|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Frustrira me...
5.11.2009 19:41:43   
osobno
Da vam budem iskrena, nikad nisam radila neku veliku razliku između muških i ženskih beba, sve su mi odreda predivne. Kad sam bila trudna s Lukom, jako sam željela dečka, i eto, dobila ga. Sad opet nosim dečka, i kad me pitaju znam li spol, i ja to kažem, gledaju me sažaljivo..Kad smo vijest rekli svekrvi, složila je tako tužnu facu ka da sam zadnja jadnica, i komentari tipa, "šta će ti muški, curice su dobre, fine i itd..."i slično...izluđuje me to..maloprije u dućanu me srela mater od mog kuma(ima unučicu), i pita me znam li šta je, ja kažem dečko, a ona meni"a jadna ti"...ma poludila sam više, pun mi je k.... takvih gluposti, a njena nevista mi je cila ponosna rekla da "samo sposobne žene rađaju curice"...nemojte me krivo shvatit, ja bi se bila veselila i curici, ali niko se ne veseli ovoj bebi kao ja, (i mm), i svima je moja trudnoća nešto onako usputno, sa strane, jer je dečko...ne triba meni crveni tepih, ni ništa slično, i jasno mi je da se niko ni neće veselit kao ja, samo mi je krivo zbog takvog pristupa ljudi s kojima živim, i žalosno koliko su zadrta ta razmišljanja...ali sveki me, na sreću, svaki put nasmije komentarom "ah, možda je pogriješio(gin)..."i tako.user posted image
Samo da se malo požalim.
I uz to, radila sam kolač cilo popodne i nije mi lipo ispa. user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Frustrira me...
5.11.2009 19:45:52   
tikica_69
Kad covjek malo bolje razmisli, neki ljudi nisu stigli puno dalje od prapovijesnog doba...

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 2
5.11.2009 19:46:56   
maja
žao mi je zbog kolačauser posted image
A za ovo drugo, još nisam trudna sa drugim (valjda) tako da još nisam u toj situaciji. Valjda ljudi misle da kad imaš jedno muško da bi voljela da drugo bude curica ili obrnuto. Naravno da je tebi najvažnije da je živo i zdravo i da svoje djete nebi dala za ništa. I meni su isto glupe te face, pokušaj nekako odgovorit ili spustit ljude na zemlju, reci da nisu normalni sa takvim razmišljanjima i neke se pogledaju u ogledalo kad naprave facuuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 3
5.11.2009 19:47:14   
pincirotvajler
user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 4
5.11.2009 19:49:14   
Thea
Znam kako ti je.Imam frendicu koja ima dva dečka (9g,3g) i sad je trudna 2,5 mjeseca i svi joj žele curicu ,a ona bi rađe dečka.....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 5
5.11.2009 20:42:29   
mama mery
draga znas onu pusti selo neka prica....i uzivaj u svojim deckima

evo baka od mm-a tj svekrova mama imala je 4 sina i uvijek mi kaze da nikad nije pozalila sto nije imala curu da se ponosi svojim sinovimauser posted image

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 6
5.11.2009 20:44:19   
ejmama
Baš mi je žao što se tako ponašaju. Ljudima oko mene se sviđalo što nosim opet curicu i znali su reći bolje cure nego dečko, eto to nažalost potvrđuje tvoje iskustvo. Meni nebi smetala i još jedna curica, iako sam nekad i ljubomorna kad vidim tako slatke dečkiće, ali eto imat ću zetove i jako im se veselim.

H 07 E 09

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 7
5.11.2009 20:44:25   
Nika 24052006
Ma neki su ljudi do srži bezobrazni...Zašto bi bila jadna? Svašta,ma kao da je bitno je li curica ili dečko,pa svi su oni naša zlata koja nam uljepšavaju svaki dan...Evo,ja imam curicu,i vjerujte mi da mi je sada skroz svejedno što ću roditi.Daleko od toga da ne bi voljela imati i sina,ali ne vidim zašto bi bio problem da opet bude pišuljica...Pokušaj to ignorirati,i ne daj nikome da uništava tvoju sreću i veselje zbog tvog nerođenog sinčića...

