|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Advent na ringeraji"
30.11.2009 13:57:33   
mariola
A ja ko mala beba. Spavanje skoro pa obavezno.user posted image
A u trudnoći sam spavala tri put više nego inačeuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1551
30.11.2009 13:59:47   
osobno
joj, pa sad mi pade na pamet...znam zašto se NAPOKON otvara rodilište...pa kerumova fanika triba rodit...user posted image user posted image ...šmrc... a ja se već ponadala da oni to zbog mene privode kraju...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1552
30.11.2009 14:00:13   
CallamityJane
ne znam cure, ja jos uvek odspavam popodne sa svojom Kiki, taman se spremamo za jos jedan spavanjac user posted image  nekada ne stignem ali dva puta zaredom mi se to ne moze desiti user posted image

haj pepe eto i tebe user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1553
30.11.2009 14:01:22   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: osobno

joj, pa sad mi pade na pamet...znam zašto se NAPOKON otvara rodilište...pa kerumova fanika triba rodit...user posted image user posted image ...šmrc... a ja se već ponadala da oni to zbog mene privode kraju...user posted image

kako taj covjek meni skija po zivcima user posted image  da ga sretnem na ulici pljunula bih ga....
a ko mu dodje fanika ?user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1554
30.11.2009 14:01:57   
osobno
to je vjerojatno stvar navike...ali ne brinem se, mm pošteno odradi i moje i svoje spavanje čim uvati priliku...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1555
30.11.2009 14:04:14   
osobno

IZVORNA PORUKA: callanhoe

kako taj covjek meni skija po zivcima user posted image  da ga sretnem na ulici pljunula bih ga....
a ko mu dodje fanika ?user posted image

pa znaš, neka ka ljubavnica, bilo ti je po svim novinama da je ostavija ženu zbog nje..user posted image umrla san od smija kad sam vidila u 24 sata jednom priko naslovnice vijest #Kerum izveo Fani na kavu"..nisam niti se potrudila prelistat novine taj dan, ako im je to glavna vijest, kakve su tek ostale..user posted image

Neposredna veza do poruke: 1556
30.11.2009 14:04:26   
Anoniman
evo i mene na kratko, mala spava vec 2,5 sata, verujem da ce da se budi uskoro user posted image
Cally fanika je kerumova ljubavnica i buduca zena koja je trudna user posted image user posted image
osobno nadam se da ce se otvoriti rodiliste kako su i rekli, pa da ti sam cin radjanja i boravak budu sto ugodniji user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 1557
30.11.2009 14:05:49   
osobno
i ja se nadam...nada je dobra žena...user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1558
30.11.2009 14:06:45   
mamica29
Dominik baš si prekrasno ispala na slikicama s koncerta od B.B. A daj mi reci kaj se dogodilo s Kevinom? Pa njega nema.

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1559
30.11.2009 14:07:32   
CallamityJane
eto vi sve znate, a ja na kraju tracara user posted image
Neco moja Kiki tek sada zaspa, iscrpljena sam totalnoooo user posted image  sve mi se cini da cu i ja sa njom u horizontalu...
Nego osobno zelim ti sto kaze Neca ugodan cin radjanja i da ti Fanika pravi drustvo u bolnickoj sobi pa ces sigurno imati priliku vidjeti i naseg neodoljivog, sarmantnog i bujnom kosom obdarenog gradonacelnika user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1560
30.11.2009 14:10:27   
dominik
IZVORNA PORUKA: mamica29

Dominik baš si prekrasno ispala na slikicama s koncerta od B.B. A daj mi reci kaj se dogodilo s Kevinom? Pa njega nema.

user posted image hvala...ali to je zbog majce i neizmjerne srece sto sam izasla i sto sam tamo hehehe...kevin ima obitelj i kao najstariji clan neda mu se vise skakutat po pozornici koliko sam skuzila

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 1561
30.11.2009 14:10:38   
osobno

eto vi sve znate, a ja na kraju tracara user posted image
Neco moja Kiki tek sada zaspa, iscrpljena sam totalnoooo user posted image  sve mi se cini da cu i ja sa njom u horizontalu...
Nego osobno zelim ti sto kaze Neca ugodan cin radjanja i da ti Fanika pravi drustvo u bolnickoj sobi pa ces sigurno imati priliku vidjeti i naseg neodoljivog, sarmantnog i bujnom kosom obdarenog gradonacelnika user posted image user posted image

mda...to mi jedina želja...ustvari, poslat ću mail oće me doć držat za ruku u rađaoni...da mu ne bude panika kad bude triba s fani...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1562
30.11.2009 14:10:38   
CallamityJane
vidi ti ove mamice 29 to uleti u birtiju, ni ne pozdravi, niti zovnu turu a vidi da su prazni stolovi i ne pogleda nas, samo za dominik pita user posted image user posted image user posted image
neka, neka zapamtimo ti to ...user posted image

