|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Advent na ringeraji"
1.12.2009 10:47:03   
mariola
Plavušo koja si banka, ja sam erste. nije na svakoj isto. ako si pbz onda će ti to žabica našauser posted image
A jel imaš token ili karticu

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1801
1.12.2009 10:49:01   
CallamityJane
pa imaju Neco obicno jastuci oko kreveta i obicno sam budna i dezuram da ne spadne user posted image  ali sada sam valjda bila previse umorna i zaspala sam, samo me plac probudio user posted image
a flasicu smo nasli ali posto su sve bile one ruzne boje, ja ti uzmem neku u dm-u kao isto se ne prosipa ali moja je kiki nasla nacin da izvuce vodu iz nje kada je njoj cejf, pritisce o cvrstu podlogu i tako opet istjera vodu van user posted image user posted image user posted image
tako da sam narucila od tate da nam donese sad za Bozic neku lijepu isto disney ali da je ljepsa nego vasa user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1802
1.12.2009 10:49:34   
lueman

IZVORNA PORUKA: MILLA

se i tvoj žali da ga zlostavljaš? user posted image

uvijek...al mu ne pomažeuser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 1803
1.12.2009 10:49:55   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: mariola

Plavušo koja si banka, ja sam erste. nije na svakoj isto. ako si pbz onda će ti to žabica našauser posted image
A jel imaš token ili karticu

zagrebacka user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1804
1.12.2009 10:50:29   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: callanhoe

tako da sam narucila od tate da nam donese sad za Bozic neku lijepu isto disney ali da je ljepsa nego vasa user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 1805
1.12.2009 10:53:42   
lueman
13+3 nellyuser posted image a rokić je malo bolestan kašljuca pa se sad mazimo jer je i ana ostala doma tak da gledaju crtiće i crtaju.uglavnom pita za mamu ali onda gledamo slikice, mama je na putu mu velimo i onda pričamo kaj bude dobil za božić tak da ga uvijek uspijemo malo prevarit s nekom drugom temomuser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1806
1.12.2009 10:55:39   
zaba
ko me zvao za net bankarstvo,nek pošalje pp,ja gibam na posao.
Pusa svoj dječici

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 1807
1.12.2009 10:56:38   
CallamityJane
lu mene srce boli samo kada pomislim na tog djecaka, imas veeelikoo srce user posted image
ima li ikakvih vijesti sa mamom mu?je li ti se javila ona sekretarica vise?

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 1808
1.12.2009 10:57:47   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: zaba

ko me zvao za net bankarstvo,nek pošalje pp,ja gibam na posao.
Pusa svoj dječici

evo saljem, evo saljem user posted image

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 1809
1.12.2009 10:58:37   
lueman
još mi se nije javila gđa tajnica. nadam se da bude.user posted image user posted image user posted image a i mam nam se još nije javila jer tek nakon te obrade ima pravo zvati......nadamo se svi skupa....znate onu: nada je jedna fina ženauser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 1810
1.12.2009 10:59:11   
Anoniman

lu mene srce boli samo kada pomislim na tog djecaka, imas veeelikoo srce user posted image
ima li ikakvih vijesti sa mamom mu?je li ti se javila ona sekretarica vise?

slazem se sa Cally, svaka ti cast zeno, jos pored svoje troje dece, ja nemam reci user posted image user posted image user posted image user posted image stvarno ima li novosti?
i kako podnosis trudnocu, jel se osecas i malo drugacije s obzirom da su blizanci? user posted image

Neposredna veza do poruke: 1811
1.12.2009 11:00:01   
pepeljuga
Ej evo me u prolazu....user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1812
1.12.2009 11:01:54   
CallamityJane
ne znam za tu da je fina zena, kod nas se obicno kaze da umire poslednja user posted image
a mogu zamisliti kako je toj zeni, valjda se ta tajnica sjeti sto moja mati kaze cim se ljudi dohvate funkcije kao da su boga za bradu uhvatili odmah male ljude zaborave i kako im je do juce bilo user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1813
1.12.2009 11:02:05   
mariola
A jel imaš onu tan tablicu?

Ovako,kad ja plaćam to ide ovako:
Odem na stranicu banke, zatim na netbanking, onda upišem korisničko ime (to sam dobila od banke) i lozinku(sama smisliš), zatim me pita neki od brojeva s tan tablice,kad to upišem i kliknem otvore  se svi moji računi u toj banci. Zatim kliknem na transakcije i onda mi se otvori prozor di upisujem iznos, ime i prezime tko plaća, i na dalje prepisujem s uplatnice broj računa,model i poziv na broj. Na kraju kliknem provjeri i potvrdi. Kad je plaćno mailom dobijem potvrdu.

