|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B: Crazy nights
8.11.2009 23:58:00   
Ninaa
ma radi služba sve u šesnaest koliko mi se čini ali ne uspijeva baš nešto dokazati ni naći. onda malecka ima roćkas na moj imendan. A jadne baš mi je žao, nadam se da će uskoro ozdraviti. joj kad mm dođe nebu te pustio da tračaš s nama do kasno u noćuser posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 2176
8.11.2009 23:58:19   
MaTana
Ne varas se!!! Joj kad bude mm dolazio sa broda - jedva cekam poziv iz duty free shopa na xy aerodromuuser posted image user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2177
8.11.2009 23:59:55   
MaTana
Biljko, radi sluzba, cak pusemo i na hladno, ali ovdje su bila 2 slucaja osoba koje su se prvi put javile, izvrijeđale i zasutileuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2178
9.11.2009 0:00:27   
CallamityJane
muz je vec zaprijetio da sektu ne smijem ni pomenuti user posted image
ali iskrascu se ja malo, zna on da ja ne mogu biti skroz dobra i poslusna user posted image
kako su vasi klinci?

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2179
9.11.2009 0:01:03   
Ninaa
Joj pošalji mi samo jednog,već dugo to nisam vidjela nigdje kod nas za kupiti, nekad si i priuštim kad ima. Ali sumnjam da bi moja porodiljna naknada to izdržala da ih ima negdje u bliziniuser posted image . danas se opet zaigrala s tuppervare i ostavila 400 kn, ja tim zdjelama jednostavno nemrem odoljeti i imam ih hrpu ali mi još uvijek fali još koja.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2180
9.11.2009 0:02:33   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: MaTana

Biljko, radi sluzba, cak pusemo i na hladno, ali ovdje su bila 2 slucaja osoba koje su se prvi put javile, izvrijeđale i zasutileuser posted image user posted image user posted image

najvjerovatnije se radi o istoj osobi ili....?
Nista ako se tako nastavi, napravicemo zid srama i samo kaciti nickove doticnih osoba i redom svima reci da se stave na ignore....

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2181
9.11.2009 0:03:25   
buduća mamica
curice evo i mene malo u kasne sate, mm spava a malena ritalica ima party unutra, šta ima kod vas?

Neposredna veza do poruke: 2182
9.11.2009 0:03:41   
Ninaa
Moja curka je dobro hvala bogu, malo je bila šmrkava ali ništa strašno. Popravila se po noći spava cijelu noć i danas je sama zaspala u krevetiću držeći se za ogradicu, bila je preslatka i umrli smo od smijeha kad smo je vidjeli. Inače dosta sad priča, stoji ko stup, mada je još premala za hodanje, puno više se igra i svaki dan je sve zanimljivija. Jedino jako malo spava po danu tak da jedva nekaj stignem na brzinu skuhati i zbucala se puno voli papati.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2183
9.11.2009 0:04:36   
MaTana
Moja buba ti je super, u 2 tjedna mi se pretvorila u drugo dijete - prica (brbljarije, ali vec zna dosta toga), pljesce, maše, šalje poljupce, ljubi mamu, pokaze na Fifi oko i nos - glumi i sarmira mm-ovu bracu da je uzmu i nosaju kad zlocesta mama nece....
Ma predivna mi je - nije sto je mojauser posted image user posted image user posted image user posted image
Martina - kad dođe - javim ti, nazalost jos nemam nikakve informacije kad ce dociuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2184
9.11.2009 0:05:06   
Ninaa
Ja isto mislim da je, samo neznam kaj hoće, pojavi se izvrijeđa i ode! B.mamice bok nemožeš spavati, sutra bi trebao doći moj paket pa mi javi ak ne dođe da napravim potjeru za njim. super ti je avatar,moja omiljena boja

< Poruku je uredio martina ks -- 9.11.2009 0:06:35 >

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2185
9.11.2009 0:06:19   
CallamityJane
jooj u toj dobi su neodoljivi martina user posted image  
moja je veliki lopovcina postala i harambasa user posted image
a vidim da je i od buduce mamice hajducina u stomaku, jos se cura ni rodila nije a vec mami belaj pravi user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2186
9.11.2009 0:08:05   
buduća mamica
nema što drugo biti nego hajdučina kad su i mama i tata hajdučine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2187
9.11.2009 0:08:51   
Ninaa
bude to mala haharica isto, moja je isto bila živahna jako jedino se umirila navečer kad sam se otuširala i pomazila se s tatom i onda je bilo spavanje, a po danu je je bilo svugdje, kak sam radila do 7 mj i na poslu je radila šou tak da je trbuh poskakival okolo, joj kad se toga sjetim baš mi nekad i fali.