Btw,žao mi je zbog kolača,drugi puta bude bolje...user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 8
5.11.2009 20:54:59   
Anoniman
To je jako ruzno od svih njih zajedno user posted image zao mi je sto se tako osecas, ali takvi su ljudi, nazalost. a verujem da si prvi put bila trudna sa devojcicom, da bi svi bili nezadovoljni sto neces roditi naslednika. mene takve stvari ljute, da ne mogu da ti opisem. isto je meni sveki rekla kad sam saznala da nosim devojcicu, da ona zna da je njenom sinu ipak malo zao sto nije decko user posted image pa jel to sto je devojcica, znaci da je manje vredna ??!! ne podnosim ta primitivna razmisljanja i sto kaze tikica, cini mi se da mnogi nisu stigli dalje od prapovijesnog doba user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
  Neposredna veza do poruke: 9
5.11.2009 21:06:33   
Ninaa
Ma ja isto poludim na to! Ja sam si željela curicu i rodila je ali da je bio i dečko nema veze svako dijete je isto za mene. Kad sam rekla da nosim curicu isto je bilo sažalnih komentara joj pa bude drugi sin, hello poludila sam na takve i znala sam biti i bezobrazna. Jedan rođak od mog šogora mi je kod njih na ručku rekao jooj pa i curica, ah i one moraju živjeti, sasula sam takvu paljbu na njega da su svi za stolom poslije umrli od smijeha a njemu je bilo neugodno. Pa ne živimo u srednjem vijeku i kaj smo mi žene manje vrijedne! Nemoj se samo uzrujavati zbog takvih idiota!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10
5.11.2009 21:12:52   
gljiva
Ma nemoj ih slušat. Ne znam  uopće kak neko to može reć.
I ja sam se tog naslušala.  I sama imam dva dečkića. U drugoj trudnoći sam čula komentar:
A jadna kaj je  opet dečko?I gledala sažaljive poglede tipa ono imaš već jednog dečka,kaj će ti drugi. Ja sam bila sretna kaj sam uopće  trudna  i molila za zdravo dijete.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
5.11.2009 21:22:44   
nancy
kao prvo split je pun primitivnih seljaka,to znam jer i ja u njemu zivim.
drugo nemoj se nervirat  zbog kolaca,nego repriza a dok dodes do trece srece.....user posted image
i ja sam zarko zeljela curicu i kad mi je ginicka rekla da je decko vidila je na mom licu da nisam bila presretna,sto mi je i rekla.a jebemu,iskrena sam.al sada kad pogledam ovog svog malog pisulinca ne bih ga mijenjala za nikakvu curicu.tvoje dijete je tvoje dijete ma kakvo bilo,i bio on curica ili decko.
znam da te nerviraju ti ljudi ali nastoj se ne obazirat  previse na njih.

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 12
5.11.2009 21:24:05   
evanda
Ne slušaj ih draga....
znam puno slučajeva gdje su se  dečki pokazali boljima od djevojčica.....
ali njih ne zanima ta činjenica , nego gledaju da tebe ražaloste glupim komentarima....zato, ne daj im to zadovoljstvo

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 13
5.11.2009 21:25:13   
natalijax
ja nekužim kod nekih ljudi zar je bitno sto ce biti curica ili deckouser posted image

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 14
5.11.2009 21:28:28   
uspavana
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Kad covjek malo bolje razmisli, neki ljudi nisu stigli puno dalje od prapovijesnog doba...

ja se slažem...pokraj toliko ljudi koji uopće ne mogu dobiti djecu... glavno da sve bude u redu i da se dijete rodi zdravo...

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

Neposredna veza do poruke: 15
5.11.2009 21:30:05   
Dajana
Ajoj draga, probaj ih ne slušati.
Evo, ja imam dva dečka i dvije curice i mogu ti reći da su mi dečki super, ma čak sam nekako s njima i malo više povezanija na određeni način.
A ja znam mnogo ljudi koji imaju dvije, tri curice i sve bi dali za jednog dečkića.
Ma to su sve gluposti, djeca su djeca, svatko je poseban.
Nego probaj ti lijepo uživati u svojoj trudnoći, i drugi put ponosno i sretno reci da nosiš dečkića, a tko zna možda će poslije njega doći i curica.

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 16
5.11.2009 21:31:04   
Ninaa
Tak je uspavana ali ima svakakvih idiota koji hodaju ovim svijetom nisam ni znala dok nisam bila trudna, sva sreća jezik mi je britkiji nek inače. Poludila sam na te sažalne poglede kad sam rekla da je curica, pa da ih deset doma imam ja bi joj se još uvijek veselila jel je to moje dijete koje pod srcem nosim.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 17
5.11.2009 21:44:03   
Viky
Mogu samo dodati...primitivno razmišljanje

