|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Đuro"
9.9.2008 0:03:40   
piggy
mlijeka mi u prahu još moraš puno puno tipkati za treću zvjezdicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 326
9.9.2008 0:04:51   
FIONA
curke kaj pomaže da mi se odkoči kičma i desni guz, zgrabilo me danas...
Piggy, slatkač je za deset ližem ga ne bi vjerovala punč i vanilija... dobro ne ližem, gutam i grizem!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 327
9.9.2008 0:04:54   
anne
Ali zbilja ne vidim zvjezdice piggy. Valjda me tvoj kup smotao. user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 328
9.9.2008 0:06:34   
piggy
ja vidim tvoje zvjezdice to je najvažnijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 329
9.9.2008 0:06:34   
anne
Fiona vježbaš li? To meni najbolje pomaže. Desni guz i kičma - je li to  od sjedenja za kompjuterom?user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 330
9.9.2008 0:06:52   
FIONA
anne ja svoje ne vidim kada nisam prijavljena obzirom da se dopisujemo netko se dobro z...... sa tobom!!!user posted image user posted image user posted image ... meni nekaj šteka komp sada jako mi je spor,, možda im nekaj šteka 

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 331
9.9.2008 0:07:27   
anne
Piggy gledala sam danas slike - pa ti si prava mršavica.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 332
9.9.2008 0:08:22   
piggy
ja vas ne kužim kod vas stalno nešto šteka,kod mene je sve ok,vidim zvjezde i brz jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mislim na kompjuteruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 333
9.9.2008 0:08:54   
anne
IZVORNA PORUKA: FIONA

anne ja svoje ne vidim kada nisam prijavljena obzirom da se dopisujemo netko se dobro z...... sa tobom!!!user posted image user posted image user posted image ... meni nekaj šteka komp sada jako mi je spor,, možda im nekaj šteka 

Ne znam u ćemu je štos. Valjda nam se neće srušiti stranica.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 334
   [Brisano sporočilo]
9.9.2008 0:09:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 335
9.9.2008 0:09:02   
FIONA
da bar imalo bi više smisla nego ono kaj delam svaki dan... kuham pospremim operem i onda ipet ispočetka kao da se niš nije ni desilo... kod mene nitko ne kuži da sam ja trudna i da nemrem ko prije a ja kokoš ne stajem... mislim da bum počela kukati vidim da mi kod šogorice pali!!!

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 336
9.9.2008 0:10:04   
anne
Piggy da ti nešto ne petljaš - sva si zaigrana u ove tihe sate.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 337
9.9.2008 0:10:06   
piggy
da draga imam 50 kg,i da znaš da mi je baš žao kaj i ti nisi došla,al nema veze,znam ja gdje si ti pa ćemo sa Puli na kavu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 338
9.9.2008 0:11:32   
FIONA
nne jezig pregrizi... tek sam sjela za komp da mi se stranica sruši srušio bi mi se svijet!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 339
9.9.2008 0:12:18   
piggy
da sad ću ja ispasti kriva,kaj vam ja moguuser posted image user posted image user posted image user posted image
mali brzi prstići,ne brinite naće pasti stranicauser posted image user posted image user posted image user posted image
idemo malo zdrmati operatere da nam ne padne stranicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Poruku je uredio piggy -- 9.9.2008 0:14:02 >

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 340
9.9.2008 0:12:53   
anne
Ma i meni je žao piggy - baš sam se veselila da vas vidim. Može kavica kad ti paše. Jesi nam i ti u kvartu?
Bila i ja jednom na 50 - i onda su došla djeca!user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 341
9.9.2008 0:13:19   
FIONA
piggy kaj se ti delaš cool i zafrkavaš da je sa tvojim kompom sve ok... da nas ti ne sabotiraš???user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 342
   [Brisano sporočilo]
9.9.2008 0:14:18   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu piggy)
  Neposredna veza do poruke: 343
9.9.2008 0:14:51   
anne
Dogodilo se dvaput prije nego si nam se pridružila piggy. Opća pomutnja par dana, zadnjih par mjeseci članaka i foruma obrisano. Bile smo ko guske u magli. Ha, što je ovisnost!

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 344
9.9.2008 0:15:05   
FIONA
anne laže nema on 50kg ona ima 47 naj više vidla ja iz prve ruke!!! mene nudi sa slatkim a ona niš i još mi laže o kilama!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 345
   [Brisano sporočilo]
9.9.2008 0:16:32   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu anne)
  Neposredna veza do poruke: 346
   [Brisano sporočilo]
9.9.2008 0:17:48   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu anne)
  Neposredna veza do poruke: 347
9.9.2008 0:20:59   
piggy
ja ne mogu vjerovati,user posted image
-sabotiranje,manjak kila kaj bute još zmislileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
morati ću potražiti neki žuti,zeleni,crveni ili kakav već telefon za pomoćuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja siroće sama u sobi umirem od smijeha i ne mogu vjerovati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 348
9.9.2008 0:21:24   
FIONA
curke moje zadnji put kada sam imala 50 kg bila sam u nižim razredima osnovne, čak mislim do trečeg max!!!
Ali imam sreće kaj se uvijek dobro rasporedilo U GUZICUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moram vas napustiti jer mi treba 5 min da izađem van na teme pa opet uđem i napišem kaj mislim a za to vrijeme vi ste već dvije teme dalje...
Pusa i laku noć!!!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 349
9.9.2008 0:24:58   
piggy
da da sad je kompjuter kriv,kaj si ti spora u pisanju pa ćeš nas napustiti,neka neka,vidjet ćemo se mi opetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
što se tiče kila ja sam do prvog srednje imala 45 kg,moju mamu su u osnovnoj školi pitali jel mi kaj daje za jest,jadna žena propala u zemlju od srama,a ja tamanim sve kaj stignem,samo kaj nemam mira poslije jela sjest.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!