Neposredna veza do poruke: 2188
9.11.2009 0:11:17   
CallamityJane
ako se prijavljuje sa iste IP adrese mislim da bi admin mogao pomoci da se to okonca, ali po meni je najbolji nacin ignorisanje tako da doticna nema materijala za pisanje, jedino da se sama sa sobom svadja user posted image  

a bubac podsjeca na moju "dobricu" i moja je izmedju ostalog naucila da grize i ostale, ne samo mene kada joj nesto nije po volji ili joj ne damo nesto npr. telefon i sl.
A bila mi je med neki dan sa necakom malim. Ljubim ja Nikolu i ona odmah zuri da ga ljubi, ja ga pomilujem dva puta i ona isto dva puta. A najsladje mi je kako se grli onim debelim rucicama, ma svo zlato svjeta mi ne vrijedi kao taj jedan zagrljaj

Neposredna veza do poruke: 2189
9.11.2009 0:12:16   
MaTana
martina i ja sam bas o tome neki dan razmisljala...
Ne bi jos na drugo, ali fali mi onaj osjecaj iz trudnoce - ja sam imala toliko energije da mi fali taj osjecaj...
Sad sam ko crkotinauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2190
9.11.2009 0:13:35   
buduća mamica
moja ne dozvoljava nikakvo maženje s tatom, nema mira 24h na dan, kad god se noću probudim a to je često ona skakuće i vrti se i gura mi nogicu pod pluća i kad je dotaknem onda se tako umiri da je diram, ludo malo nema što user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2191
9.11.2009 0:15:14   
MaTana
IZVORNA PORUKA: callanhoe

ma svo zlato svjeta mi ne vrijedi kao taj jedan zagrljaj

Joj i ja sam bas neki dan na jednoj temi tako nesto slicno napisala - i kad me pogleda onim njezinim tamnozelenim velikim okicama i u njima vidim samo bezgranicnu srecu i ljubav pojela bi je cijelu...
A onda se pretvori u malo cudoviste - tako mi je smjesna kad se ljuti

Neposredna veza do poruke: 2192
9.11.2009 0:20:06   
CallamityJane
moji su ovu moju namjerno ljutili samo da bi plakala i svadjala se sa njima, bila im slatka i to redom stariji ljudi, dok su je djeca pazila kao kraljicu malu user posted image

evo noktice nalakirala, e sad da pusim sa gustom bih cigaretu zapalila

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2193
9.11.2009 0:20:10   
buduća mamica
b mami ide u krevet, laka vam noć cure, ljubite svoje slatkiceuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2194
9.11.2009 0:20:26   
Ninaa
Joj ma preslatke su malene bube. Ja sam na svoju jučer vikala jel se probudila za 15 min kak sam je stavila spavati i onda je samo cmizdrila i vukla se po meni, a ručak na pol gotov i na pećnici. A ona me onak pogleda svojim velikim okama ko da pita a kaj ti vičeš, poslije mi bilo ak žao. Onda je došao tata i bila je bolja od kruha i tak svaki put i onda on veli da kaj ja hoću da je baš dobra. pa nemreš vjerovati s njim se igra i po sat vremena na trosjedu da ni ne za cvili, a ja je moram držati na krilu i to najduže hoće 15 min i gotovo. Ja vas pozdravljam idem spavat već je fakat kasno. uživajte

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2195
9.11.2009 0:22:56   
MaTana
odoh i ja u krevet, sutra moram do muzeve firme... Laku noc cure!!! Slatko spavajte - ljubite - mazite djecicu

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2196
9.11.2009 0:23:20   
CallamityJane
tako je to obicno martina, kada su sa mamama samo cvile i zahtijevaju nesto, valjda osjecaju da mogu..
laku noc b-mom i tebi martina a idem i ja u prnje ustala sam u 5h jutros i jos 6 sati putovala pa sam iscrpljena zaista.
Andjo zakljucaj birtiju, napravi popis i sutra radis i prvu user posted image
laka vam noc cure

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2197
9.11.2009 0:24:42   
MaTana
Laku noć Cally - cvrchy ce vjerojatno otvoriti birtijuuser posted image user posted image - ja ne mogu imam posla ujutro

Neposredna veza do poruke: 2198
9.11.2009 5:51:47   
tiha
jutro drage moje....evo kavice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja mm-a i denissu otpremila a ja se laganini jos malo vracam u krevet pored mie imali smo gadnu noc nocas se mia grebala...ajme meniuser posted image

imamo danas poseban rodos kakav nitko nema party u pidamamauser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2199
9.11.2009 5:53:36   
tiha

IZVORNA PORUKA: MaTana

Laku noć Cally - cvrchy ce vjerojatno otvoriti birtijuuser posted image user posted image - ja ne mogu imam posla ujutro

jesam vas zeznula ipak sam ja otvorila birtijuuser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!