Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 10:47:03
|
|
|
|
mariola
|
Plavušo koja si banka, ja sam erste. nije na svakoj isto. ako si pbz onda će ti to žabica naša A jel imaš token ili karticu
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 10:49:01
|
|
|
|
CallamityJane
|
pa imaju Neco obicno jastuci oko kreveta i obicno sam budna i dezuram da ne spadne ali sada sam valjda bila previse umorna i zaspala sam, samo me plac probudio a flasicu smo nasli ali posto su sve bile one ruzne boje, ja ti uzmem neku u dm-u kao isto se ne prosipa ali moja je kiki nasla nacin da izvuce vodu iz nje kada je njoj cejf, pritisce o cvrstu podlogu i tako opet istjera vodu van tako da sam narucila od tate da nam donese sad za Bozic neku lijepu isto disney ali da je ljepsa nego vasa
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 10:49:34
|
|
|
|
lueman
|
IZVORNA PORUKA: MILLA se i tvoj žali da ga zlostavljaš? uvijek...al mu ne pomaže
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 10:49:55
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mariola Plavušo koja si banka, ja sam erste. nije na svakoj isto. ako si pbz onda će ti to žabica naša A jel imaš token ili karticu zagrebacka
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 10:50:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe tako da sam narucila od tate da nam donese sad za Bozic neku lijepu isto disney ali da je ljepsa nego vasa
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 10:53:42
|
|
|
|
lueman
|
13+3 nelly a rokić je malo bolestan kašljuca pa se sad mazimo jer je i ana ostala doma tak da gledaju crtiće i crtaju.uglavnom pita za mamu ali onda gledamo slikice, mama je na putu mu velimo i onda pričamo kaj bude dobil za božić tak da ga uvijek uspijemo malo prevarit s nekom drugom temom
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 10:55:39
|
|
|
|
zaba
|
ko me zvao za net bankarstvo,nek pošalje pp,ja gibam na posao. Pusa svoj dječici
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 10:56:38
|
|
|
|
CallamityJane
|
lu mene srce boli samo kada pomislim na tog djecaka, imas veeelikoo srce ima li ikakvih vijesti sa mamom mu?je li ti se javila ona sekretarica vise?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 10:57:47
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: zaba ko me zvao za net bankarstvo,nek pošalje pp,ja gibam na posao. Pusa svoj dječici evo saljem, evo saljem
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 10:58:37
|
|
|
|
lueman
|
još mi se nije javila gđa tajnica. nadam se da bude. a i mam nam se još nije javila jer tek nakon te obrade ima pravo zvati......nadamo se svi skupa....znate onu: nada je jedna fina žena
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 10:59:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe lu mene srce boli samo kada pomislim na tog djecaka, imas veeelikoo srce ima li ikakvih vijesti sa mamom mu?je li ti se javila ona sekretarica vise? slazem se sa Cally, svaka ti cast zeno, jos pored svoje troje dece, ja nemam reci stvarno ima li novosti? i kako podnosis trudnocu, jel se osecas i malo drugacije s obzirom da su blizanci?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:00:01
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej evo me u prolazu....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:01:54
|
|
|
|
CallamityJane
|
ne znam za tu da je fina zena, kod nas se obicno kaze da umire poslednja a mogu zamisliti kako je toj zeni, valjda se ta tajnica sjeti sto moja mati kaze cim se ljudi dohvate funkcije kao da su boga za bradu uhvatili odmah male ljude zaborave i kako im je do juce bilo
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:02:05
|
|
|
|
mariola
|
A jel imaš onu tan tablicu? Ovako,kad ja plaćam to ide ovako: Odem na stranicu banke, zatim na netbanking, onda upišem korisničko ime (to sam dobila od banke) i lozinku(sama smisliš), zatim me pita neki od brojeva s tan tablice,kad to upišem i kliknem otvore se svi moji računi u toj banci. Zatim kliknem na transakcije i onda mi se otvori prozor di upisujem iznos, ime i prezime tko plaća, i na dalje prepisujem s uplatnice broj računa,model i poziv na broj. Na kraju kliknem provjeri i potvrdi. Kad je plaćno mailom dobijem potvrdu. E sad, kako je na zagrebačkoj, ne znam. Možda isto, možda drukčije. MM plaća preko pbz-a, on ima toker i kod nejga je malo drukčije. Nadam se da sam ti barem malo pomogla.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:03:05
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ej evo me u prolazu.... ej zdravo ti u prolazu kako drugarica pegla ti? jeste izgladili odnose ?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:04:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ej evo me u prolazu.... ej zdravo ti u prolazu kako drugarica pegla ti? jeste izgladili odnose ? ma kakvi dobri odnosi,al na zalost morat cemo se druziti i danas
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:05:37
|
|
|
|
lueman
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca i kako podnosis trudnocu, jel se osecas i malo drugacije s obzirom da su blizanci? ma ja inače trudnoću proživim do 7 mjeseca tak da ni ne primjetim da sam trudna osim možda po trbuhu.za sada nemam nikakvih pratećih tegoba. i bolje. ne znam kak bi to inače klapalo mm nikad skoro nije doma,tak da bolje da je sve ovak.a cure po pitanju rokića, ja mislim da bi i velika većina vas napravila isto za svoju prijateljicu.nije to nekaj veliko i nekaj kaj treba isticati, to je samo ljudskost i ljubav prema bližnjem.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:06:36
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mariola A jel imaš onu tan tablicu? nemam i nista ne znam i ne znam ni to korisnicko ime, je li ti i to banka dala? a ima i moj muz toker mada ja pojma nemam kako to koristiti jooj sve mi se cini da cu morati po ovoj kisi da idem i placam racune Neco hajde mi dodji dijete cuvaj, da bar nju ne vucaram sa sobom
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:07:24
|
|
|
|
MILLA
|
lu...god bless you!
