Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 13:57:33
|
|
|
|
mariola
|
A ja ko mala beba. Spavanje skoro pa obavezno. A u trudnoći sam spavala tri put više nego inače
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 13:59:47
|
|
|
|
osobno
|
joj, pa sad mi pade na pamet...znam zašto se NAPOKON otvara rodilište...pa kerumova fanika triba rodit... ...šmrc... a ja se već ponadala da oni to zbog mene privode kraju...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:00:13
|
|
|
|
CallamityJane
|
ne znam cure, ja jos uvek odspavam popodne sa svojom Kiki, taman se spremamo za jos jedan spavanjac nekada ne stignem ali dva puta zaredom mi se to ne moze desiti haj pepe eto i tebe
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:01:22
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno joj, pa sad mi pade na pamet...znam zašto se NAPOKON otvara rodilište...pa kerumova fanika triba rodit... ...šmrc... a ja se već ponadala da oni to zbog mene privode kraju... kako taj covjek meni skija po zivcima da ga sretnem na ulici pljunula bih ga.... a ko mu dodje fanika ?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:01:57
|
|
|
|
osobno
|
to je vjerojatno stvar navike...ali ne brinem se, mm pošteno odradi i moje i svoje spavanje čim uvati priliku...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:04:14
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno kako taj covjek meni skija po zivcima da ga sretnem na ulici pljunula bih ga.... a ko mu dodje fanika ? pa znaš, neka ka ljubavnica, bilo ti je po svim novinama da je ostavija ženu zbog nje.. umrla san od smija kad sam vidila u 24 sata jednom priko naslovnice vijest #Kerum izveo Fani na kavu"..nisam niti se potrudila prelistat novine taj dan, ako im je to glavna vijest, kakve su tek ostale..
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:04:26
|
|
|
|
Anoniman
|
evo i mene na kratko, mala spava vec 2,5 sata, verujem da ce da se budi uskoro Cally fanika je kerumova ljubavnica i buduca zena koja je trudna osobno nadam se da ce se otvoriti rodiliste kako su i rekli, pa da ti sam cin radjanja i boravak budu sto ugodniji
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:05:49
|
|
|
|
osobno
|
i ja se nadam...nada je dobra žena...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:06:45
|
|
|
|
mamica29
|
Dominik baš si prekrasno ispala na slikicama s koncerta od B.B. A daj mi reci kaj se dogodilo s Kevinom? Pa njega nema.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:07:32
|
|
|
|
CallamityJane
|
eto vi sve znate, a ja na kraju tracara Neco moja Kiki tek sada zaspa, iscrpljena sam totalnoooo sve mi se cini da cu i ja sa njom u horizontalu... Nego osobno zelim ti sto kaze Neca ugodan cin radjanja i da ti Fanika pravi drustvo u bolnickoj sobi pa ces sigurno imati priliku vidjeti i naseg neodoljivog, sarmantnog i bujnom kosom obdarenog gradonacelnika
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:10:27
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: mamica29 Dominik baš si prekrasno ispala na slikicama s koncerta od B.B. A daj mi reci kaj se dogodilo s Kevinom? Pa njega nema. hvala...ali to je zbog majce i neizmjerne srece sto sam izasla i sto sam tamo hehehe...kevin ima obitelj i kao najstariji clan neda mu se vise skakutat po pozornici koliko sam skuzila
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:10:38
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe eto vi sve znate, a ja na kraju tracara Neco moja Kiki tek sada zaspa, iscrpljena sam totalnoooo sve mi se cini da cu i ja sa njom u horizontalu... Nego osobno zelim ti sto kaze Neca ugodan cin radjanja i da ti Fanika pravi drustvo u bolnickoj sobi pa ces sigurno imati priliku vidjeti i naseg neodoljivog, sarmantnog i bujnom kosom obdarenog gradonacelnika mda...to mi jedina želja...ustvari, poslat ću mail oće me doć držat za ruku u rađaoni...da mu ne bude panika kad bude triba s fani...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:10:38
|
|
|
|
CallamityJane
|