Neposredna veza do poruke: 1563
30.11.2009 14:11:27   
Anoniman
auuu vrtirepka, tebi je veselo vidim user posted image user posted image ja sam kao ucila do malo pre, ali brateeeee kako me mrziiiiiiuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1564
30.11.2009 14:11:54   
osobno
he he..pamti pa vrati...ja bi ponudila cappuccino, al ne znan stavit sliku...baš me sram...user posted image

Neposredna veza do poruke: 1565
30.11.2009 14:13:26   
mamica29
Hvala na odgovoru. Inače on mi je bil najdraži. I mali Nick user posted image . Ja ih nisam već dugo slušala.

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1566
30.11.2009 14:13:30   
osobno

IZVORNA PORUKA: Nellyca

auuu vrtirepka, tebi je veselo vidim user posted image user posted image ja sam kao ucila do malo pre, ali brateeeee kako me mrziiiiiiuser posted image user posted image

ja imam taktiku...kad tribam učit, budem gladna, pa se onda natiram brzo brzo pročitat i zapamtit da mogu poć jist.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1567
30.11.2009 14:14:51   
dominik

vidi ti ove mamice 29 to uleti u birtiju, ni ne pozdravi, niti zovnu turu a vidi da su prazni stolovi i ne pogleda nas, samo za dominik pita user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image beeeelj...kad ste ko kameleoni ...stopite se okolinomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1568
30.11.2009 14:16:23   
dominik
IZVORNA PORUKA: mamica29

Hvala na odgovoru. Inače on mi je bil najdraži. I mali Nick user posted image . Ja ih nisam već dugo slušala.

i meni je bio uvijek cooler neki i vjecno crno vino je pio mmmmmmmmm

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 1569
30.11.2009 14:16:23   
CallamityJane
vidim ja Neco tebe nema na msn-u, kontam garant ti "jozobend" user posted image  dosao pa ste se bacili u gimnastiku i fiskulturu user posted image

a sto se tice ucenja, ja mislim da moj mozak je totalno zardjao pa kada jednom krenem uciti da ce se cuti skripa tockica u mojoj glavi kako se sa naporom pokrecu user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1570
30.11.2009 14:16:38   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nellyca

ja imam taktiku...kad tribam učit, budem gladna, pa se onda natiram brzo brzo pročitat i zapamtit da mogu poć jist.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje stare taktike su bile- ustajanje u podne, razvlacenje po kuci i teranje na ucenje, onda cim padne mrak (tad imam najvecu koncentraciju), kuvam kafu i obavezno neko enrgetsko pice, tipa red bull, i ucenje do kasno u noc user posted image ali sad mi Sara "malo" kvari koncepciju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 1571
30.11.2009 14:16:44   
osobno
pa ja se sasvim dobro uklapam u svaki okrugli ambijent...user posted image ali je isto malo teško mene ne vidit...user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1572
30.11.2009 14:17:40   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: dominik

user posted image user posted image beeeelj...kad ste ko kameleoni ...stopite se okolinomuser posted image

sledeci put cu nick cartera pod ruku pa u birtiju pa da vidim kako cu proci neprimjecena user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1573
30.11.2009 14:18:17   
osobno

vidim ja Neco tebe nema na msn-u, kontam garant ti "jozobend" user posted image  dosao pa ste se bacili u gimnastiku i fiskulturu user posted image

a sto se tice ucenja, ja mislim da moj mozak je totalno zardjao pa kada jednom krenem uciti da ce se cuti skripa tockica u mojoj glavi kako se sa naporom pokrecu user posted image

ili možda jedan maleni čovječuljak na samrti u prašnjavom naslonjaču umisto kotačića...user posted image

Neposredna veza do poruke: 1574
30.11.2009 14:18:58   
Anoniman

pa to sam ja kao bila iskljucila komp da me ne privlaci, ali dzaba, eto mene nazad user posted image user posted image kao krenula da pogledam nesto na sajtu skole, pa kao na brzinu da vidim sta mi vi radite, pa eto pogledala sta mi je trebalo ali nikako odavde otici user posted image

Neposredna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!