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:08:17
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: lueman IZVORNA PORUKA: Nellyca i kako podnosis trudnocu, jel se osecas i malo drugacije s obzirom da su blizanci? ma ja inače trudnoću proživim do 7 mjeseca tak da ni ne primjetim da sam trudna osim možda po trbuhu.za sada nemam nikakvih pratećih tegoba. i bolje. ne znam kak bi to inače klapalo mm nikad skoro nije doma,tak da bolje da je sve ovak.a cure po pitanju rokića, ja mislim da bi i velika većina vas napravila isto za svoju prijateljicu.nije to nekaj veliko i nekaj kaj treba isticati, to je samo ljudskost i ljubav prema bližnjem. I ja ću potpisati cure. Svaka tebi čast. Zbilja imaš veliko srce.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:09:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lueman IZVORNA PORUKA: Nellyca i kako podnosis trudnocu, jel se osecas i malo drugacije s obzirom da su blizanci? ma ja inače trudnoću proživim do 7 mjeseca tak da ni ne primjetim da sam trudna osim možda po trbuhu.za sada nemam nikakvih pratećih tegoba. i bolje. ne znam kak bi to inače klapalo mm nikad skoro nije doma,tak da bolje da je sve ovak.a cure po pitanju rokića, ja mislim da bi i velika većina vas napravila isto za svoju prijateljicu.nije to nekaj veliko i nekaj kaj treba isticati, to je samo ljudskost i ljubav prema bližnjem. nek ti bude sto laksa i mirnija, treba ti snage za sve
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:10:38
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: mariola A jel imaš onu tan tablicu? nemam i nista ne znam i ne znam ni to korisnicko ime, je li ti i to banka dala? a ima i moj muz toker mada ja pojma nemam kako to koristiti jooj sve mi se cini da cu morati po ovoj kisi da idem i placam racune Neco hajde mi dodji dijete cuvaj, da bar nju ne vucaram sa sobom Nazovi zagrebačku banku pa pitaj šta ti treba za netbanking. Možda je kod njih nešto drukčije Od mm-a imaš toker? Od pbz-a? Jesi pitala Žabu?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:10:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: lueman IZVORNA PORUKA: Nellyca i kako podnosis trudnocu, jel se osecas i malo drugacije s obzirom da su blizanci? ma ja inače trudnoću proživim do 7 mjeseca tak da ni ne primjetim da sam trudna osim možda po trbuhu.za sada nemam nikakvih pratećih tegoba. i bolje. ne znam kak bi to inače klapalo mm nikad skoro nije doma,tak da bolje da je sve ovak.a cure po pitanju rokića, ja mislim da bi i velika većina vas napravila isto za svoju prijateljicu.nije to nekaj veliko i nekaj kaj treba isticati, to je samo ljudskost i ljubav prema bližnjem. I ja ću potpisati cure. Svaka tebi čast. Zbilja imaš veliko srce. I ja potpisujem....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:11:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: mariola Neco hajde mi dodji dijete cuvaj, da bar nju ne vucaram sa sobom duso znas da bih odmah istog trena da mogu,
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 1.12.2009 11:12:11
|
|
|
|
MaTana
|
Lu i ja ti se divim!!! To je tako divna gesta pogotovo u ovo danasnje vrijeme kad vecina ljudi gleda samo sebe i svoje probleme.... Samo jedan savjet.... uspori koliko god mozes (znam da nije lako sa toliko djece) jer se blizanci ionako u većini slucajeva rađaju prije termina... Mmama je samnom i sekom bila na strogom mirovanju zadnja 2 mjeseca i rodile smo se nekih dvadesetak dana ranije
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!