|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Amor"
6.9.2008 13:46:35   
koka
Nemoj se bedirati draga. Pa nedaj joj sisu više, pogotovo ako grize. Ili joj ponudi one silikonske, pa možda skuži da je nešto krivo napravila.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2076
6.9.2008 13:47:41   
Wukovarka
Ja bjezim...dovrsiti sve,pa se citamo navecer..pusek

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2077
6.9.2008 13:50:39   
koka
Hajde briši dovršit pa se vidimo navečer user posted image

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 2078
6.9.2008 13:51:36   
tiha
prijetim ja njoj 2 tjedna da vise nece dobit siku pa joj opet dam ali kontam da je sad stvarno vise nece dobit! za 2 dana je 10 mjeseci tako da me to tjesi....nisam jako zlocesta mama!

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 2079
6.9.2008 13:57:51   
koka
Ma nisi zločesta , 10 mjeseci si ju dojila i ako te Mia toliko grize , mislim da se nebi trebala osječat u krivu ako prestaneš dojiti. Ako ti nije svejedno probaj se par dana izdojiti i ponudit joj to mlijeko( šteta bacituser posted image ) pa kad ti zacijele ponovo joj ponudit cicu i vidi dali će ponovo grist. Možda neće, u što se nadam ako ne kao što rekoh 10 mjeseci je odlično user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2080
6.9.2008 14:02:42   
koka
Mila mi je papala u 10 i još uvijek spava user posted image , zlato moje. 

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2081
6.9.2008 14:10:30   
mirna
tiha: i mi smo se dojili 10 mjeseci i mali je zdrav i nije bilo nikakvih problema.. izdoji se dok imaš mlijeka, pa joj daj.. ona je sada već velika cura, pa može i bez cice, ako neće prestati grickati..

user posted image za milu! danas je dan za spavanje...user posted image

Cure i meni se danas ništa ne da.. skuhala sam pileću juhicu za malog, jer je prehlađen kao mali mačak... sad idem pogledati kaj ćemo naručiti za ostatak ručka...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2082
6.9.2008 14:11:33   
mlada mama
halo,evo i mene TIHA: ja sam imala 11mj. kad sam mamu ugrizla za siku,jos smo na moru bili pa joj slana voda nagrizla ranu,uzas od tada mi vise nije davala sisati,pa mi nista nije bilo,a zamisli kad neke zene uopce ne mogu dojiti,ja mislim da je 10mj. sasvim dovoljno

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2083
6.9.2008 14:17:25   
tiha
ma izdajat cu se dokle bude islo a nekako cemo je vec uspjet odviknit sad je to malo problem odjednom prestat ali mm ce ju uspavljivat pa nece trazit...cim ju ja uzmem glava vec na siki i preko majice i preko grudnjaka!user posted image  opasna je... hvala vam curke...sta bi ja bez vas!!!!

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 2084
6.9.2008 14:19:38   
mlada mama
reci joj da te bole sike,i da u siki vise nema mlijeka,ne brini sve oni razumiju,vidjet ces da ces uspjeti.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2085
6.9.2008 15:27:46   
mirna
izgleda da sve odmarate danas... mi cekamo na picu... doci ce tek za pola sata...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2086
   [Brisano sporočilo]
6.9.2008 15:29:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu anne)
  Neposredna veza do poruke: 2087
6.9.2008 15:43:07   
mamavlatkica
Bokić !

Evo da se malo javimo upravo smo završili sa ručkom , moj sinko je danas prvi puta probao žgance i pićeli paprikaš i jako mu se dopalo danas jedino nije baš oduševljen pilećom juhom . Sad glumi malog majmuna tu u boravku a poćeo se sakriavti iza zavijesa , zatvara vrata , vadi sve do čega dođe pa ću morati naparviti neke preinake u eleemntu , izbaciti svoju kozmetiku i satviti njegove igraćke ( plišanu družinu ) .
Eto to su vam nove zgode iz Janovog brloga .user posted image user posted image

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .
LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima
Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku .
Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2088
6.9.2008 15:44:59   
tiha
moj rucak je pri kraju jos samo da se palacinke zapeku i na njopanac krecemo

(Odgovor članu mamavlatkica)
Neposredna veza do poruke: 2089
   [Brisano sporočilo]
6.9.2008 15:49:00   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 2090
   [Brisano sporočilo]
6.9.2008 16:16:43   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 2091
6.9.2008 16:20:24   
tiha
cure moje necete vjerovati...moja mia je spavala od 1 i 15 do sada! juhu!!!!!!!!!! prava maca

Neposredna veza do poruke: 2092
   [Brisano sporočilo]
6.9.2008 16:23:37   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 2093
   [Brisano sporočilo]
6.9.2008 16:25:24   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 2094
6.9.2008 16:29:30   
mlada mama
IZVORNA PORUKA: tiha

cure moje necete vjerovati...moja mia je spavala od 1 i 15 do sada! juhu!!!!!!!!!! prava maca

bravo mia tako se to radi,a ne ko' ovaj moj,zaspao je u 2,obicno ide spavati u podne,i budi se svako malo tako da skoro cjelo vrijeme stojim kraj njega

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2095
6.9.2008 16:42:02   
tiha
nemogu vjerovat ovo je drugi puta da je odvalila toliko u komadu

Neposredna veza do poruke: 2096
6.9.2008 16:54:33   
mlada mama
da te utjesim moj ce skoro 2god.a on je tek nedavno poceo spavati po 2h u komadu po noci se jos uvijek budi po puno puta,recimo sinoc,a od kad je bio jos beba sjecam se proslo ljeto imao je 7-8mj. on je samo jednom dnevno isao spavati i to samo 30min.,a navece bi zaspao oko 11 i u 5 ujutro smo vec bili u setnji da nebi slucajno goste probudio jer se derao non-stop,jednostavno spava i place i to cjelo vrijeme to su mi bili najtezi mj. hvala Bogu proslo je,mm je stalno radio nitko mi ga nije mogao cuvati,a ja kronicno neispavana,totalno izgubljena,nebi znala sto radim,bojala sam se da cu poluditi,jednom sam ga zaboravila pred vratima u kolicima,on je zaspao ja toboze otisla otkljucati stan usla i vidim da mi nesto fali,uzela si sok za popit i skuzim nema DINE,ajme srce mi je otkazalo to je trajalo samo min.da je on bio sam vani,ali sam se prepala

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2097
6.9.2008 17:05:21   
Ruža
Bok curke!user posted image Evo me sa novom glavom, spremna za jedan timski rad! Ima li zaintereseiranih ili ste vi već sve počistile?user posted image
Vidim da vas klinci zezaju, spavaju, ne spavaju, grickaju....user posted image

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 2098
6.9.2008 17:11:14   
tiha
grickaju ruzo grickaju na fin nacin receno

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2099
6.9.2008 17:15:00   
Ruža
Tiha dobro su ti curke rekle, 10 mj. dosta je to, ne daj joj više ako te tako jako grize. I to bez grižnje savjesti, velika je već ona.

Samo luda mama...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!