž se probudio ujutro i stavio ćaj kuhati za mene i sebe..uzeo on prvi koji mu se pod ruku našao...i tako popio on ćaj i pitam ga ja koji si skuhao...a kaže on neki na kojm piše babylove...on lijepo skuhao ćaj za dojilje i popio ga skup sa mnom...user posted image user posted image
da i još je rekao pa piše kamilica..mislio da je to kamilicauser posted image user posted image

< Poruku je uredio božica -- 4.9.2008 10:38:15 >

idem micat rit...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1616
4.9.2008 10:39:01   
maja
Hvala na kavici! Ma nije ni mene bilo Boža, zato i kažem da se nismo dugo tipkaleuser posted image Joj, da, pola godine iza nas, sad još ovo pola što će vjerovatno još brže proćiuser posted image Sve mi zlo kad se sjetim traženja posla, a možda bi mogli odmah i na drugo, ta opcija mi se više sviđauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1617
4.9.2008 10:40:05   
Ruža
Božita bravo za MM_a!user posted image user posted image user posted image user posted image  Dobro da nije za probavu uzeo....user posted image

Majo kako nam je Noa? Ma ko da si jučer rodila.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1618
4.9.2008 10:40:35   
maja
a jesi me nasmijala Boža, pazi da mu mlijeko ne počne tećiuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1619
4.9.2008 10:42:13   
koka
IZVORNA PORUKA: božica

da vas malo nasmijem..
muž se probudio ujutro i stavio ćaj kuhati za mene i sebe..uzeo on prvi koji mu se pod ruku našao...i tako popio on ćaj i pitam ga ja koji si skuhao...a kaže on neki na kojm piše babylove...on lijepo skuhao ćaj za dojilje i popio ga skup sa mnom...user posted image user posted image
da i još je rekao pa piše kamilica..mislio da je to kamilicauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image baš si me nasmijala.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1620
4.9.2008 10:42:44   
maja
Noa je super, pravi je dečko! Prekreće se, okreće, sve u usta stavlja, papa kašice voćneuser posted image povrće nećeuser posted image osim mrkve, još malo pa ćemo sjediti i tako. Čekamo zubiće, ali ih nema ni na vidikuuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1621
4.9.2008 10:43:10   
Puli
znate kaj........sada kad mi komp radi...sve je stalo doma a ja tipkam...a neće se samo pospremiti grrrrrrrrrrr

i ja se dočepala kompa pa koferi i kutije još neraspakirani stoje

sreća da je mm stan pospremio prije nego kaj nam se priključio na moru pa to ne moramuser posted image

boža muž ti je zakonuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1622
4.9.2008 10:43:36   
božica
da majo znam da ti je muka što se tiće posla..user posted image user posted image

drago mi je što sam vas nasmijalauser posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1623
4.9.2008 10:43:42   
koka
Nešto mi kompić šteka, pad napona i odmah zezauser posted image user posted image user posted image . Taman mi Mila zaspala a sad ju moram budit jer moramo u podne biti kod pedijatrice. 

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1624
4.9.2008 10:45:04   
Elena
ustala mi je Martina i kaze da je mne boli mese(stomak)ma ko zna mozda joj je tako samo doslo,ali za mene dovoljno da ne spavam do 3 i buljim u nju na svaku minutuuser posted image opsesija?if bas se mrzim sto sam takva,kako nisam ko moj mm,"ma Elena nista joj nije tako joj je doslo,poljubio mene i Martinu,pokrio se i bebica zaspalauser posted image joj zar su svi tate ovakveuser posted image user posted image user posted image
I hvala na kavu i sad moram pruziti ves,sto kaze Bozica nece sam do terasiuser posted image user posted image user posted image

volim vas sve

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!