Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 9:51:04
|
|
|
|
sanjalica
|
pozdravljam vas djevojčice.... odoh mjesiti knedle (ovo je za temu: danas kuham - a ja danas općenito mašim temu),,,,
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 9:57:31
|
|
|
|
mama mery
|
ma klinci su za 5 doruckuju i slusaju neke pjesme na bosanskoj tv( slici nasen eurosongu samo dejca pjevaju) a jajnici su kod mene standard kad me bole popijem ibuprofen i caj i to je to kako si ti
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 10:01:48
|
|
|
|
tikica_69
|
Eto i mene kratko....jos naotecene iz kreveta Idem probat doci k sebi hladnom vodom....uzas kako se natecena budim....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 10:05:32
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej jel ima koga.....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 10:06:39
|
|
|
|
zaba
|
tu sam i idem sušiti kosu,sve odugovlačim
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 10:07:41
|
|
|
|
pepeljuga
|
a ja idem spremat rucak
|
|
[Obrisani korisnik] 3.12.2009 10:26:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 10:29:10
|
|
|
|
mariola
|
Jutro Ja se tek digla prije sat vremena. Pijem čaj i jedem baškotine, i ne smijem biti dugo s vama jer moram ići peglati Kako ste mi vi? Pepi jesu dječaci bolje?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 10:31:18
|
|
|
|
zaba
|
kosa riješena,šminka je tu,sad stepenice i mogu krenuti.
|
|
[Obrisani korisnik] 3.12.2009 10:32:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 10:40:19
|
|
|
|
ejmama
|
Jutro svima!
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 11:02:30
|
|
|
|
mariola
|
Cvrčak to ti je paški specijalitet koji znaju raditi samo njihove časne sestre. Samo iz Paga,ne i iz NV. Najsličnije dvopeku, ali puno ukusnije, pomalo slatkasto,topi se u ustima, a super paše uz bijelu kavu ili čaj.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 11:07:54
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme meni uvik puna kuca baskotina
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 11:10:37
|
|
|
|
pepeljuga
|
Toni ok al Roko jos koma,popodne je dr pa cemo otici.....toliko ima tog šlajma da je vec tri puta povratio i znam da je to dobro al sve sto pojede je skupa sa tim vani i jos kaslje kao konj a oci jos vise u komi....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 11:12:53
|
|
|
|
mariola
|
Ajme pepi, baš mi je žao. Sretno kod doktora Nama jučer bila mm-ova teta iz Paga i donijela par kila
|
|
[Obrisani korisnik] 3.12.2009 11:13:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 11:13:41
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ajme meni uvik puna kuca baskotina Onda si biće puna i čipkica i koltrica
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 11:14:55
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Moram to probati.. Nadam se da će biti bolje Pepa. Moraš se onda spakirati i na otok
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 11:17:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ajme meni uvik puna kuca baskotina Onda si biće puna i čipkica i koltrica Toni je za krstenje dobio od svake tete a 4 ih je posteljinu sa paskom cipkom...ja luda,ocito su skuzile da je ne koristim pa Roku nisu poklonile niti jednu
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 11:18:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Moram to probati.. Nadam se da će biti bolje Pepa. Hvala draga, al mene muci knjiga
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 11:23:38
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ajme meni uvik puna kuca baskotina Onda si biće puna i čipkica i koltrica Toni je za krstenje dobio od svake tete a 4 ih je posteljinu sa paskom cipkom...ja luda,ocito su skuzile da je ne koristim pa Roku nisu poklonile niti jednu Kad smo se mm i ja ženili sveki je došla sa ni manje ni više nego 10 garnitura posteljine s merlićima, i par (ne znam koliko) s čipkom. Koltra je isto tu. Čipki (ovih šta oni stavljaju na zid) imam mali milijun, mogla bi si dobro auto kupit kad bi ih unovčila. Kad sam ostala trudna ona je napravila koltru za kinderbet i kolica istu kakva je i za bračni krevet. Kad sam dolazila iz bolnice ona je to sve tila poredat po krevetima, al sreća pa ja imam muža koji sluša mene a ne mater pa to sad sve stoji u ormaru a na našem krevetu i Tonijevom kinderbetu stoji moderna posteljina.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 11:32:15
|
|
|
|
ejmama
|
ja vas pozdravljam, idemo prošetati
|
|
[Obrisani korisnik] 3.12.2009 11:39:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 11:42:41
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak uživajte ejmama,ja si razmišljam da uzmemo kišobran i malo izađemo jer je sada već neizdrživa. Kod nas sunce Prelipo vrijeme. Kad se Toni probudi idemo u šetnju.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 11:48:23
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja ucim povijest sa Bucom
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!