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 18
5.11.2009 21:49:48   
lelo
Baš mi je žao osobno.user posted image
Pozdravi ih sve i reci im da su dečki baš divni,i da prave žene rađaju nasljednike.
Drži mi se draga.user posted image user posted image user posted image user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 19
6.11.2009 0:01:35   
malizia
Draga moja ja ću tebi reći o čemu se tu radi. Radi se o tome da važi neko uvriježeno pravilo da kao djevojčice će sutra više voditi računa o roditeljima kada ostare. Ali pravilo je da pravila nema stoga ja eto poznam moju susjedu koja ima 5 kćeri i niti jedna joj nije došla pripomoći kada je ova slomila kuk već je automatski strpali u neki dom. I to nije izolirani slučaj. Dok eto isto u mojoj zgradi ženi umro muž, ona relativno mlada, odmah sin i nevista došli po nju da živi s njima. NEMA PRAVILA. Imam kćer od nepunih 9 godina i sina od nepunih 8 mjeseci i da idem na treće majke mi ako bih morala birati opet bih muškića! Jer u mom slučaju s njima je tako lako! Ona je tako komplicirana, teška, ništa joj nije po volji, ponekad mi se srce uzlupa i smrači mi se koliko je teška! A on, on je moj anđel dobri koji je sišao s neba i razveselio moj život. A tko će mi dati čašu vode kada ostarim i budem bolesna boli me neka stvar, ne radim dicu radi toga. Moj mališa mater svoju razveseljava svaki dan i ja bih trebala njemu biti zahvalna. Tu ti se radi samo ljudskoj sebičnosti! Prije su samo iščekivali mušku dicu jer su ona ostajala s roditeljima, a sada se struktura življenja promjenila pa sada mislu da će im više koristi ženska. Ne opterećuj se. I još nešto, onaj tko radi djecu da nebi ostao sam taj će ostati sam, a zato je zaslužna fizika-polaritet. uh ovoliko nisam napisala kada se sve skupa zbroji od kada sam ulogirana!

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 20
6.11.2009 0:38:42   
Krky
A kaj da ja kažem: prvo pa žensko, drugo pa muško, treći put: muški u kompletu, pa opet muškić. Jesam li poželjela curicu, pa jesam, i onog trenutka kad sam saznala za novog dečkića bila sam presretna i uopće mi nije žao što nisam dobila malu ženskicu. A svojoj mami nisam bila normalna što sam si uopće dopustila da budem trudna...A da pokušam još koji put, trebalo bi mi još 5 muških do sljedeće curkice kao kod moje bake.
A ljudi znaju bit tak bedasti s tim komentarima...valjda nije dosta što se napatimo kod porođaja, pa još trebamo bit i odgovorne za spol bebača...

šđ

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 21
6.11.2009 10:01:18   
osobno
ma nema veze, nek pričaju šta oće...jedino svekar se iskreno razveselio...ima 2 kćeri (27 i 18, obe nesposobne za život), i mm koji je uzdržava sve njih kad su svekar i sveki ostali bez posla, i uz to završio faks...meni je bitno da moj mrvičac dođe živ i zdrav i na vrime, ionako će bit samo naš...user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 22
6.11.2009 10:09:02   
curice
jedino je bitno da mu se ti i tm ivaše veliko dijete veselite
ja imam 3 cure,svakoj sam se jednako veselila i užasno plakala kad sam prije par mjeseci morala na kiretažu(lažna trudnoća).Da bih voljela imati i sina-naravno da bih,ali nijednu moju curu ne bi dala za nikakvoga sina.A ako dobijem i sina jednako ću mu se veseliti,kao i curama,ništa ga neću manje ili više voljeti nego što njih volim
Zato su mi totalno idiotski ti ljudi koji dijte cijen prema spolu.Zar u današnja doba nije dar sama činjenica da imamo dijete,a toliki ljudi oko nas bi dali sve na svijetu za jednog dječaka ili djevojčicu
Uživaj ti u svojoj trudnoći,neka ona bude uredna,prava školska,neka vaše dijete dođe zdravo na ovaj svijet jer vi mu se veselite i sa ljubavlju ga čekate
A  "babe" su uvijek postojale i uvijek će postojatiuser posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 23
6.11.2009 10:24:36   
anaxx
IZVORNA PORUKA: tikica_69

nemam što dodati... tikica je sve rekla...

velika ja vjerojatnost da će i moje drugo biti opet dečko (gin. je nešto uspjela vidjeti, ali nije sigurna), a kao i tebi svi mi žele i nadaju se curici, pa i ja bi voljela, ali ako je i dečko i ako je zdrav nitko sretniji od mene u carstvu mojih muškaraca!!!
uživaj u trudnoći...user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 24
6.11.2009 10:45:06   
osobno

IZVORNA PORUKA: anaxx

a kao i tebi svi mi žele i nadaju se curici, pa i ja bi voljela, ali ako je i dečko i ako je zdrav nitko sretniji od mene u carstvu mojih muškaraca!!!
uživaj u trudnoći...user posted image

e, upravo tako...dečki su ionako uvik osjetljivi na svoju mamu...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!