Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 10:35:28
|
|
|
|
Zvonki
|
Evo, stigli moji pa gibam. Čujemo se uskoro
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 10:36:17
|
|
|
|
Candy
|
Bok Zvonki,uživaj !
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 10:36:27
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Floki, čestitam draga - otvaraj temu Ne sjede svi u birtiji stalno da bi mogli saznati radosnu vijest! (jel' to znači da nećeš lokati sa mnom 4.12. ? ) čekam potvrdu od dr, pa cu onda otvarat temu naravno da to ne znaci da necu lokat s tobom, zagrijana sam za 4.12. i nećete me se tako lako rijesiti
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 10:37:52
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
gibam i ja lagano spremati ručak i čistit ostatke od jučerašnjeg derneka ...do popodne pozz
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 10:39:40
|
|
|
|
Candy
|
Ajde Flokita,uživaj...Ja ću još malo biti,možda naleti netko da dovršimo ovu Južnjačku,šteta da propadne ...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 10:39:59
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Kako su tvoje ljepotice? Jesu zdrave? Bogu hvala zdrave su,malo K. muči suhi kašalj,al još smo na prirodnim pripravcima A sda je vrijeme da se počmem spremati,inače će misa početi bez nas mah-mah svima
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 10:41:33
|
|
|
|
Candy
|
I ti me ostavljaš curice ?Onda ću ja ispast' alkos ...Šalim se,samo ti odi svojim poslom,navrati kasnije,pa-pa !
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 11:01:33
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Candy Jutro mariola,kako je bebica,kako se ti snalaziš ? I ja pijuckam crnu,friško kuhanu ... Evo me nazad. Toni je taman bio ogladnio. On je super. Samo jede i spava. Nije zahtjevan. Već dvi noći mi spava cijelu noć. Za sad odlično funkcioniramo. Kako si nam ti? Još uvijek radiš 300 na sat?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 11:04:30
|
|
|
|
buduća mamica
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 11:06:59
|
|
|
|
CallamityJane
|
pozdrav cure i mi smo tu, malo virkamo po temama, nismo sinoc bili aktivni bas pa ne mozemo dozvoliti da nam sta promakne slucajno
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 11:08:38
|
|
|
|
Candy
|
Bok buduća mamice,kako si?Mariola,i mislila sam da si pobjegla malome ...Drago mi je da ti je dobar,neka tako i ostane,sunčeko malo ...Ja sam ok,malo danas odmaram,a inače sam u pogonu non-stop...Vesele me slobodni dani oko Božića pa je nekak' lakše ...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 11:12:16
|
|
|
|
buduća mamica
|
dobro sam, koliko mogu biti s obzirom da mi se termin bliži jutros sam dobila par snažnih kickova u rebra, bebili se svim silama trudi da mama ne zaboravi nikako svoju prvu trudnoću Cally kako je malena?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 11:16:30
|
|
|
|
mariola
|
Candy, brzo će nam blagdani B. mamice, uživaj u trbuhu, meni nekako fali i sad mi se čini da mi je baš brzo trudnoća prošla... Call, di si ti sinoć? Nije bilo komada bez glava, nego smo malo o cicama razglabale
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 11:18:51
|
|
|
|
buduća mamica
|
Mariola kako se snalaziš sa bebanom? jel dobar?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 11:29:15
|
|
|
|
lueman
|
hej žene, vidim malo uživate
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 11:38:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mariola Nije bilo komada bez glava, nego smo malo o cicama razglabale dobro pa me nije bilo, dosta mi mojih cica jos i o vasim da slusam a sinoc ja napravila mojoj kiki ugodjaj kao u spa centru, napravila joj kupku pa se kupala sa mamom, prskale se .... cjela kupaona je bila pod vodom, pa smo frizure pravile jedna drugoj, zamislite na sta sam ja licila a b.mamice kiki je sad dobro, mada opet je krenula hroptati, tako da jos nismo vakcinu primili, kaze doktorica dok god potpuno ne ozdravi ne smijemo
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 11:39:17
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica Mariola kako se snalaziš sa bebanom? jel dobar? Jako je dobar. Stalno ga hvalim pa se sve bojim da se ne pokvari I onda se nije teško ni snalaziti kad ima svoj ritam. Kad zakenjca ili je gladan ili pokakan pa ga treba promjenit. I kao što sam gore napisala, već dvi noći mi spava cijelu noć. Dušica mamina. Šta da ti kažem osim da ti želim da i tvoja bebica bude ovakva Nama su svi govorili vidićete kad dođe beba, sve će se promjenit, nema spavanja, nema popodne odmaranja, gledanja filmova,bla,bla. A nama se ništa nije promjenilo. Noću kad se probudi, samo ga nadojim i on nastavi spavati, mm i ja popodne ili spavamo ili gledamo film, isto i kad smo bili sami. A za koji tjedan ćemo i u đir kao i prije.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 11:40:26
|
|
|
|
mariola
|
Call vidila sam slike. Malena je preslatka
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 11:45:20
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma malena je cudoviste, ja ju zovem neman, azdaja to dijete ima energije u sebi za deset ljudi ali je neodoljiva to je istina, ima sarma na tatu i evo opet zaspa gledajuci tonija moraces mi ga posuditi u kriznim momentima
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 11:48:20
|
|
|
|
mariola
|
Srećica mamina. Morat ću za vas poseban album napraviti da ne gleda cura uvijek iste slike A mogla bi i ti nove staviti.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 11:52:45
|
|
|
|
tikica_69
|
Samo da cirnem sto ima i jeste li mi sve na broju
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 11:53:38
|
|
|
|
CallamityJane
|
mogla bi da znas, onih pet komada znamo napamet a danas cu staviti, samo imamo jedno tri cetiri hiljade komada pa to treba sada razvrstati koje su nam sa putovanja, pa u foldere staviti po mjesecima znas sta? sve mi se cini da cu to prepustiti tati kada dodje to je ionako njegov posao, ja samo slikam... ali stavim par najnovijih da ne zaboravite moju neman ...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 11:53:59
|
|
|
|
mariola
|
Ovčice sve na broju Kako si ti? Je zdravlje bolje?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 11:54:38
|
|
|
|
CallamityJane
|
hej tiks, si ziva? sve kosti na broju?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 29.11.2009 11:54:46
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: mariola Ovčice sve na broju Kako si ti? Je zdravlje bolje? A tak....ne momente mi se cini da je bolje, onda ustanem pa pocnem malo po stanu, onda vidim da i nije
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!