E sad, kako je na zagrebačkoj, ne znam. Možda isto, možda drukčije. MM plaća preko pbz-a, on ima toker i kod nejga je malo drukčije.
Nadam se da sam ti barem malo pomogla.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 1814
1.12.2009 11:03:05   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ej zdravo ti u prolazu user posted image
kako drugarica pegla ti? jeste izgladili odnose ?user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1815
1.12.2009 11:04:52   
pepeljuga

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ej zdravo ti u prolazu user posted image
kako drugarica pegla ti? jeste izgladili odnose ?user posted image

ma kakvi dobri odnosi,al na zalost morat cemo se druziti i danasuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1816
1.12.2009 11:05:37   
lueman

IZVORNA PORUKA: Nellyca

i kako podnosis trudnocu, jel se osecas i malo drugacije s obzirom da su blizanci? user posted image

ma ja inače trudnoću proživim do 7 mjeseca tak da ni ne primjetim da sam trudnauser posted image osim možda po trbuhu.za sada nemam nikakvih pratećih tegoba. i bolje. ne znam kak bi to inače klapalo mm nikad skoro nije doma,tak da bolje da je sve ovak.a cure po pitanju rokića, ja mislim da bi i velika većina vas napravila isto za svoju prijateljicu.nije to nekaj veliko i nekaj kaj treba isticati, to je samo ljudskost i ljubav prema bližnjem.user posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1817
1.12.2009 11:06:36   
CallamityJane

nemam i nista ne znam i ne znam ni to korisnicko ime, je li ti i to banka dala?
a ima i moj muz toker user posted image  mada ja pojma nemam kako to koristiti user posted image

jooj sve mi se cini da cu morati po ovoj kisi da idem i placam racune user posted image user posted image
Neco hajde mi dodji dijete cuvaj, da bar nju ne vucaram sa sobom user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1818
1.12.2009 11:07:24   
MILLA
lu...god bless you! user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 1819
1.12.2009 11:08:17   
mariola
IZVORNA PORUKA: lueman

ma ja inače trudnoću proživim do 7 mjeseca tak da ni ne primjetim da sam trudnauser posted image osim možda po trbuhu.za sada nemam nikakvih pratećih tegoba. i bolje. ne znam kak bi to inače klapalo mm nikad skoro nije doma,tak da bolje da je sve ovak.a cure po pitanju rokića, ja mislim da bi i velika većina vas napravila isto za svoju prijateljicu.nije to nekaj veliko i nekaj kaj treba isticati, to je samo ljudskost i ljubav prema bližnjem.user posted image user posted image user posted image

I ja ću potpisati cure. Svaka tebi čast. Zbilja imaš veliko srce.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 1820
1.12.2009 11:09:59   
Anoniman

nek ti bude sto laksa i mirnija, treba ti snage za sveuser posted image user posted image

(Odgovor članu lueman)
  Neposredna veza do poruke: 1821
1.12.2009 11:10:38   
mariola

nemam i nista ne znam i ne znam ni to korisnicko ime, je li ti i to banka dala?
a ima i moj muz toker user posted image  mada ja pojma nemam kako to koristiti user posted image

jooj sve mi se cini da cu morati po ovoj kisi da idem i placam racune user posted image user posted image
Neco hajde mi dodji dijete cuvaj, da bar nju ne vucaram sa sobom user posted image

Nazovi zagrebačku banku pa pitaj šta ti treba za netbanking. Možda je kod njih nešto drukčijeuser posted image
Od mm-a imaš toker? Od pbz-a? Jesi pitala Žabu?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1822
1.12.2009 11:10:52   
pepeljuga

I ja ću potpisati cure. Svaka tebi čast. Zbilja imaš veliko srce.

I ja potpisujem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1823
1.12.2009 11:11:25   
Anoniman

duso znas da bih odmah istog trena da mogu,user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1824
1.12.2009 11:12:11   
MaTana
Lu i ja ti se divim!!! To je tako divna gesta pogotovo u ovo danasnje vrijeme kad vecina ljudi gleda samo sebe i svoje probleme....
Samo jedan savjet.... uspori koliko god mozes (znam da nije lako sa toliko djece) jer se blizanci ionako u većini slucajeva rađaju prije termina... Mmama je samnom i sekom bila na strogom mirovanju zadnja 2 mjeseca i rodile smo se nekih dvadesetak dana ranije

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!