vidi ti ove mamice 29 to uleti u birtiju, ni ne pozdravi, niti zovnu turu a vidi da su prazni stolovi i ne pogleda nas, samo za dominik pita neka, neka zapamtimo ti to ...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:11:27
|
|
|
|
Anoniman
|
auuu vrtirepka, tebi je veselo vidim ja sam kao ucila do malo pre, ali brateeeee kako me mrziiiiii
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:11:54
|
|
|
|
osobno
|
he he..pamti pa vrati...ja bi ponudila cappuccino, al ne znan stavit sliku...baš me sram...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:13:26
|
|
|
|
mamica29
|
Hvala na odgovoru. Inače on mi je bil najdraži. I mali Nick . Ja ih nisam već dugo slušala.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:13:30
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca auuu vrtirepka, tebi je veselo vidim ja sam kao ucila do malo pre, ali brateeeee kako me mrziiiiii ja imam taktiku...kad tribam učit, budem gladna, pa se onda natiram brzo brzo pročitat i zapamtit da mogu poć jist.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:14:51
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe vidi ti ove mamice 29 to uleti u birtiju, ni ne pozdravi, niti zovnu turu a vidi da su prazni stolovi i ne pogleda nas, samo za dominik pita neka, neka zapamtimo ti to ... beeeelj...kad ste ko kameleoni ...stopite se okolinom
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:16:23
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: mamica29 Hvala na odgovoru. Inače on mi je bil najdraži. I mali Nick . Ja ih nisam već dugo slušala. i meni je bio uvijek cooler neki i vjecno crno vino je pio mmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:16:23
|
|
|
|
CallamityJane
|
vidim ja Neco tebe nema na msn-u, kontam garant ti "jozobend" dosao pa ste se bacili u gimnastiku i fiskulturu a sto se tice ucenja, ja mislim da moj mozak je totalno zardjao pa kada jednom krenem uciti da ce se cuti skripa tockica u mojoj glavi kako se sa naporom pokrecu
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:16:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: Nellyca auuu vrtirepka, tebi je veselo vidim ja sam kao ucila do malo pre, ali brateeeee kako me mrziiiiii ja imam taktiku...kad tribam učit, budem gladna, pa se onda natiram brzo brzo pročitat i zapamtit da mogu poć jist. moje stare taktike su bile- ustajanje u podne, razvlacenje po kuci i teranje na ucenje, onda cim padne mrak (tad imam najvecu koncentraciju), kuvam kafu i obavezno neko enrgetsko pice, tipa red bull, i ucenje do kasno u noc ali sad mi Sara "malo" kvari koncepciju
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:16:44
|
|
|
|
osobno
|
pa ja se sasvim dobro uklapam u svaki okrugli ambijent... ali je isto malo teško mene ne vidit...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:17:40
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: callanhoe vidi ti ove mamice 29 to uleti u birtiju, ni ne pozdravi, niti zovnu turu a vidi da su prazni stolovi i ne pogleda nas, samo za dominik pita neka, neka zapamtimo ti to ... beeeelj...kad ste ko kameleoni ...stopite se okolinom sledeci put cu nick cartera pod ruku pa u birtiju pa da vidim kako cu proci neprimjecena
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:18:17
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe vidim ja Neco tebe nema na msn-u, kontam garant ti "jozobend" dosao pa ste se bacili u gimnastiku i fiskulturu a sto se tice ucenja, ja mislim da moj mozak je totalno zardjao pa kada jednom krenem uciti da ce se cuti skripa tockica u mojoj glavi kako se sa naporom pokrecu ili možda jedan maleni čovječuljak na samrti u prašnjavom naslonjaču umisto kotačića...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 14:18:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe vidim ja Neco tebe nema na msn-u, kontam garant ti "jozobend" dosao pa ste se bacili u gimnastiku i fiskulturu pa to sam ja kao bila iskljucila komp da me ne privlaci, ali dzaba, eto mene nazad kao krenula da pogledam nesto na sajtu skole, pa kao na brzinu da vidim sta mi vi radite, pa eto pogledala sta mi je trebalo ali nikako odavde otici
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!