|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Advent na ringeraji"
1.12.2009 0:43:25   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: MaTana

pa dobro biljko, za koga ti mene smatras? Naravno, neko vrijeme se neću javljati, pa ipak moram nadoknaditi 6 mjeseci, ali ne bi ja mogla dugo bez vas....

ja samo kazem kako bih ja ucinila user posted image
dobro moj bude kratko pa mi se moze kroz prste progledati a da bude dugo kao tvoj ja licno bih ga otjerala user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1726
1.12.2009 0:43:55   
riDoris
Ufff! A da preselite u Sabor?

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1727
1.12.2009 0:44:54   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: riDoris

Ufff! A da preselite u Sabor?

user posted image user posted image user posted image
to je bila sala doris, upoznati ces jos mene i moj smisao za humor, tj. nesmisao user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu riDoris)
Neposredna veza do poruke: 1728
1.12.2009 0:45:23   
MaTana
misliš Cally na onu bitku oko razgoličenih muskih?user posted image user posted image user posted image user posted image

Da mi inace svaki dan procitamo po jednu knjigu i onda do 2 ujutro razgovaramo o ideji vodilji iste....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A taj ugovor 3-4 mjeseca tamo i 15 dana doma mi zvuči gadno... Ali vidjet ce te sami... Nadam se da ce bit barem dobro financijski...Nama bas i nije nesto, ali trenutno nema drugog izbora

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 1729
1.12.2009 0:47:21   
riDoris
I ja znam biti takva. Po cijeli dan sam sama kući pa mislim da su to valjda ˝nuspojave˝user posted image

Neposredna veza do poruke: 1730
1.12.2009 0:47:39   
CallamityJane
jao andjo i ti si neka, moramo se bar na pocetku pretvarati da smo fino, posle kada se navuce na raju biti ce joj kasno user posted image user posted image user posted image
a taj ugovor zaista zvuci gadno ali opet bolje nego kod mene, sto kaze andja valjda su finansijski uslovi bolji, mi isto nemamo izbora ili ovo ili skapavati user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1731
1.12.2009 0:54:22   
Anoniman
zaspala jeee user posted image user posted image user posted image jeste da sam htela dragog mi mm-a da udavim na spavanju barem dva puta, jer taman kad je uhvati san on pocne da hrce user posted image ali bitno da spava, a mene ledja rasturaju user posted image

elem, doris nadam se da ce vam to biti ok sto ide, sto kaze matana barem finansijski.
matana navijam da zavrsi za plovidom 6og user posted image user posted image
a cally bravo za robija, koliko ostaje? jel i sveki dolazi sa njim odmah ili...?user posted image

Neposredna veza do poruke: 1732
1.12.2009 0:54:23   
riDoris
Ovdje ima dobar posao, ali ja ne radim, živimo trenutno sa sveki (a čeka nas naša kuća koju treba unutra komplet urediti) i jedino rješenje je brisati van

Neposredna veza do poruke: 1733
1.12.2009 0:56:49   
riDoris
Pod ˝dobar posao ˝ mislim -stalni i sigurni, ali palća je premala da bi se osamostalili

(Odgovor članu riDoris)
Neposredna veza do poruke: 1734
1.12.2009 0:57:46   
CallamityJane
ne znam doris, ako ima dobar posao, razmislite dobro teska je to odluka i nosi sa sobom puno vecu tezinu nego sto ti se sada tako na neisprobano cini user posted image
kakva ti je sveki?

a Neco bravo da moja Sarica pajki, Robo stize 17-og a sveki 22-og e sad jedino mi problem sto moram do 17 naci neku garsonjeru da je pristojna i u splitu, zato pomagaj ako za boga znas user posted image

(Odgovor članu riDoris)
Neposredna veza do poruke: 1735
1.12.2009 0:59:30   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: callanhoe

a Neco bravo da moja Sarica pajki, Robo stize 17-og a sveki 22-og e sad jedino mi problem sto moram do 17 naci neku garsonjeru da je pristojna i u splitu, zato pomagaj ako za boga znas user posted image

za gospodicnu? user posted image kad ona stize? raspitacu se, hocu hocu user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1736
1.12.2009 1:02:19   
CallamityJane
ja, ja za gospodicnu
raspitaj se molim te hocu samo dva dana nasamo sa svojim muzem user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1737
1.12.2009 1:03:48   
riDoris
Sveki? Pobjegla je user posted image iz torbe. Joj, bolje da šutim jer ako krenem izbacit će me s rr.

