Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:04:10
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: callanhoe stvarno si plava... to je snjeguljica ludačo...falila si bajku...bit će da si gledala kakav film za odrasle sa snjeguljicom pa ti se urezalo u pamćenje... bas sam plavusa, pomjesala bajke skroz dobro i ovoj ima maceha samo nema patuljaka haj martina ko kaže da nema patuljaka? ma za tebe ćemo dovest kojeg, kad baš voliš...svaka tica svome jatu... naprotiv ja volim visoke i crne, znas onu suprotnosti se privlace kod mene dokazano a pepe covjek je vec razradio strategiju kako ce to odraditi cak je i avionsku kartu uzeo prije njegovih da mozemo biti dva-tri dana sami haj andjo nebi vam volila bit susjeda kad on dođe matana bog,gledala slikice i vidim da je super bilo...ajme ja nikako stavit nekakve slike
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:04:38
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno he he...i ja se palim na visoke crne... vidi se da smo svjesne svojih falinki, moramo prosjek popraviti
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:04:44
|
|
|
|
MaTana
|
a jesi luda biljko!!! Pa zar ce ti oni smetati, necete valjda biti u istoj sobi?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:06:32
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma nece biti u istoj sobi ali hocu da sebi dam oduska jednosoban je stan pa je kiki sa nama stalno a to nije to a sada kada je bio tu mi zaova bila
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:06:46
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno he he...i ja se palim na visoke crne... vidi se da smo svjesne svojih falinki, moramo prosjek popraviti aha, zato nam je Luka plav i svjetal ka skandinavac...bog ga pomoga, lipo moje dite, da nisam vidila slike od mm kad je bija mali, ne bi virovala da je moj...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:08:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja vas napustam,zove me prijateljica pegla
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:08:10
|
|
|
|
CallamityJane
|
budi sretna da je na muza, sta da je na susjeda i ja da ne vidim slike od muza, ne znam na koga je ova moja, vec sada je veca od mene
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:09:01
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ja vas napustam,zove me prijateljica pegla ja se sa svojoj posvadjala na mrtvo ime, uvrijedila me strasno
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:09:18
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe budi sretna da je na muza, sta da je na susjeda i ja da ne vidim slike od muza, ne znam na koga je ova moja, vec sada je veca od mene a ja se pitam zašto me Luka gleda s visoka... kako neće, bidno dite, kad krene u školu neće se znat ko koga vodi, ja njega ili on mene...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:09:30
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ma nece biti u istoj sobi ali hocu da sebi dam oduska jednosoban je stan pa je kiki sa nama stalno a to nije to a sada kada je bio tu mi zaova bila Po tome ja se nikad ne bi sexala, mala s nama u sobi, mmbrat u sobi preko puta nase (samo uski hodnik) a mmroditelji isto jako blizu... Pa mislim da su ljudi svjesni da se sexate, nije Kiki pala sa neba ...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:10:29
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ja vas napustam,zove me prijateljica pegla ja se sa svojoj posvadjala na mrtvo ime, uvrijedila me strasno a ja sa svojom nisam baš ni pričala...ne možemo se nikako nać na istoj valnoj duljini...uvik se pravi pametna.
< Poruku je uredio osobno -- 30.11.2009 15:11:07 >
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:11:31
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ja vas napustam,zove me prijateljica pegla ja se sa svojoj posvadjala na mrtvo ime, uvrijedila me strasno i mene moja, a sto cu vidim da je vrijeme da joj popustim
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:11:53
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: MaTana IZVORNA PORUKA: callanhoe ma nece biti u istoj sobi ali hocu da sebi dam oduska jednosoban je stan pa je kiki sa nama stalno a to nije to a sada kada je bio tu mi zaova bila Po tome ja se nikad ne bi sexala, mala s nama u sobi, mmbrat u sobi preko puta nase (samo uski hodnik) a mmroditelji isto jako blizu... Pa mislim da su ljudi svjesni da se sexate, nije Kiki pala sa neba ... ma ne mogu se ja opustiti, ja hocu kada mi dodje da vrisnem da vrisnem a nije sve nesto pod jastuk, pod jorgan jos cu se ugusiti od silne strasti a kiki je nastala nakon sto mi je sveki bila mjesec dana u gostima, pa ti je sve jasno to je cak i ona svjesna i cim je cula da smo napokon trudni, kaze izgleda se apstinencija isplatila
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:12:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ja vas napustam,zove me prijateljica pegla ja se sa svojoj posvadjala na mrtvo ime, uvrijedila me strasno a ja sa svojom nisam baš ni pričala...ne možemo se nikako nać na istoj valnoj duljini...uvik se pravi pametna. buahahaha sto se ismija, cuj uvik se pravi pametna
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:13:06
|
|
|
|
MaTana
|
idem zapalit jednu i popricat sa mamom, vratim se kasnije
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:15:48
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ja vas napustam,zove me prijateljica pegla ja se sa svojoj posvadjala na mrtvo ime, uvrijedila me strasno a ja sa svojom nisam baš ni pričala...ne možemo se nikako nać na istoj valnoj duljini...uvik se pravi pametna. buahahaha sto se ismija, cuj uvik se pravi pametna pa kad je..osjećam se poniženo ...ka da svi moraju bit tako pametni ka ona...još se uvik fali kako joj za savršen posal triba samo malo struje i vode ...sram je bilo...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:17:11
|
|
|
|
CallamityJane
|
osobno ti si svjesna da pricamo o pegli? maloj stvarcici sto pegla ves? i ne moze pricati?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:17:50
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe osobno ti si svjesna da pricamo o pegli? maloj stvarcici sto pegla ves? i ne moze pricati? ko ti kaže? moja je živa...majke mi...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:18:53
|
|
|
|
osobno
|
i da znaš, taman me gleda iz kuta sobe, nastavi li me maltretirat, zvat ću plavi telefon.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:19:42
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: callanhoe osobno ti si svjesna da pricamo o pegli? maloj stvarcici sto pegla ves? i ne moze pricati? ko ti kaže? moja je živa...majke mi... vec si me zabrinula da su te hormoni ti trudnicki dotukli skroz
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:20:16
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno i da znaš, taman me gleda iz kuta sobe, nastavi li me maltretirat, zvat ću plavi telefon. okreni joj ledja
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:21:57
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: osobno i da znaš, taman me gleda iz kuta sobe, nastavi li me maltretirat, zvat ću plavi telefon. okreni joj ledja ma ko je šiša, sad ću je uvalit ispod kreveta.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:24:58
|
|
|
|
CallamityJane
|
pazi da ona tebi ne zovne murju a sad vas ja curke napustam krajnje je vrijem, kiki se vvec polako budi kuckamo se u nocnoj
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:27:26
|
|
|
|
osobno
|
i ja idem, kuća mi je u kaosu... čujemo se kasnije vjerojatno...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 30.11.2009 15:33:39
|
|
|
|
kitty
|
a jesate me nasmijale.lude ste ko kupus ivan me iz dnevnog boravka pita cemu se smijes a ja ne mogu do zraka doc
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!