|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: dalmatinke i dalmatinske neviste
30.11.2009 14:47:40   
osobno

IZVORNA PORUKA: callanhoe

IZVORNA PORUKA: osobno

skoro kao i ona...user posted image

cuj nje sto se javlja, metar i sumska jagoda user posted image

pa nećemo se sad vriđat...imam bar metar i onu jagodu iz uvoza...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 226
30.11.2009 14:48:54   
CallamityJane
Milana dobila sam pp, cim Kiki se probudi saljem ti nazad broj posto gospodjica spava na meni user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 227
1.12.2009 9:41:01   
nancy
evo i mene opet.dosao je novi mjesec a s njim i novi MB tako da me calli ne moras zvat,vidit cu ja kad se vi dogovorite.meni pase svakakouser posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

Neposredna veza do poruke: 228
1.12.2009 10:41:15   
CallamityJane
cuj nje, ne moram je zvati, pa da znas dobro si se sjetila, mogla si ti koji put mene nazvati user posted image

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 229
1.12.2009 10:54:27   
Vjeverica ST
hm...malo ste me zaintrigirale, mogla bi i ja već jednom doć na tu kavicu! uvik mi je bilo nezgodno pa sam se "izvlačila" da ne mogu....

Neposredna veza do poruke: 230
1.12.2009 10:56:31   
Anoniman
veki ja mislim da bi stvarno bio red, ako nista imaces kome da se izjadas za doticnu user posted image , da razmenimo iskustva user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Vjeverica ST)
  Neposredna veza do poruke: 231
1.12.2009 10:58:32   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Vjeverica ST

hm...malo ste me zaintrigirale, mogla bi i ja već jednom doć na tu kavicu! uvik mi je bilo nezgodno pa sam se "izvlačila" da ne mogu....

a bas si i ti iz splita user posted image

Neposredna veza do poruke: 232
1.12.2009 11:00:02   
Vjeverica ST
he he he...istina Nellyice.....baš razmišljala kako je to puno lakše jer svoje više ne želiš opterećivat, prijateljice te baš i ne mogu razumit jer nemaju dicu, a najbolji tj. najobjektivniji će ti  dati savjet netko ko nije u doticaju s njima user posted image .... he he he....Jel dolazite sigurno?

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 233
1.12.2009 11:00:31   
Anoniman

pa bas si plavusa, zar joj ne vidis u nick-u?? user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 234
1.12.2009 11:02:13   
Vjeverica ST
pa jesan, ka......

Neposredna veza do poruke: 235
1.12.2009 11:02:47   
Anoniman

he he he...istina Nellyice.....baš razmišljala kako je to puno lakše jer svoje više ne želiš opterećivat, prijateljice te baš i ne mogu razumit jer nemaju dicu, a najbolji tj. najobjektivniji će ti  dati savjet netko ko nije u doticaju s njima user posted image .... he he he....Jel dolazite sigurno?

vidis kako isto razmisljamo user posted image user posted image meni odgovara sledece nedelja, ja se nadam da ce me devojke cekati i da se nece ranije izdogovarati user posted image a i moram dobro sve da isplaniram, posto sam ja u k. starome, pa da mm doveze, a on radi, ali se nadam da ce imati neki slobodan dan...eeeee sad se setih, cure jel moze u sledeci utorak, mm je slobodan ceo dan pa ce moci da mi bude sofer????user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Nellyca -- 1.12.2009 11:03:41 >

Neposredna veza do poruke: 236
1.12.2009 11:08:06   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Nellyca

pa bas si plavusa, zar joj ne vidis u nick-u?? user posted image user posted image user posted image

nikada se nije javljala ni za kafe, niti za ista drugo, mogu i ja napisati da sam iz durmitora, mislim da Neco nije do mene user posted image

< Poruku je uredio callanhoe -- 1.12.2009 11:09:46 >

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 237
1.12.2009 11:56:48   
Vjeverica ST
hm.....kakav je sad ovo napad? javljala sam se za kavu jednom i to lani....al dobro,, ako sam nepoželjna, bolje da ne dođem.....

Neposredna veza do poruke: 238
1.12.2009 11:58:53   
CallamityJane
joj vjeverice nisam tako mislila user posted image
vise si nego dobrodosla i evo ja jedva cekam da te upoznam, samo kazem da nisam znala da si i ti iz splita, to je sve user posted image
sve ok sada ?user posted image

Neposredna veza do poruke: 239
1.12.2009 12:01:00   
Bebys
pa o vjeverici nemos nista znati kad nista se i nevidi...
bas super vi iz dalmacije ima vas puno.....

Neposredna veza do poruke: 240
1.12.2009 12:08:04   
Anoniman
Veki nije cally nista lose mislila, pogresno ste se razumele, videces da je ona i vise nego druzeljubiva osoba user posted image user posted image user posted image
i naravno da ces da nam se pridruzis, moramo da se izjadamo jedna drugoj i odmah ce ti biti jos draze sto si dosla i izbacila sve iz sebe user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 241
1.12.2009 13:01:04   
osobno
je li vridi onda idući utorak? ili da tražimo novi date?

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 242
1.12.2009 13:01:55   
Vjeverica ST
dobr...ma i ja sam prenaglila, nije mi baš neki dan pa.......ma sve ok!!!!! virujem ja da ste vi super! jedva čekam da se ispričamo....iako, sve je drukčije u virtualnom svijetu...valjda sam zato i i izbjegavala kave user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 243
1.12.2009 13:02:22   
Anoniman
ja bih sledeci utoraaaakkkk!!! user posted image user posted image tad znam da je mm slobodan da mi bude sofer user posted image , samo da mu nesto na poslu ne promene u zadnji cas user posted image

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 244
1.12.2009 13:02:48   
CallamityJane
znaci sledeci utorak, u jokera na krovu, samo jos ostaje vrijeme ????
user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 245
1.12.2009 13:03:52   
Anoniman
hmmm, vreme...moze oko pola 3-3???

Neposredna veza do poruke: 246
1.12.2009 13:03:56   
CallamityJane

dobr...ma i ja sam prenaglila, nije mi baš neki dan pa.......ma sve ok!!!!! virujem ja da ste vi super! jedva čekam da se ispričamo....iako, sve je drukčije u virtualnom svijetu...valjda sam zato i i izbjegavala kave user posted image

ma kod nas je u stvarnom svijetu samo jos blesavije nego u virtualnom user posted image

Neposredna veza do poruke: 247
1.12.2009 13:05:40   
Anoniman

ma kod nas je u stvarnom svijetu samo jos blesavije nego u virtualnom user posted image

bas tako user posted image user posted image user posted image user posted image ja se bas veselim sto ce nas biti tako puno user posted image

Neposredna veza do poruke: 248
1.12.2009 13:12:21   
CallamityJane
 znaci :
datum :    8.12
vrijeme:     15 h
odgovara li svima? user posted image

< Poruku je uredio callanhoe -- 1.12.2009 13:13:44 >

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 249
1.12.2009 13:15:59   
Anoniman

znaci :
datum :    8.12
vrijeme:     15 h
odgovara li svima? user posted image

meni daaaaa user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!