Neposredna veza do poruke: 1738
1.12.2009 1:04:01   
Anoniman
koji su uslovi, do koliko para i jel potrebna prijava?
inace oni nasi kumovi, sto su u Luksicu su sad presli u stan od 70 kvadrata, dvosoban za 220e, isto u Luksicu samo uz more..ja sam ti lepo govorila da mi postanes komsinica a ti me ne slusas user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1739
1.12.2009 1:05:51   
Anoniman

Sveki? Pobjegla je user posted image iz torbe. Joj, bolje da šutim jer ako krenem izbacit će me s rr.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ako ti je za utehu, nisi jedina koju ima tako divnu madam u blizini, srecom mi sa ovom vise ne zivimo user posted image 6 meseci je bilo i vise nego dovoljno user posted image

(Odgovor članu riDoris)
  Neposredna veza do poruke: 1740
1.12.2009 1:06:22   
CallamityJane

uf ako je takva onda ne znam sta da ti kazem, strpite se malo i bjezite od nje sto vas noge nose, nista nije kao svoj mir mada ja nemam razlog za ovakvo misljenje moja je meni kao rodjena mati dobra user posted image
a ako imas zelju da se ispuses zbog sveki Neca ce da ti pokaze put, ona je cesto u tim krajevima user posted image
ja ti ne znam adrese tih tema, kao sto rekoh moja je zlato od zene user posted image

(Odgovor članu riDoris)
Neposredna veza do poruke: 1741
1.12.2009 1:08:06   
Anoniman

uf ako je takva onda ne znam sta da ti kazem, strpite se malo i bjezite od nje sto vas noge nose, nista nije kao svoj mir mada ja nemam razlog za ovakvo misljenje moja je meni kao rodjena mati dobra user posted image
a ako imas zelju da se ispuses zbog sveki Neca ce da ti pokaze put, ona je cesto u tim krajevima user posted image
ja ti ne znam adrese tih tema, kao sto rekoh moja je zlato od zene user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imam jos jedan njen biser da ti ispricam, ali ne smem ovako javno da me neko ne bi pogresno shvatio ili ne daj boze uvredio user posted image vezano naravno za moje "preobracenje" user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1742
1.12.2009 1:09:02   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Nellyca

inace oni nasi kumovi, sto su u Luksicu su sad presli u stan od 70 kvadrata, dvosoban za 220e, isto u Luksicu samo uz more..ja sam ti lepo govorila da mi postanes komsinica a ti me ne slusas user posted image user posted image

wtf sta ti je i gde dodje Luksic user posted image
znas mila da ja ne vozim, ne racunam onog Ferrarija crvenog parkiranog u stubistu user posted image
javim ti se na msn

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1743
1.12.2009 1:10:02   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nellyca

wtf sta ti je i gde dodje Luksic user posted image
znas mila da ja ne vozim, ne racunam onog Ferrarija crvenog parkiranog u stubistu user posted image
javim ti se na msn

e sad i ne moras da mi se javljas user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1744
1.12.2009 1:10:20   
riDoris
Bila je i moja u početku, dok nisam shvatila kakva je. Najviše radi toga MM i traži bolje plaćen posao i da ja mogu biti kući s djetetom

Neposredna veza do poruke: 1745
1.12.2009 1:11:05   
MaTana
Neće draga Doris, pa tome i raja služi, između ostalog....
A ako živiš sa sveki, a neslažeš se s njom, bit ce gadno, pogotovo zato jer ti je on tako kratko doma... Nadam se da ćete brzo rješiti stambeno pitanje... I kod nas je ista situacija sto se tice stanovanja, ali ja i moja sveki seuser posted image , pa meni nije problem...
Ali gadan je to život, ja ga trpim već 9 godina, ali vjeruj mi, nikad se ne navikneš, i svaki put kad ide jednako boli kao i prvi, ali zato isto tako svaki put kad se vraća je kao da ides na onaj famozni prvi spoj sa leptirićima u stomku...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1746
1.12.2009 1:14:59   
mali_macic
MaTana, jesi li dobila preko maila slike od rodjendana? Poslala sam ti ih na mail da ih mozes lakse sacuvat.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1747
1.12.2009 1:17:47   
MaTana
upravo odgovaram na drugoj temi... Jesam dobila sam ih, Face mi steka pa ti nisam mogla tamo odgovoriti

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 1748
1.12.2009 1:17:58   
riDoris
Ah, da! Pretpostavljam da je to tako s leptirićima. Nas dvoje smo već sokro 5 god. zajedno i nikada nigdje jedno bez drugog ne idemo, a volimo se strašno. ne znam kako ću izdržati, ali bar me veseli da ćemo (nadam se skoro) biti u našoj kućici, a na vrata ću okačiti vijenac od češnjakauser posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1749
1.12.2009 1:20:57   
MaTana
a jesi me nasmijala....

(Odgovor članu riDoris)
Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!